• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

ben 19 yaşındayım bu kıllarla (tüy deil artık) başım çok büyük dertte kızlar size anlatamam çok ama çok büyük bi sorun bnm için yüzümde sırtımda göbeğimde malum yerleri(kolları,bacakları,genital bölgeyi) hiç saymıyorum bile başa çıkamıyorum.kışın sadece yüzümü alıyorum ağdayla en kısa zamanda kurtulmak tertemiz bir vücuda sahip olmak istiorum öyle korkunçlarki aynaya bakmaktan korkuyorum kışın jiletle bacaklarımı alıyorum buda iyice gürleşmesine sebep oldu ama oturup bacaklarımı almaya kalktığımda tam 6 saatimi alıyor. b.i kuaföre gittğimdede soruyorlar hastamısın die üzülüyorum çekiniyorum gitmeye :çok üzgünüm::çok üzgünüm:canım çok acıycakmı kızlar tüm vucüt yaptırmayı düşünüyorum kaç seans sürerse sürsün yeterki kurtulimsenağlama senağlama

canımcım bence ilk önce hormon testi yaptırmalısın... tüylerin kalınsa lazerin sonucu daha memnuniyet verici olacaktır... ama eğer hormonal bir problem varsa o zaman lazer yaptırsan da kesin sonuç alamazsın...

arkadaşlar, ben de hemen tecrübemi paylaşmak istiyorum ben de 2007 ağustosta başladım lazere bursada iyi bilinen bi yere... alt bacak üst bacak karın sırt koltukaltı kol ve bıyık yaptırıyordum...
gelelim sonuçlara

koltukaltımdan ne kadar memnunum anlatamam ilk dönemde ayda bir gttm sonra 2 ayda bir toplmda yaklaşk 10 seansa fln bitti

genital bölgeyi korkumdan hep aksattm ama o da bi 8 seans oldu yaklaşık..._merak ediyorsanz evet genital bölge acıyor_ ondan da inanılmaz memnunum

alt bacak da yaklaşık 10 seans oldu ama biraz esmer tenli olduğum için ve kıllarım cok kalın olmadığı için dökülmeler diğerlerine nazaran daha az ama bu yaz biter diye tahmin ediyorum

gelelim kol karın ve sırta...eğerki sakal gibi kıllarınız yoksa ve bembeyaz yani pudra beyazı tenli değilsenz KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE yaptırmayın bu bölgelere lazer ben bu bölgelere milyarlar yatırdım diyebilirim ki cok da buyuk bir problemim yoktu. eğerki cok rahatsız oluyorsanız sir ağda kullanın ve bioder yada limon tuz uygulayın ben artık öyle yapıyorum o bölgelere lazeri bıraktım.

bıyık da aynı sekilde azalmıyor ama bnm umanın o bölgeyi bana bedava yaptığı için bn her ay gidiyorum temiz temiz geziyorum..

acı konusuna gelince genital bölge dışında ben nerdeyse hiç acı çekmedim
ücret konusuna gelince çok değişken fiyatlar kesinlikle tavsiye üzerine gidin gideceğinz yerlere cünkü epilasyoncular kadınların zayıf noktasını cok iyi biliyorlar ve yumuşak tavırlarıyla sizi hemen tüm vücuda ikna edebiliyorlar.

iz kalmıyor uzmanlar tarafından yapıldığıda.kıl da kalmıyor:) asıl soru şu ki verdiinz paraya değiyormu? KESİNLİKLE değiyor ama sadece belli bölgeler için benim için bu genital koltukaltı ve alt bacak olmuştur_ve merak edenler için genital bölgenin aşağıya doğru olan kısımlarına da yapılıyor ve tertemiz oluyor arkadaşlar orası yani böle kaşmir gibi, ilk başta acmaya çekiniyorsunuz ama eğer epilasyoncunuzla aranız iyiyse 'x hanım surdada var diye kendiniz acıyorsunuz:)_

yan etkilerine değinmek gerekirse: lazer sistemi başka tedaviler için 50 yılı askın bir süredir kullanılıyor sanırım bu kullanm sonrası herhangi bir yan etki görülmemiş olması lazerin gvenilirliğini kanıtlıyor diyor doktorlar. ama kanımca her tedavinin olduğu gibi bunun da yan etkileri olucaktır umarım cok buyuk yan etkileri olmaz.. onun dışında kısırlığa yol acabilceğni sanmıyorum öle bişey okudum forumda baya sacma geldi ama sorarım jinekoloğa ve lazercme

ha bi de lazercinizle iyi gecinin bazen bedava yapıyo :) kılsız tüysüz günler arkadaşlar.. inanın cok takmamamız gerekiyor kıllarımızı... emn olun kurtulursunuz bir şekilde öpüyorum hoşçakalın...

