Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genital bölgeme, koltuk altıma ve bacaklarıma komple lazer epilasyon yaptırmak istiyorum fakat tüylerim siyah değil. tüylendiğim zaman gözükmüyorlar anlayacağınız. acaba lazerin etkisi azalır mı?
aslina bakarsaniz kisinin kil yapisina gore sonuc veren bir durum biz kuzenimle birlikte basladikk onun tek tuk killari kaldi ama bende sadece belli bolgelerde dokulme olduu.. seanslara kesinlikle duzenli gitmen gerekiyor sonuc aliniyor tabikii; bu arada bence seaan ucreti odemektense paket olarak alip bitis garantili yaptirman daha cazip.:teytey:
uzmanıma sordum dün kullandıkları alet alexandrite ve nd yag birlikte kullanıyoruz çok verimli oluyo dedi...
mrb kızlar benimde bi sorum olcak
emzirirken epilasyon yaptırılıyormu bi sakıncası var mı
bi de ıpl lazer yaptıran var mı bazı arkadaşlardan tüyler 5-10 yıl sonra terar çıkıyormuş diye duydum
merhaba ben yeni uyeyim bir sey soracaktim bilgisi olan herkes cvp veririse sevniriimm..
bende koltuk alti siyahlariindan yakinmaktayim...4 seans lazere gttimm hatta yarin 5. gidecegimmm ama koltuk alti siyahligim gecmedii yani gecti ama tam degill sizce acele mi ediyorum yoksa beyazlayacak mi??? killarim eskisi gibi sert degil ama yinede cikiyorlar/..
umarim bilgi verirsinizzz cok cok tskler simdidenn....bilmiyorumkismile