• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

canm neden öle hemen uzadı acaba benmki 2 hafta oldu halen uzamadı sadece siyah siyah kökleri görünüyo acaba uzaması mı normali

valla bende bilmiyorum canım:sm_confused:..bugun 4 .günüm ve 2 milim uzadı.senağlama.eskisi gibi yani ve dahda sert diyebilirim...10 gün bekliycem eger hiç dökülmezse..başka lazer merkezine gitcem::çok üzgünüm:

genital bölgeye lazer yaptıran varmı arkadaşlar..bıktım her banyoda jilet kullanmaktan sabaha hemen çıkıyorlar ve batıyor sert kıl oldugundan...genital diyince popo arasıda oluyormu acaba yazarken bile utanıyorum valla acaba lazer yapana nsl açıpta yaptırcam o da ayrı:(nişanlı olmasam aklımın ucuna gelmesdi orası için lazere gidecegim..ama şimdi durum farklı:(:(:(:

arkadaşlar böyle yazıyorsunuz sonra herkes şüpheye düşüyor,İlk iki seans bi geçsinn bakalım neler olacak..ben de 4-5 gün evvel ilk olarak gittim.Kendime zaman verdim.İkinci ya da üçüncü seanstan sonra düşünürüz..Biraz sabır:)

genital bölgeye laser yaptıran bir çok insan var geçmiş sayfaları kontrol et bir çok arkadaş paylaşımda bulunmuştu..kolay gelsin

genital bölgeye lazer yaptıran varmı arkadaşlar..bıktım her banyoda jilet kullanmaktan sabaha hemen çıkıyorlar ve batıyor sert kıl oldugundan...genital diyince popo arasıda oluyormu acaba yazarken bile utanıyorum valla acaba lazer yapana nsl açıpta yaptırcam o da ayrı:(nişanlı olmasam aklımın ucuna gelmesdi orası için lazere gidecegim..ama şimdi durum farklı:(:(:(:

Canım genital bölge için lazeri şiddetle tavsiye ediyorum. 3.Seanstan sonra nerdeyse %90 ı gitti benim.Bebek gibi oldu. kaydirigubbakcemile3 Nemli bölgede çok az bişey kaldı. Tüm genitalin içine popo arası da giriyor. 4.seanstada çok değişiklik olmadı. 5. seansa gitmemeyi düşünüyorum bakalım. Çünkü tüyler zayıflayınca cihaz etkili olmuyor boş yere para vermeyim diyorum.

bende gidiyorum genitale ama benim kıllzarım açık renkli olduğu için çok iyi bi sonuç alamıyorum.yinede inatla gidiyorum. bende herkese tavsiye ederim, büyük bi rahatlık oluyo

sglun hanımlarrr başa bela valla kıllarr.utandıgımdan gidemiyodum genitala ama buradaki yorumları okuduktan sonra gitcem bi azim geldi..sglun yorumlarınız için:)

bende yaptırdım ilk seansım rotüsle beraber bitti.ama yine çıktılar malesef sankı hiç olmamıs gibi ama sabırlı olup beklemek lazım çünkü daha ilk seansım.sonucu sabırsızlıkla beklıyorum...bir daha çıkmasın.....

arkadaşım ben 3 seans gittim ve inceldi tüyler bazı yerler halen kel
son seansımdan bu zamana 3 ay olmuştur kesin (maşaallah)
popo arasını ben rahatduramadığım için tam istediğim gibi olmadı malesef
sen yüzüztü yatıyorsun estetisyende hemen yapıveriyor lazeri zaten

korkacak bişey yok emla krem sür git acısı azalır,
utanman gayet normal
ama ben başka yol bulamadım arkadaşım :(

birde 3 sensım bitti ama 4. seansa gitmelimiyim bilmiyorum
inceldiler çünkü makine görür mü bilmilorum

bazen iğneliyemi geçsem diyorum

hoşcakal

ben de yeni başladım daha 1 seans gittim.yarım bacak,genital bölge ve koltuk altı olarak 335 ytl ödedim ama kampanya varmış da ondan.iyi bayağı .memnun kaldım 1 ay oldu hiç tüy çıkmadı,çıkanlar da dökülüyo zaten.Ama bişey söylıyım ilk seans diyemi bilmem ,kasık bölgemde havalara sıçradım çok acıyo yaaaa.....kadın olmanın acıtan yanları .uffffff

emla sürmeden genital çokmu acıyor acaba..emlayı bikere agda yapmak için denedimde hiç işe yaramadı yada ben beceremedim..