Merhaba canım bende yaptırıyorum lazer senin lazer seansların uzun geldi bana acaba maikne ne kullanıyolar benim gittigim yerde genitalime 5-6 seansta biter dediler we 4.seansım bitti we baya azaldı koltuk altı içinde 5-6 diyolar ama benim 2. seansta bitti gibi bacak ise 4 seans dediler 1 seans yaptırdım 2. seans randewum geldi we çıkmadı kıllarım uzatıcam heralde randewumun gününü senin tenindenmi acaba bukadar uzun olmuş ben beyaz tenliyim kıllarımda siyah merak ettim neden bukadar uzun olmuş 10 seansta koltukaltı olurmu bi araştır istersen makinalarıgrş canım kib a.s.

ben 19 yaşındayım bu kıllarla (tüy deil artık) başım çok büyük dertte kızlar size anlatamam çok ama çok büyük bi sorun bnm için yüzümde sırtımda göbeğimde malum yerleri(kolları,bacakları,genital bölgeyi) hiç saymıyorum bile başa çıkamıyorum.kışın sadece yüzümü alıyorum ağdayla en kısa zamanda kurtulmak tertemiz bir vücuda sahip olmak istiorum öyle korkunçlarki aynaya bakmaktan korkuyorum kışın jiletle bacaklarımı alıyorum buda iyice gürleşmesine sebep oldu ama oturup bacaklarımı almaya kalktığımda tam 6 saatimi alıyor. b.i kuaföre gittğimdede soruyorlar hastamısın die üzülüyorum çekiniyorum gitmeye :çok üzgünüm::çok üzgünüm:canım çok acıycakmı kızlar tüm vucüt yaptırmayı düşünüyorum kaç seans sürerse sürsün yeterki kurtulimsenağlama senağlama

slm,benim kardeşimde senin gibi çok tüylü esmer ve tüyleri kalın,o yüzden bencede önce hormon tedavisi görmen gerekir.benim kardeşim hormon tedavisi gördüğü halde gitti ama bi sonuç alamadı.hemde belki 15 senas falan gitti..eğer bir problem varsa ve halledersen kesinlikle git daha sonra,benimde 9.seansım hiç ağda derdim falan kalmadı.çok seyreldiler.iyiki gitmişim diyorum.kollar ve yüz hariç komple bitirme garantiliye gidiyorum ben,sende öyle bi paket seç bence.seans başına gitme sakın çok paran gider.benden tavsiye.

komple bitme garantili 1250 ytl ye yapıyorlarr..bacakda o zaman 600 ytl falandır

ben yarım bacak + koltukaltı 300 veriyorum... 6. seansıma gidiyorum...
hassas bir cildim var ve çok şükür bir sorun yaşamadım...
çok da ucuz yerler için nedense bir tereddütüm var ... özellikle yanık riski gibi :sm_confused:

iyice araştırın derim... yanık izini geçirmek hiç de kolay değil...

ben de özel hastanede tüm bacak ve koltukaltına 450ye gidiyorum normalde tüm bacak 3seans 900 koltukaltını 100e yapıyolar ama hastaneden indirimimz olduğu için 450ye anlaştık

ben 2. seansta bile bitmişti sanıyodum cünkü cıkmıyodu gercek sonucları anlayablmen için en az 3 ay bekle canım.. benim tuyler siyah cok beyaz tenli diilim onun da etkisi var tabi ama ben kesinlikle 2 3 seansta koltukaltının biteceğini sanmam.. biterse sevinirim senn adına.. bence biraz bekle hatta beni de haberdar et durumdan merak ettm aslında

ben kontrol seanasıma gittm geçen hafta lazer yapan bayan seansa gelmeden önce jiletle almamı söyledi bu ne zamana kadar sürecek her seanstan önce hep jiletle mi alıcaz acaba?

acımıyo canım.. ağda canını ne kadar yakıyosa buda o kadar diyebilirim. kılların rengine göre de değişiyo tabi biraz.. ama dayanılmıcak bi acı değil.

