Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar farklı lazer makinaları var,mesela yüzüme yaptırdığım makina için 5-15 seans arası biter dediler(tüm bölgeler de aynı şekilde 5-15 seans arası bitermiş) ben 7. senasta bıraktım. çünkü çok fazla fayda görmedim. bir de yüzdeki tüyler ince olduğundan sonuç almak hem zaman hem de para alıyor. 7. seanstan sonra bıyık dışındaki kısımlara iğneli epilasyon yaptırdım. bıyığa da başka yerde seansı 30 ytlye başka bir makina ile devam ediyorumm.ayrıca bıyığa başladığım yerde genital ve koltuk altına da yaptırıyorum. ilk lazer yaptırdığım yerdeki makina çok az acıyıtordu ama çok seans ve dolayısıyla çok para ve de geç sonuç. şimdiki gittiğim yer 3-6 seans daha az para,daha çok acı ama ilk seansta çok bariz bir değişim. bıyıkta çok iyi sonuç beklemiyorum çünkü çok ince kıllar ama zaten yılda 4 defa falan yaptıracağım,her hafta kuaföre gitmektense yılda 4 defa lazer ep.ciye giderim dedim ve şimdi çok memnunum. keşke bacaklarıma da yaptırabilsem ama çok pahalı ilk lazer yaptırdığım yerde kaş üstlerime de yaptırdım,sonrasında iyi bir kuaföre gidip kaşlarımı aldırdım,ardından aldırdığım yerlere bioder sürdüm,haftada çıkan bi kaç taneyi alıyorum,kuaföre gitmeme hiç gerek kalmıyor. tavsiye edebilirim. ama kaşınız çok değilse yaptırmayın.
yüz bölgesini yapmadan önce erkekler gibi yüzümüze jilet vurup bir süre kökleri güçlenene kadar sakal traşı olmamız gerekiyormuş
lazerin etkili olması için tüylerin siyah, kalın ve güçlü olması lazımmış
bunu duyduktan sonra vazgeçtim...lazerli epilasyon işe yaramazsa ömür boyu sakallı gezmek zorunda kalırım