Bende bakalm 15 şubatta 2.seansıma gidicem kıllarım hiç uzamıoo tek tuk uzadı ama halen uzamayanlar siyah siyah görünüolar 3-4 hafta oldu uzamadılar ama dökülenlerde oldu.Genitale bende istiorum kıllarım cok sert vede siyah bakalm bacaklarım için 3. seansı yaptırırken genitalede başlarm hem bacaklarım azalmş olur daha ekonomik olur

ben yarım bacak ve koltuk altı 1 ay sonra 6.seansıma gideceğim... bacaklarımdaki tüyler çok kalındı... makine veya ağdayla aldığımda istediğim gibi olmuyordu... şimdi diz bölgemde kaldı koyu renkliler... dökülmelerini bekliyorum... diğer yerlerde de tüy haline kaldılar ... bakalım 6. seans sonrası ne olacak...

normalde 6 seansda biter diyorlar çünkü...

koltukaltı da gayet iyi... bir ara 2,5 ay ara vermiştim o zaman kökleri ölmeyenler uzadı ama yenileri çıkmadı...

bitince üst bacak ve genitale geçeceğim... genitalden ben de biraz korkuyorum ama kararlıyım ; uğraşmak istemiyorum artık kıl-tüyle ...

bende bugun 2. seansıma gidicem genitale...emlam yanımda korkuyorum yinede acıyor çünkü.şimdi jiletlı kıl kokleri gözüktü yine olucam ama baya çıktı ilk seansdan pek birsey anlamadım bitsin artık kıl tüğ zor işler...

acıyor walla billa acıyor kim ne derse desin ama ben emlayı 1.5 tüp sürüyorum..

selin kız ; söyle bakıyıım senin cnaın tatlı mı ?
benim pek tatlı değildir ama sonuçta bacağıma yapıldığında da mesela ilk seanslarda 2 gün filan canım yanmıştı ; kırmızı olmuştu filan... ama genitale yaptırınca da öyle olacak diye düşünüyorum ve biraz korkuyorum ... ama yapılırken dayanırım da sonrasında naparım diye düşünüyorum ??

sonrası nasıl oluyor peki anlatsana canım yaaa...:uhm:

selin kız ; söyle bakıyıım senin cnaın tatlı mı ?
benim pek tatlı değildir ama sonuçta bacağıma yapıldığında da mesela ilk seanslarda 2 gün filan canım yanmıştı ; kırmızı olmuştu filan... ama genitale yaptırınca da öyle olacak diye düşünüyorum ve biraz korkuyorum ... ama yapılırken dayanırım da sonrasında naparım diye düşünüyorum ??

sonrası nasıl oluyor peki anlatsana canım yaaa...:uhm:
hemen anlatıyorum valla ilk gittm işte ama canımın yancanı tahmın etmiyorm :1no2:tabi cihazı bilmediğim için gerçi hepsi acıtıtor-tatlicadiarzu-neyse benim pıt pıt bitti hemencik ama canım baya yandı emlayı az sürmüşüm birde kızarıklık oldu ama beklazon sürdüm hemen geçti oyle yanma felan olmadı sükürler olsun kı..:Saruboceq:
ertesi gün sadece boyle kıllar yandı ya batma oldu iç çamasırıma okadar başkada birsey olmadı... çok süperrr yaaa.ama ilk seansdan sonuç alamıyorsun biliyorsun zaten.jilete vurdum baya çıktı yine beklıcez artık biraz sabır lazm.a.s:kahve:

saytec işten sonra gidemiyor musun belki açıktır.Uzun bir aradan sonra başlarsan baştan başlamış gibi olursun bence

Maalesef iş çıkış saatim ztn 7 ve o saate trafik fln derken anca 8,30 9 a doğru eve dönebiliyorum.. Sanırım iş yerime yakın başka bi yer bulucam bikaç seanslık:S bilmediğim yere de gitmeye korkuyorum ya:(

Kızlar doğumdan sonra daha önceden lazer epilasyonla yok olan kıllar tekrar çıkıyormuş (hormon dengeleri değiştiği için) diye birşey duydum doğru mudur? Eğer öyle ise anlamı yok gibi

Kızlar doğumdan sonra daha önceden lazer epilasyonla yok olan kıllar tekrar çıkıyormuş (hormon dengeleri değiştiği için) diye birşey duydum doğru mudur? Eğer öyle ise anlamı yok gibi

aynı kıllar tekrar çıkmıyor canım... ama dediğin gibi hormonal değişikliklerle yeni kıl kökleri oluşabiliyor ; oluşmaya da biliyor... ama bu durumda mevcut durumdan daha zayıf çıkacaklarını düşünüyorum...

Back