• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende birazdan bıyık için 2.seansıma gidicem bakalım nasıl olacak..

genital bölgeme, koltuk altıma ve bacaklarıma komple lazer epilasyon yaptırmak istiyorum fakat tüylerim siyah değil. tüylendiğim zaman gözükmüyorlar anlayacağınız. acaba lazerin etkisi azalır mı?

Benimde aynı. Sanırım mavi ışık mı ne varmış onunla yapılıyormuş. Ama bilen birine tekrar yöneltiyorum bu mesajı.

merhaba ben yeni uyeyim bir sey soracaktim bilgisi olan herkes cvp veririse sevniriimm..

bende koltuk alti siyahlariindan yakinmaktayim...4 seans lazere gttimm hatta yarin 5. gidecegimmm ama koltuk alti siyahligim gecmedii yani gecti ama tam degill sizce acele mi ediyorum yoksa beyazlayacak mi??? killarim eskisi gibi sert degil ama yinede cikiyorlar/..

umarim bilgi verirsinizzz cok cok tskler simdidenn....bilmiyorumkismile

uzmanıma sordum dün kullandıkları alet alexandrite ve nd yag birlikte kullanıyoruz çok verimli oluyo dedi...

Merhaba arkadaşlar...
Bu lazer epilasyon karmaşasından çok bunaldım.Yardımınıza ihtiyacım var, lütfen yardımcı olun bana...
Sorunum şu, kıllarım siyah ve kalın tenim beyaz, ve tüm vücut lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ama yer olarak bir türlü karar veremedim.Birinin iyi dediği yere biri kötü diyor korkuyor insan doğal olarak cilt bu başka bişeye benzemiyor.İstanbul Avcılar da yaşıyorum, aslında çok büyük bir bütçe de ayırabilecek durum da değilim epilasyona ama kıllarım çok epilasyona mecburum o yüzden sizden ricam bana lazer epilasyon yaptıran ve yaptırdığı yerden memnun kalan arkadaşların bu konuda yardımcı olmalarıdır.Fiyatlar ve gittikleri merkezlerin ilgilenmeleri bakımından memnun olup olmadıklarının bilgisine çok ihtiyacım var ona göre bir yer belirleyip başlamak istiyorum artık...
Ve birşey daha, Kybele lazer epilasyon diye bir merkez var bizim semtimiz de fiyatları paket hem de uygun ama konu da bilgisi olan giden ya da yorumu olan arkadaşlar bilgilendirin lütfen...

aslina bakarsaniz kisinin kil yapisina gore sonuc veren bir durum biz kuzenimle birlikte basladikk onun tek tuk killari kaldi ama bende sadece belli bolgelerde dokulme olduu.. seanslara kesinlikle duzenli gitmen gerekiyor sonuc aliniyor tabikii; bu arada bence seaan ucreti odemektense paket olarak alip bitis garantili yaptirman daha cazip.:teytey:

paket fiyatları hakkında bilgin varmı yaklaşık ne kadar cnm

uzmanıma sordum dün kullandıkları alet alexandrite ve nd yag birlikte kullanıyoruz çok verimli oluyo dedi...

peki sogutmasi nasil acaba ????yani makine isini verdikten sonra buz kesio mu kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

anlatabildmmi akannehirakannehirakannehir

Ben ilk seansımı yaptıralı 1 ay falan oldu neredeyse. Fakat diz altı kısmında deri altında kalmış uzayamayan kıllar var tam kıl dönmesi de değil lazerden dolayı sanırım yanmış ama çıkamıyorlar. Nasıl birşey yapmam gerek ki çıksınlar ve 2. seansta onlardan kurtulabileyim ?

Lazer epilasyonda bacaklarımda sıra sıra yanıklar oldu. Esmer tenliyim. Bepanten plus kullanmamı söylemişlerdi. 3 hafta oldu, kabuklar düştüğünde izler kaldı. Bepanten dışında geçmesi için ne kullanmalıyım? ya da bepentene devammı etmelıyım?

Doktor hanım, merhaba, diod lazer çeşidinde diod array dedektör mü kullanılır? Bu da birden fazla dalga boyu seçebilme özelliği taşır demektir. Bu durumda açık renkli kılları da görebilme şansı tanır anlamına mı geliyor? Bu konuda bizi bilgilendirirseniz çok memnun olacağım.

mrb kızlar benimde bi sorum olcak
emzirirken epilasyon yaptırılıyormu bi sakıncası var mı
bi de ıpl lazer yaptıran var mı bazı arkadaşlardan tüyler 5-10 yıl sonra terar çıkıyormuş diye duydum

bebeğimin doktoruna lazerli epilasyonun zararı var mı demiştim emziriken. o da yok demişti.

merhaba ben yeni uyeyim bir sey soracaktim bilgisi olan herkes cvp veririse sevniriimm..

