• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de yüzüm için lazere gidiorum bulunduğum ilde ıpl malesef:( tüm yüz 14 kere yapıldı.bıyıkta 25 olmuştur.(15 güne bir bıyık için gidiorum) eski tüylerim yok artık çok kalın diğiller ama bitmedi.zaten ıpl dede bitmio diolar.ama bundan sonra Ankara da yaşayacağım.3 ay sonra flan yaptırdığım yere sordum.en fazla 3 kere daha yaparız bundan sonra Ankara da devam et dedi bana.ve kesinlikle alex.yaptırma dedi.şaşırdım ıpl ile başladık canlanır flan dedi.sararacak dior.bi türlü sararmadı zaten:(
sorum şu hangi lazer ile devam etmeliyim.

canım ankaraya geldıgın zaman burada lazer yapan polıklınıklere danış o zaman.

Forumda biçok konuyu sayfalarca okudum ve artık gerçekten yoruldum yüzüm ve vücudumdaki ince tüyler için lazer yaptırıcam aletleri araştırdım diode, saprano xl, fotono wp max, candela.Bunlar ince tüyler için diyiliyo gerçekten ince tüyleri tamamen bitiriyo mu aralarından en iyisi ve tamamen ince tüyleri bitiren hangisi ayrıca bildiğiniz başka aletler var mı?

Arkadaşlar geçen gün eşimi zar zor ikna ettim ve kızılayda bi tıp merkezinde kaş arasına lazer yaptırdık. Yapan kız ordaki tüyler dökülecek dedi ama 1 haftadır bi dökülme yok. Eşim, dökülmedi bi daha gitmem diyor. Ordaki kız 7-8 seansta anca biter demişti gerçekten o kadar uzun sürüyor mu? Çünkü ben hiç lazer yaptırmadım koltuk altıma iğneli yaptırmıştım o yuzden bilgim yok.

kaş arasına göz bölgesine lazer kesinlikle olmaz ben koltuk altıma yaptırırken bıle gözlük taktırıyorlar görmediğim halde ve bende kaşımın ortasına yapalım dediğimde çok sakıncalı demişti
ben ıd dediğiniz jellidende yaptırdım resmen dökülmedi ve 1 hafta sonra bıyıklarım çıktı ondan önce alexsandrayt yaptımıstım 1.5 aya yakın bıyığım çıkmadı hemde ilk seansda ve ben 2 3 günde bir bıyığımı sir ağdayla aldırıyordum o derece sık cıkıyordu ıd jelli olandan hiç memnun kalmadı onda sadece bıyık yaptırdım alexsandraytla koltuk altımıda yaptırdım senelerdır sir agda yaptıtrmama rağmen koltuk altım 15 gunde bır hemen cıkar 2 gunde kocaman olur uzardı yıne aynı yerde alezsandrayt yaptırdım koltuk altıma 2 ay gezdim çok rahat ettim tişörtten çıkacak ay bunu giycem koltuk altım temiz değil temizleyim derdinden kurtuldum ben çok rahatladım benim gittiğim yerde soğuk üflemede varmış makinede ben fark etmedim ilk seansde derece biraz yüksekti sanırım 2. seansta fazla acımadı inş bunlar bitince bacakla paket bölgesine başlamayı düşünüyorum

dr. dido size bir sorum olacak ben yüzüme alexandrite epilasyon yaptıdım.toplam 3 seans gittim.ama yüzümde kocaman kocaman sivilceler çıktı.sizce bunun lazerle bir alakası varmıdır??

dr. hala buralarda mı.?sorum vardı bi kaç tane.
şu ulase denilen alet hakkında.tam olarak nedir neyin nesidir bu
bana bilgi veren kişi öve öve bitiremedi o kadar çok konuştu ki soracağım soruları unuttum.hem ıpl hem alex özelliklerini taşıyan yeni çıkmış bi makineymiş.doktorlar genelde bunu kullanıyomuş falan.
bu yöntemle epilasyon yaptırıp da memnun kalan var mı.benim korktuğum ıpl yaptıranlar gibi onca seanstan sonra tüylerin olduğu gibi çıkması.
varsa bu konu hakkında bilginiz paylaşırsa çok sevinirim

ben epicare alexandraite cihazıyla 3. seansımı yaptırdım 1. seans da 16j kullandı 2 gün kadar yanma oldu fakat fazla değildi başka sorun olmadı tüğ dökülmeside gayet güzeldi bacaklar geç döldü. 2. ve 3. seanslarda 14j kullanıldı dökülme 2. de azdı 3. de 10 gün olmasına rağmen tık yok genital dökülmeyi bıraktı diyebilirim. kuzenim başka bir şehirde yaptırıyor ve onda dokülme oluyormuş fakat oda joule seviyesi artıp artmadığını bilmiyor ama her seans daha ağrılı olduğunu söylüyor büyük ihtimalle zayıflayan tüğe daha yüksek kullanıyor diyor kandırılıyormuyum yoksa normal mi joule azalması

iyi akşamlar ksılar
bende diod yaptırıyorum bıyıklarıma sadece ama pek dökülme olmadı
kolarım falan iyi gibi şimdilik
acaba yüz daha mı geç cevap veriyor

