• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

aynı kıllar tekrar çıkmıyor canım... ama dediğin gibi hormonal değişikliklerle yeni kıl kökleri oluşabiliyor ; oluşmaya da biliyor... ama bu durumda mevcut durumdan daha zayıf çıkacaklarını düşünüyorum...

benimkiler aynen geri geldi sert sert.ama herkesde aynısı olacak diye bişey yok.denemekde fayda var

Ben evlenmeden önce kurtulayım diye yaptırıyorum..
Çocuk olunca geri çıkacaksaa anlamı kalmıyorki..
Off yaa canım sıkıldı şimdisenağlama

benim 9. seansta tüm vucut gidiyorum paket program,yüzüm hariç ama sadece bıyık var yüzümde.bide kollarım yok.çok tek tük kaldı.yazın 3 ay ara verdim banada jilet vurabilirisn dediler yazın mecduren jilet vurmak zorunda kaldım.çoğaldılar 3 ayda.daha sonra gittiğimde jilet vurma emeğimize yazık olur dediler gerçekten jilet tüylerimi çok koyulaştırdı.yazdan beri jilet hiç vurmadım.şimdi çıkanlar tüy gibi,çok yumuşak çıktılar ve hiç jilet vurmuyorum.sadece genital bölgeme vuruyorum oda çok nadir.bence kesinlikle jilet vurmamaya çalış.sonuç çok daha etkili oluyor.ben ilk zamanlar ayda bir gidiyordum sonradan arayı uzattılar 2 mens geçirdikten sonra gidiyorum şimdi,bıyığıma ayda bir gidiyorum.ilk başka bir yere gidiyordum o seans ücretiydi.benim tavsiyem seans değil bitirme garantili paket programa gidilmesi.diğer türlü çok suistimal ediliyor.kardeşim gitti seans ücretli bi yere hiç bi sonuç alamadı.bir sürü para ödedik.sürekli ha bitti ha bitcek falan dedi.o yüzden bitirme garantili en garantisi.:))

Ben evlenmeden önce kurtulayım diye yaptırıyorum..
Çocuk olunca geri çıkacaksaa anlamı kalmıyorki..
Off yaa canım sıkıldı şimdisenağlama

çıkmaya da bilir canım yaaa...
dur beni de panikletme... :mymeka: kaydirigubbakcemile3
benimkiler de çok sertti çünkü...

vallahi yorumları okudukca kafam iyicene karıştııı..önceden maddi nedenden gidemiyodum lazere..şimdi o yok çok şükür ama gidipte hüsranla sonuçlanmasından korkuyorum..umarımmm lazer sonunda memnun olanlardan olurus inş:)

Arkadaşlar koltuk altım için ilk seanstan 10 gün sonra kontrole giitim .Bir sorun yok dedi dr ve dökülmeyenler için epilasyon yaptı.Şimdilik bir sorun yok,bakalım ne olacak.Çok kararsız olanlar koltuk altı ile başlasın derim diğer yerlerinizi koltuk altı epilasyonundan memnun kalırsanız yaptırırsınız.Ben öyle yapmayı düşünüyorum şahsen

çıkmaya da bilir canım yaaa...
dur beni de panikletme... :mymeka: kaydirigubbakcemile3
benimkiler de çok sertti çünkü...

Off yaa benimde sen gibi çok sertler. :(
Şu zor zamanlarda ne halle kazanıyoruz. Eğer geri geleceklerse neden yaptırayım değil misenağlama Böylede olmuyorki bıktım kıllardaÇok üzgünüm çoook
Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal gelde çık işin içindenkafamçokkarıştı

ya kızlar ben dudak üstüne yaptırdım... dudak üstü ne kadar zamanda dökülür... pzt akşam yaptırmıştım... hala birazcık da kırmızılık var ... kapatmaya çalışıyorum ama ...

Off yaa benimde sen gibi çok sertler. :(
Şu zor zamanlarda ne halle kazanıyoruz. Eğer geri geleceklerse neden yaptırayım değil misenağlama Böylede olmuyorki bıktım kıllardaÇok üzgünüm çoook
Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal gelde çık işin içindenkafamçokkarıştı

valla güzelim ; benim 6. seans olacak... geçen sene mayısta başladım... başladıımdan beri inan daha az çile çektim... hem temiz görünüyordu... hem de zahmeti azdı... başlamamış olsam yaz dönemi 2 güne bir almam gerekecekti...

özellikle koltukaltı çekilir dert değil... ben valla buna bile razıyım ... çünkü çok bunalmıştım sürekli almak zorunda olmaktan... hem de sürekli almaktan artık tahriş de oluyordu bacaklarım filan...

benim doğum olayına daha çoook var ... çünkü henüz bir sevgili adayım bile yok :roflol:

valla güzelim ; benim 6. seans olacak... geçen sene mayısta başladım... başladıımdan beri inan daha az çile çektim... hem temiz görünüyordu... hem de zahmeti azdı... başlamamış olsam yaz dönemi 2 güne bir almam gerekecekti...