bende koltuk alti siyahlariindan yakinmaktayim...4 seans lazere gttimm hatta yarin 5. gidecegimmm ama koltuk alti siyahligim gecmedii yani gecti ama tam degill sizce acele mi ediyorum yoksa beyazlayacak mi??? killarim eskisi gibi sert degil ama yinede cikiyorlar/..

umarim bilgi verirsinizzz cok cok tskler simdidenn....bilmiyorumkismile

koltu altı siyahı derken cildin renginden bahsediyorsunuz sanırım. o kaşımaktan kaynaklanıyor. kaşınıyor ve biz de kaşıyoruz cildimize zarar veriyoruz. düzenli nemlendirici özellikle bepanten sürersek ve bir kaşımazsak bir süre sonra o koyu renk açılıyor. kaşındığı zaman tırnakla değil de parmak ucuyla kaşırsak daha iyi olabilir.

merhaba doktor hanım,bende koltuk altıma ve kollarıma epilasyon yaptırıyorum,6 sında 2.seansım olacak normalde ilk seanslarıma birer hafta ara ile başlamıştım ama şimdi ikisini de birleştirdiler,bi hafta önceden jiletleyerek gelmemi söylemediler bende biliyordum fakat unuttum, salı günü tlfon açtım kolum için buraya gelince kısaltalım dediler,koltukaltımı da bir gün önceden jiletlememi söylediler. normalde onu da b, hafta önceden yapmam gerekmiyor mu aslında ben tereddüte düştüm ve de kolu da bi hafta önceden jiletleyerek gitmek ile kısaltmak aynı şey demek değildir dimi, yani ben biraz daha geç gelebileceğimi söyledim sizce de jiletle aldıktan bir hafta sonramı gideyim??şimdiden teşekkürler

ben de 1,5 yıldır koltuk altı ve genital lazer epilasyon yaptırıyorum alexsandrate adlı cihazla. tenim beyaz kıllar da kalın ve siyah olduğu için hemen farkedeceksin dediler. 9 seans falan gittim. ilk 3 seans genital bölgede alt kısımlarda hiç dökülme olmamıştı. koltuk altım için 11 seans oldu hatta. azalma var ama hala var. ve ben artık ümidimi kesmiş durumdayım. işin kötüsü göbeğime de yaptılar. ve de iz oluştu sanırım yandı. hem de çok iyi bi yer gittiğim yer. arkadaşım da aynı yere gitti 5 seansta bitmiş anlamadım bitenlerin ki nasıl bitiyor. boşa mı zaman, para ve ümit harcıyoruz?

yüzdeki siyah tüyler için hangi lazer cihazından sonuç alnıbalir . benim için % 70 oranında azalması yeterli , tüylerim koyu renk ve cok ince sayılmazlar , alex. için uygun olmadıgı söylendi.. teşekkürler..

bende bu dertten muzdaribim.
hormonal problem yok fakat vücudumun yanısıra özellikle yüzümde ve boynumdaki tüylerden de nefret ediyorum.

yüzümü geçen ay ilk defa sir ağda yaptım, 2 hafta boyunca yanık gibi kıpkırmızı ve sivilceli bir yüzle dolaştım.

lazerin yüzde kanserojen etkisi olduğunu duydum ve tüyleri kesin bitirmediğini...
esmerim ve tüylerim çok kalın değil.

lazer kesin çözüm müdür ve bu durumda hangi makineyi kullanmalı?

şimidden teşekkürler

bu arada ben beyaz tenliyim ama yüzümdeki tüyler koyu kahve -siyah arası bir renk , sonuç alabilecgm bir lazer bulabilsem hemen yaptırıcam ..

Mrb Arkadaşlar.
Bende bir soru soracaktım. Arkadaşımın Göğüs çevresi, arası, göbek çevresi,boyununda elle sayılabilecek şekilde kıllar var. Hormon tahlili yaptırdı temiz çıktı. Bu bölgeler için lazer mi yoksa iğneli epilasyon mu öneriyorsunuz? Kıllar az sayıda boyundakiler sarı diğer yerler siyah.
Teşekkürler...:61:

Doktor Hanım, ben lazer epilasyona başladım genital bölge içinbir yerde, henüz ilk seansı yaptırmam 3-4 gün oldu, epilasyon sonrası bioder tüy azaltıcı jeli kullanmamı tavsiye eder misiniz? daha kısa sürede sonuç alır mıyım? gittiğim yere sordum tavsiye etmedi, ama ben belki daha uzun süre gideryim diye öyle demiş olabilirler diye de düşünüyorum, bilgi verirseniz sevinirim, teşekkürler!:80:

benim de 5.seansta bıyıklarım bitmek üzere çok mutluyum...:)):52:

Back