Dr.dido inşallah hala foruma cevap yazıyorsunuzdur...Ben de size bir şey danışmak istiyorum. Genital bölgeye 2 seans alex ile lazer epilasyon yaptırdım. Kullandıkları doz: 14 joule-20msn. Beyaz tenliyim ve tüylerim siyah. Sizce bu doz ve atım süresi genital bölge için uygun mudur? sanki bir yerde 3msn kullandığınızı okudum acaba 20 msn fazla mı? yanık olmadı ama başka zararları olmasından korkuyorum.

Lazer epilasyon bacaklarımda varis yaptı. Bacaklarımın her yeri kılcal damar çatlaklarıyla doldu.

bende soru sormak istiyorum çok merak ediyorum ben gecen ay 26 j dereceyle lazer epilasyon yaptırdım hiç dökülme olmadı.bunu bu ay gittiğim yerde söyledim 31 dereceye cıkarttılar dozu tabi daha cok acıdı.bu dökülme yaparmı yoksa dozu dahada arttırmalarımı gerekiyor.

Slm. 4 yıldır bir güzellik merkezinde hekimim. Hem bir hekim hem de bir bayan olarak bazı bilgilerimi aktarmaktan mutluluk duyacagım. 1. epilasyonda en etkili kazer kesinlikle ve kesinlikle alexandrite. 2.Yapan kişinin tecrübesi doğru dozajlamalar açısından çok önemli. 3. Yüzünüze lazer yaptıracaksanız çok sabırlı olmak gerek. çünkü yüzdeki kıllar çok dirençli ve uykudaki kıl folikülleri hareketlenebilir. 4. Olmaması gereken yerdeki kıllardan (göğüsarası, göbek altı gibi) muzdaripseniz jinekologa gitmeli ve hormon bozukluğu ihtimalini araştırmalısınız. 5. Lazerde tek yasak bölge gözçevresidir. 6. lazer epilasyonda kılın siyah ve tonları olması şarttır. Maalesef kızıl sarı veya beyaza etkili değildir. 7.Cinsiyet ayrımı yoktur. Beyler de lazer epilasyonu keşfettiler zaten. 8.Sadece kıla renk veren melanin pigmentine etki eder. Terbezleri, yumurtalıklar, lenf bezleri gibi deri altı oluşumlara etki etmez. 9.epilepsi, diabet (AKŞ:150 üstü), kalp pili olanlar ve roacutan kullananlar yaptırmamalı. İlk anda aklıma gelenler bu kadar. Eğer sorularınız ve katkılarınınz olursa ilk fırsatta cevaplamaya çalışırım. Aşkla kalın.:nazar:[/QUO

peki hormon bozukluğu olanlar

merhaba ben de bir şey danışmak istiyorum. 14 mayısta koltuk altımda lazere başladım. 21 haziranda şehir değişikliği yaptığım için gittiğim yerde yeni bir yer bulmam lazımdı çünkü 21 haziranda henüz bir şey çıkmamıştı. gittiğim yerde düzgün bir yer aradım en son buldum ama staj ve üşengeçliğim sağolsun bugüne kadar uzadı :( ve şu an bayağı uzadı . kısaltıp mı gitmeliyim jilet mi vurmalıyım tekrar? almayı düşündüm kaç kere ama ilk seansım boşa gitsin istemedim . yaptırdığım alexandrite cihazıydı

Kolumda azalma %70-80 diyebilirim. Çıkanlar da zayıf ama bitmedi henüz. Ben hiç jilet kullanmadım.Tıraş makinesi ile onlar kesiyor tüyleri.
Bu arada Ankaradayım ben.

Merhaba gidip memnun kaldığın ya da iyi olduğunu duyduğun yerleri yazabilir misin rica etsem ?

slm arkadaşlar bende lazere başlamak istiyorum ama nereye gideceğimi bilmiyorum gidenler memnun kaldıkları yeri söyleyebilirler mi ?

Back