özellikle koltukaltı çekilir dert değil... ben valla buna bile razıyım ... çünkü çok bunalmıştım sürekli almak zorunda olmaktan... hem de sürekli almaktan artık tahriş de oluyordu bacaklarım filan...

benim doğum olayına daha çoook var ... çünkü henüz bir sevgili adayım bile yok :roflol:

Bende geçen ay başladım. Koltukaltım döküldü henüz çıkan tek tük..Bu konuda evet en güzeliii...Neyse bende geri adım atmayayım diyorum..Artık doğumdan sonra sonuçları göreceğiz..Doğuma senden daha yakın sayılırım..Çünkü sevgilim varkaydirigubbakcemile4

ya kızlar ben dudak üstüne yaptırdım... dudak üstü ne kadar zamanda dökülür... pzt akşam yaptırmıştım... hala birazcık da kırmızılık var ... kapatmaya çalışıyorum ama ...

mrb cnmmm sen bıyıkına nezman lazer yaptırdın..ben 15 gün önce yaptırdım çok az yerlerde dökülme oldu büyük kısmı uzamış duruyorr...çenemdekiler 10 gün içinde döküldüüü şimdi bşy çıkmadı..ama bıyıkımda hala bi dökülme yok..normalmi acaba bende bilmiorum vallaa:1shok:

mrb cnmmm sen bıyıkına nezman lazer yaptırdın..ben 15 gün önce yaptırdım çok az yerlerde dökülme oldu büyük kısmı uzamış duruyorr...çenemdekiler 10 gün içinde döküldüüü şimdi bşy çıkmadı..ama bıyıkımda hala bi dökülme yok..normalmi acaba bende bilmiorum vallaa:1shok:

ben pzt akşam yaptırdım canım... ya benim dudak kenarlarında kalınlar vardı cımbızla aldıklarım ... onlar tam olarak dökülmedi... ama ben biraz elimle kese yapar gibi sürttüm birazcık... ilk günkünden daha iyi durumda... kızarıklık da geçti...

ama sanki etkilenmeyen ince tüyler çok varmış gibi geldi... bakalım bikaç gün sonra ne olacak... :sm_confused:

niye yaa ben anlamadım şimdi doğumda bir daha mı çıkıcak ne alaka ya bu nerden çıktı ben mi yanlış anlıyorum....

niye yaa ben anlamadım şimdi doğumda bir daha mı çıkıcak ne alaka ya bu nerden çıktı ben mi yanlış anlıyorum....

şekercim ... hormonal sebeplerle yeni kıl kökleri çıkabiliyormuş... hamilelikte mi olur o konuda pek bir bilgim yok ama hormonal değişiklikler etkileyebiliyormuş... ama etkilemeyedebilir değil mi :)))

ben 19 yaşındayım bu kıllarla (tüy deil artık) başım çok büyük dertte kızlar size anlatamam çok ama çok büyük bi sorun bnm için yüzümde sırtımda göbeğimde malum yerleri(kolları,bacakları,genital bölgeyi) hiç saymıyorum bile başa çıkamıyorum.kışın sadece yüzümü alıyorum ağdayla en kısa zamanda kurtulmak tertemiz bir vücuda sahip olmak istiorum öyle korkunçlarki aynaya bakmaktan korkuyorum kışın jiletle bacaklarımı alıyorum buda iyice gürleşmesine sebep oldu ama oturup bacaklarımı almaya kalktığımda tam 6 saatimi alıyor. b.i kuaföre gittğimdede soruyorlar hastamısın die üzülüyorum çekiniyorum gitmeye :çok üzgünüm::çok üzgünüm:canım çok acıycakmı kızlar tüm vucüt yaptırmayı düşünüyorum kaç seans sürerse sürsün yeterki kurtulimsenağlama senağlama

Kızlar merhaba ben lazer epilasyon yaptırıyprum 5 seanstır bacaklarıma ama bir sonuç alamadım. Bacaklarına yaptırıpta bitiren varmı? Bittiyse kaç seansta bitti söyleyebilirmi acaba?