evet jilet kulana bilirsin cünkü zaten laser tedavisinde cimbiz ve ada yasak..cünkü kil kökü icine kalmasi lazim ki o laser ise yarasin kil kökünü öldürsün diye.. vallah benim laserci öyle anlatti bana :))

valla kızlar benim denemedğim lazer kalmadı diyebilirim.. nd yag, alex ve son olarak gemini.. nd yagın acısı çok fazla olduğu için, alexi kıl köklerine yeterince etki etmediği için bıraktım. (çünkü sonuç alabilecek kadar bile gelişme olmadı) .. ve son olarak gemini lazere başladım.. hem kıl köklerine en iyi etkiyi sağlıyo.. hem soğutması çok güzel, nerdeyse sıfır acı diyebilirim.. hemde daha kısa sürede sonuç alabiliyorum... sonuç olarak tavsiye edebileceğim tek lazer sistemi kızlar.. ben lazerimi buldum :teytey: darısı başınıza :enbuyukkk:

arkadaslar bende lazerle ilgili bilgi ariyordum burda cok guzel paylasimlar yapmisiniz emeginize saglik , bende lazer yaptiracagim bacaklarima ama acili oldugunu sizden duydum:bbo: umarim korkutdugunuz kadar olmaz yerimseniben ben belcikadayim burda fiyatlar oldukca fazla seansi 380 € ve en az 5 en fazla 8 seans arasi dediler lazenden sonra jilet uracagiz dediler yanmayi onluyormus daha baslamadim insallah kismet olursa gelismelerden haberdar ederim, umarim hayallerim, param, zamanim ,havaya ucmazCADIARZU

arkadaslar bende lazerle ilgili bilgi ariyordum burda cok guzel paylasimlar yapmisiniz emeginize saglik , bende lazer yaptiracagim bacaklarima ama acili oldugunu sizden duydum:bbo: umarim korkutdugunuz kadar olmaz yerimseniben ben belcikadayim burda fiyatlar oldukca fazla seansi 380 € ve en az 5 en fazla 8 seans arasi dediler lazenden sonra jilet uracagiz dediler yanmayi onluyormus daha baslamadim insallah kismet olursa gelismelerden haberdar ederim, umarim hayallerim, param, zamanim ,havaya ucmazCADIARZU

canım benim kuzen hollanda da yaptırdı o çok memnun we bitti kılları acısını dersen dayanıyosun canım anlık dayanırsın agda çeker gibi okadarda dayanırsın yani sonuç mükemmel oluyo

canım lazerden sonra mı jilet eminmisin önce olmasın biz burda önce yapıyoruz lazer yapmadan öncede yapıyolar sonra yapılmıyo ancak dökülme oluyo yeniden cıkıyo onlara yapıyoruz onu bi araştır istersen lazerden sonra soğuk jel koyuyolar burda rahatlatıyo bilgin olsun canım grşş a.s.

Uyari:
Arkadaslar bu bölüm sadece deneyim ve bilgilerin paylasilmasi amaciyla var. Yer önerilmesi reklama girdiginden dolayi sadece bu baslikda degil genel site icerisinde de yasak buna öm lerde dahil. Bu yönlü mesajlar silindigi gibi site kural ihlalinden dolayi cezada alinabilir. Hepinize iyi paylasimlar diliyoruza.s.

canım benim kuzen hollanda da yaptırdı o çok memnun we bitti kılları acısını dersen dayanıyosun canım anlık dayanırsın agda çeker gibi okadarda dayanırsın yani sonuç mükemmel oluyo

canım lazerden sonra mı jilet eminmisin önce olmasın biz burda önce yapıyoruz lazer yapmadan öncede yapıyolar sonra yapılmıyo ancak dökülme oluyo yeniden cıkıyo onlara yapıyoruz onu bi araştır istersen lazerden sonra soğuk jel koyuyolar burda rahatlatıyo bilgin olsun canım grşş a.s.

Canim cevabin icin sagol , henuz lazeri yaptirmadim ayin 19 da rendevum var gecen hafta randevu icin gitdigimde agda yaptigim icin henuz killar gorunmedigi icin kilarin cikmasini beklememiz gerektigini soyledi yapacak olan kadin ,
"killi olarak geleceksin lazeri yaptiktan sonra biz jilet yapacagiz " dedi ama tabi yapildiginda daha iyi bilgi veririm daha 2 haftam var insallah istedigim gibi olur hersey , gelismeler oldukca bilgi aktaracagim Allahtan mani olmazsa canim gorusuruz

--------------------------------------------------------------------------------

ya arkadaşlar ben bu genital bölgeyle ilgili bisey duydum cok kafam karıstı .lazer cok güclü oldugu icin ordaki kıl hücrelerini yok eden bisey orda hissizlğide yol acarlar dediler. kafam cok karıstı benim. bide bu lazerin zararları icin hemen cıkmaz diyolar ya 30sene sonra falan bi zararını görürsek?

yüz için en uygunu lazer gemini.. eğer yaptıramıyosan iğneli epilasyon en uygunu.. yüzde alex vs çok uzun zman alıyor..

Back