• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

arzuizmir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2006
12
0
86
Ankara
Arkadaşlar Geçen Ay Bacaklarima Lazerli Epilasyona Başladim Fakat Ilk Denemede Bişi Anlamadim 2.demedemi Belli Edicek Acaba Birde Jilet Kullanabilirisn Dediler Ne Kadar Doğru Acaba

Bir defa da faydası olmaz gittikçe azalır, jilet kullanabilirsin kökten çekmediği için zararı olmuyor, tavsiyem seans aralarını uzun tut.

Arkadaşlar Fiyat Ve Nasi Olduğu Kesin çözümm Mü Olduğu Hakkinda Bilgiler Verirmisiniz Yaptiran Arkadaşlar Lütfennnnn

Dudak üstünü seansı 50 YTL den yaptırdım, koltuk altı 100 YTL, bikini bölgesi 150 YTL idi, dudak üstü sabit fiyattı diğerleri tüy yoğunluğuna göre, ama çok sık indirime gidiyorlar ve semtlere göre de fiyat değişiyor. 13 seanstan sonra tektük tüy kalıyor onlarda çok ince ve cansız belli bile olmuyorlar çünkü ten deki siyahlık olmuyor.

arzuuuu cok pahali k1z1m yappt1rd1 pazarl1k yapt1k tüm baca 300 önce cok yüksek söylüyorlar bizede 450 dolr dediler tüm bacak icin pazarlik yap canim yarim icin cok

arkadaşlar farklı lazer makinaları var,mesela yüzüme yaptırdığım makina için 5-15 seans arası biter dediler(tüm bölgeler de aynı şekilde 5-15 seans arası bitermiş) ben 7. senasta bıraktım. çünkü çok fazla fayda görmedim. bir de yüzdeki tüyler ince olduğundan sonuç almak hem zaman hem de para alıyor. 7. seanstan sonra bıyık dışındaki kısımlara iğneli epilasyon yaptırdım. bıyığa da başka yerde seansı 30 ytlye başka bir makina ile devam ediyorumm.ayrıca bıyığa başladığım yerde genital ve koltuk altına da yaptırıyorum. ilk lazer yaptırdığım yerdeki makina çok az acıyıtordu ama çok seans ve dolayısıyla çok para ve de geç sonuç. şimdiki gittiğim yer 3-6 seans daha az para,daha çok acı ama ilk seansta çok bariz bir değişim. bıyıkta çok iyi sonuç beklemiyorum çünkü çok ince kıllar ama zaten yılda 4 defa falan yaptıracağım,her hafta kuaföre gitmektense yılda 4 defa lazer ep.ciye giderim dedim ve şimdi çok memnunum. keşke bacaklarıma da yaptırabilsem ama çok pahalı :( ilk lazer yaptırdığım yerde kaş üstlerime de yaptırdım,sonrasında iyi bir kuaföre gidip kaşlarımı aldırdım,ardından aldırdığım yerlere bioder sürdüm,haftada çıkan bi kaç taneyi alıyorum,kuaföre gitmeme hiç gerek kalmıyor. tavsiye edebilirim. ama kaşınız çok değilse yaptırmayın.

arkadaşlar ben gidiyorum koltukaltı 40$ bikini bölgesi 50$ a gidiyorum.
ve benim gittiğim yerde fiyatlar sabit eğer yoğun bi kıllama yoksa fiyatta indirim yaptırabiliyorsunuz.ayrıca yarım bacak da 150$.
benim ilk seansta inanılmaz farketti.
benim randevu aralarım ortalama 75 günde bir.
ve bide randevu günü gidiorum epilasyonumu yaptırıyorum bir hafta sonra yine kontrole gidiyorum ve bikez daha üzerinden geçiyor.

birde dedilerki seansa girmeden 3 gün öcesinde jiletle alabilirisn dediler ,e benimda yavaş çıkıyor 3 de çıkmaz yani ,acaba çıksada çıkmasada önemlimi bu?

Lazerli epilasyon son derece basarılı.Herkese öneririm.İğneli epilasyondan daha iyi bunda acı yok.Evet arkadasım jilet kullan demelerindeki mana su anlama gelmektedir.jiletle alınan tüyler daha kalın ve gür çıkarlar.lazer epilasyonda kalın ve görünebilen tüyleri almakta son derece başarılılar.sarı tüyleri alamıyorlar.istediğiniz bölgenize yaptırın bu illetten kurtulun ablam da koltuk altlarına,dudak üstüne yaptırdı siyahları aldı ama sarı ve ince tüyleri lazer göremedıgı icin alınamadı onu da iğneli epilasyonla aldırıyor.bu sistem çok güzel ama pahalı.güzellki merkezlerinde 225ytl iken;üniversite hastanesinde seansı 80ytl.ama lazer değil.iğneli epilasyon.Parası olan yaptırsın diyorum.
sevgiyle kalın...