ben 19 yaşındayım bu kıllarla (tüy deil artık) başım çok büyük dertte kızlar size anlatamam çok ama çok büyük bi sorun bnm için yüzümde sırtımda göbeğimde malum yerleri(kolları,bacakları,genital bölgeyi) hiç saymıyorum bile başa çıkamıyorum.kışın sadece yüzümü alıyorum ağdayla en kısa zamanda kurtulmak tertemiz bir vücuda sahip olmak istiorum öyle korkunçlarki aynaya bakmaktan korkuyorum kışın jiletle bacaklarımı alıyorum buda iyice gürleşmesine sebep oldu ama oturup bacaklarımı almaya kalktığımda tam 6 saatimi alıyor. b.i kuaföre gittğimdede soruyorlar hastamısın die üzülüyorum çekiniyorum gitmeye :çok üzgünüm::çok üzgünüm:canım çok acıycakmı kızlar tüm vucüt yaptırmayı düşünüyorum kaç seans sürerse sürsün yeterki kurtulimsenağlama senağlama

aslında tüylerin kalın olması senin için büyük avantaj , cünkü lazer bu tüyleri görür.. iyi bir merkezze git , vücut kampanyaları ekonomikte oluyor ..cihaz konusund tavsiyem alex olsun ama son modeli, eski cihaz olmamasına dikkat et.. tüylerinden tabiki kurtulursun lazer cözüm olmasa hala piyasadaki varlıgını devam ettiremezdi , demek ki sonuç alınıyor..
ama dediğim gibi gittiğin yer cok önemli... acı konusuna gelince benim canım cok acıyor .. ama inanki degiyor ..ama herkesin acı esiği farklıdır.. seans araları 2 ay ve bu dönemde benim tüylerim nerseyse hiç cıkmıyor , tek tük cıkıyor ... jilet ve agdadan kurtuldum..ama tüylerinle ilgii önce bir hormon tetkiki yaptırmanı da öneririm , belki ilaç kullanmanda gerekebilir, eger hormonal bir dengesizlik varsa..

arkadaşlar, ben de hemen tecrübemi paylaşmak istiyorum ben de 2007 ağustosta başladım lazere bursada iyi bilinen bi yere... alt bacak üst bacak karın sırt koltukaltı kol ve bıyık yaptırıyordum...
gelelim sonuçlara

koltukaltımdan ne kadar memnunum anlatamam ilk dönemde ayda bir gttm sonra 2 ayda bir toplmda yaklaşk 10 seansa fln bitti

genital bölgeyi korkumdan hep aksattm ama o da bi 8 seans oldu yaklaşık..._merak ediyorsanz evet genital bölge acıyor_ ondan da inanılmaz memnunum

alt bacak da yaklaşık 10 seans oldu ama biraz esmer tenli olduğum için ve kıllarım cok kalın olmadığı için dökülmeler diğerlerine nazaran daha az ama bu yaz biter diye tahmin ediyorum

gelelim kol karın ve sırta...eğerki sakal gibi kıllarınız yoksa ve bembeyaz yani pudra beyazı tenli değilsenz KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE yaptırmayın bu bölgelere lazer ben bu bölgelere milyarlar yatırdım diyebilirim ki cok da buyuk bir problemim yoktu. eğerki cok rahatsız oluyorsanız sir ağda kullanın ve bioder yada limon tuz uygulayın ben artık öyle yapıyorum o bölgelere lazeri bıraktım.

bıyık da aynı sekilde azalmıyor ama bnm umanın o bölgeyi bana bedava yaptığı için bn her ay gidiyorum temiz temiz geziyorum..

acı konusuna gelince genital bölge dışında ben nerdeyse hiç acı çekmedim
ücret konusuna gelince çok değişken fiyatlar kesinlikle tavsiye üzerine gidin gideceğinz yerlere cünkü epilasyoncular kadınların zayıf noktasını cok iyi biliyorlar ve yumuşak tavırlarıyla sizi hemen tüm vücuda ikna edebiliyorlar.

iz kalmıyor uzmanlar tarafından yapıldığıda.kıl da kalmıyor:) asıl soru şu ki verdiinz paraya değiyormu? KESİNLİKLE değiyor ama sadece belli bölgeler için benim için bu genital koltukaltı ve alt bacak olmuştur_ve merak edenler için genital bölgenin aşağıya doğru olan kısımlarına da yapılıyor ve tertemiz oluyor arkadaşlar orası yani böle kaşmir gibi, ilk başta acmaya çekiniyorsunuz ama eğer epilasyoncunuzla aranız iyiyse 'x hanım surdada var diye kendiniz acıyorsunuz:)_

yan etkilerine değinmek gerekirse: lazer sistemi başka tedaviler için 50 yılı askın bir süredir kullanılıyor sanırım bu kullanm sonrası herhangi bir yan etki görülmemiş olması lazerin gvenilirliğini kanıtlıyor diyor doktorlar. ama kanımca her tedavinin olduğu gibi bunun da yan etkileri olucaktır umarım cok buyuk yan etkileri olmaz.. onun dışında kısırlığa yol acabilceğni sanmıyorum öle bişey okudum forumda baya sacma geldi ama sorarım jinekoloğa ve lazercme

ha bi de lazercinizle iyi gecinin bazen bedava yapıyo :) kılsız tüysüz günler arkadaşlar.. inanın cok takmamamız gerekiyor kıllarımızı... emn olun kurtulursunuz bir şekilde öpüyorum hoşçakalın...

Back