Valla Arkadaşlar Ablam Yaptirdi Daha 1 Sene Önce 9 Ay Boyunca Seanslara Gitti Geldi Şimdi Sadece Azalma Var Hala Çikio Boşuna Gitti Param Diyo.

arkadaşlar farklı lazer makinaları var,mesela yüzüme yaptırdığım makina için 5-15 seans arası biter dediler(tüm bölgeler de aynı şekilde 5-15 seans arası bitermiş) ben 7. senasta bıraktım. çünkü çok fazla fayda görmedim. bir de yüzdeki tüyler ince olduğundan sonuç almak hem zaman hem de para alıyor. 7. seanstan sonra bıyık dışındaki kısımlara iğneli epilasyon yaptırdım. bıyığa da başka yerde seansı 30 ytlye başka bir makina ile devam ediyorumm.ayrıca bıyığa başladığım yerde genital ve koltuk altına da yaptırıyorum. ilk lazer yaptırdığım yerdeki makina çok az acıyıtordu ama çok seans ve dolayısıyla çok para ve de geç sonuç. şimdiki gittiğim yer 3-6 seans daha az para,daha çok acı ama ilk seansta çok bariz bir değişim. bıyıkta çok iyi sonuç beklemiyorum çünkü çok ince kıllar ama zaten yılda 4 defa falan yaptıracağım,her hafta kuaföre gitmektense yılda 4 defa lazer ep.ciye giderim dedim ve şimdi çok memnunum. keşke bacaklarıma da yaptırabilsem ama çok pahalı :( ilk lazer yaptırdığım yerde kaş üstlerime de yaptırdım,sonrasında iyi bir kuaföre gidip kaşlarımı aldırdım,ardından aldırdığım yerlere bioder sürdüm,haftada çıkan bi kaç taneyi alıyorum,kuaföre gitmeme hiç gerek kalmıyor. tavsiye edebilirim. ama kaşınız çok değilse yaptırmayın.

ebrulicim bu msjımda ablanın şikayet ettiği şey muhtemelen benim bahsettiğim makina ile olanı. tavsiyem birazcık daha acılı ama daha etkin olanına gitmesi. hele ki istanbuldaysanız farklı bölgelerinize farklı merkezlerde yaptırın ilk seansı sonra iyi olanda karar kılarsınız. ahh keşke istanbul ya da ankarada olsaydım....

arkadaşlar benim de göğüs etrafında kıllanma vardı iki kere gittim lazere seansı 150 YTL .İlk seanstan sonra hemen hemen hepsi çıktı ama ikincisinden sonra hepsi gitti diyebilirim.Çok az kaldı bu ayın sonunda yine gideceğim sanırım bir daha da gerek kalmayacak.Doktorum çıkanları cımbızla alma ama jilet kullanabilirsin dedi.

bende koltukaltı için gidiyorum.en son 50 ytl di.ben önceden jiletle aldığım için biraz çoktu ama 3 kere gittim baya azaldı..bence çok güzel bişey.büyük kolaylık..

bende liset-ye giderken 2 kez yüz felci geçirmiştim ve kullandığım kortizonlardan dolayı yüzümde kıllanmalar oldu.yaklasık 8 yıl oldu buna.ve ben ozaman lazerle epilasyon ilk çıktığında gitmiştim.seansı ozaman 100 dolar dı.3 4 seans gittim ve çok faydasını gördüm.1 kaç kez daha gitmem gerekiyordu ancak evlendim hamile kaldım derken bu zamana kadar hep erteledim.şimdi tekrar basladım.merak ettiğim birsey var ben yıllar önce yaptırdığımda hiç acımıyordu ve kıllar hemn yokoluyordu.ama şimdi ise canım acıyor ve kıllar 15 gün sonra felan dökülğüyor.ya ben unutmusum eskiyi yada yanlış olan bişeyler var.komple yüzümün seansı 60 ytl..umarım biran önce düzelir hersey..

ben de yaptırıyorum, genital bölge+bikini+kol altı 150 milyon. 15 gün falan oldu daha yeni dökülmeye başladı ama epey seyreldiler. batık falan da oluyo bende. bi an önce kurtulurum umarım :(

yüz bölgesini yapmadan önce erkekler gibi yüzümüze jilet vurup bir süre kökleri güçlenene kadar sakal traşı olmamız gerekiyormuş

lazerin etkili olması için tüylerin siyah, kalın ve güçlü olması lazımmış

bunu duyduktan sonra vazgeçtim...lazerli epilasyon işe yaramazsa ömür boyu sakallı gezmek zorunda kalırım

yüz bölgesini yapmadan önce erkekler gibi yüzümüze jilet vurup bir süre kökleri güçlenene kadar sakal traşı olmamız gerekiyormuş

lazerin etkili olması için tüylerin siyah, kalın ve güçlü olması lazımmış

bunu duyduktan sonra vazgeçtim...lazerli epilasyon işe yaramazsa ömür boyu sakallı gezmek zorunda kalırım

arkadaşım yüzündekiler kalınsa ve siyahsa görüyor...jiletle siyah çıkmaz 2 kere alınmayla...ben yapdırdım yüzüme..ama ben yıllar oncesinden beri hep sirle aldırıyordum.bu yuzden incelmişlerdi hep...kalın yokdu...sonra lazer aleti çıkdı:) onu da denedim...jiletle aldılar...kalınlaşırmadı(sihay çıkmadı yani) bende senin gibi terettüt etmişdim...ama benimkiler ince oldugundan pek görmedi...ama kalınlaştırmadı da...tekrar sire döndüm...
ama koltuk altımı kasıgımı süper gördü...kalın ve köklülerdi :)))

ben 1 ay önce ilk defa lazer epilasyon yaptırdım kolaltı,bikini ve genital bölge,bütün kıllar 15 gün sonra döküldü ,aradan 1 ay geçti kolaltım hala çıkmadı ama genital bölgemin alt tarafı maşallah orman gibi oldu ki özellikle ordaki kıllar siyah ve kalındı,anlamadım yani oraya bi etkisi olmadı mı nedir neyse bu aralar 2.seansa gidicem bakalım nolucak

Back