• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamlar arkadaşlar, Ipl Dr. hanım alex için tek çözüm demiş ama allata da epilasyon için beyaz teni ve siyah kılı şart koşmuş bazı cihazlar buna gerek bırakmıyor beyaz tenli değilseniz bile epilasyon yaptırabilirsiniz hemde göz çevresi hariç istenmeyen tüylerin bulunduğu her yere. Genital bölge için ise bekar yada evli olmak sorun yaratmaz çünkü profesyonel cihazlar (çin malı hariç) kıl kökününe duyarlıdır ve cilde yada deri altında kıl kökünden başka hiçbir yere zarar vermezler. Ben de yaklaşık 7 aydır gidiyorum epilasyona tüm vücut için ve oldukça da kötüydüm :( ancak şimdi tereddütsüz istediğim an ten rengi çoraplarımla ve mini eteğimle dışarı çıkabiliyorum. Çokkk memnunum. Benim gittiğim salon "ulase" diye bir marka kullanıyor. tavsiye ederim. :49:

merhabalar bir sorum olucaktı lazer epılasyon uygulayan 2 polıkınıkle gorustum 1. seans aralıgını 6 hafta diger 2,5 ay dıye belırttı.''Seans aralığı 2,5 ay cunku 2 ay süre ile tüyler çıkmaz.'' diye bır acıklama yaptı.Ben tüm kol ıcın dusunuyorum.Sizce hangi seans suresı daha iyi ?:26:

merhabalar bir sorum olucaktı lazer epılasyon uygulayan 2 polıkınıkle gorustum 1. seans aralıgını 6 hafta diger 2,5 ay dıye belırttı.''Seans aralığı 2,5 ay cunku 2 ay süre ile tüyler çıkmaz.'' diye bır acıklama yaptı.Ben tüm kol ıcın dusunuyorum.Sizce hangi seans suresı daha iyi ?:26:

kişiye ve tüylerin durumuna göre seans aralığı değişebilir. Ama 6 hafta bana daha mantıklı geldi.

Lazeredn sıtkım sıtrıldı artık. Kaçıncı seansım olduğunu unuttum. Tamam azaldılar artık epilasyon yapmama gerek yok ama bitmiyorrr :43:

kişiye ve tüylerin durumuna göre seans aralığı değişebilir. Ama 6 hafta bana daha mantıklı geldi.

Lazeredn sıtkım sıtrıldı artık. Kaçıncı seansım olduğunu unuttum. Tamam azaldılar artık epilasyon yapmama gerek yok ama bitmiyorrr :43:

siz nerenize yaptırıosunuz ?ve kac seans oldu.ben ogrencıyım 200 tl seans bası kol ıcın ıstıolar .tahmınen kac seans surer ki ?:26:

siz nerenize yaptırıosunuz ?ve kac seans oldu.ben ogrencıyım 200 tl seans bası kol ıcın ıstıolar .tahmınen kac seans surer ki ?:26:

Ben tüm kol, kol altı ve yüz yaptırıyorum. Sadece kol 200 pahalı. Benimki 150 idi. 8 seanstan sonra yarıya indi fiyat. Bana 7-8 seanslık işin var demişlerdi :43: 1,5 yıldır azimle devam ediyorum

Ben tüm kol, kol altı ve yüz yaptırıyorum. Sadece kol 200 pahalı. Benimki 150 idi. 8 seanstan sonra yarıya indi fiyat. Bana 7-8 seanslık işin var demişlerdi :43: 1,5 yıldır azimle devam ediyorum

kolda nekadar bı azalma oldu sızde ? birde ankaradan mısınız ? kol ıcın jıletleyıp mı gıttınız seanslara _?

umarım en yakın zamanda kokten kurtulutsunuz :3:

Son düzenleme:
kolda nekadar bı azalma oldu sızde ? birde ankaradan mısınız ? kol ıcın jıletleyıp mı gıttınız seanslara _?

umarım en yakın zamanda kokten kurtulutsunuz :3:

Kolumda azalma %70-80 diyebilirim. Çıkanlar da zayıf ama bitmedi henüz. Ben hiç jilet kullanmadım.Tıraş makinesi ile onlar kesiyor tüyleri.
Bu arada Ankaradayım ben.

bilgiler için teşekkürler ama aklıma birşey takıldı
en iyi cihaz alexandrite demişsiniz
neye göre en etkili?
ben esmer tenlilerde ndyağ lazer daha etkili diye biliyordum
alexandrite ise koyu renk tüylü ve beyaz tenlilerde

Kolumda azalma %70-80 diyebilirim. Çıkanlar da zayıf ama bitmedi henüz. Ben hiç jilet kullanmadım.Tıraş makinesi ile onlar kesiyor tüyleri.
Bu arada Ankaradayım ben.

acaba gıttıgınız yerın adını ozelden yazabılır mısınız ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçen gün eşimi zar zor ikna ettim ve kızılayda bi tıp merkezinde kaş arasına lazer yaptırdık. Yapan kız ordaki tüyler dökülecek dedi ama 1 haftadır bi dökülme yok. Eşim, dökülmedi bi daha gitmem diyor. Ordaki kız 7-8 seansta anca biter demişti gerçekten o kadar uzun sürüyor mu? Çünkü ben hiç lazer yaptırmadım koltuk altıma iğneli yaptırmıştım o yuzden bilgim yok.

ya arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum..biz 1 yıldır bebek düşünüyoruz ama benim hormonlarım biraz dengesiz olduğu için bebeğimiz olmuyor.bu arada bende lazer epilasyona başlamak istiyorum.lazere başladıktan sonra bir mucize olurda hamile kalırsam seansı yarıdamı bırakıcam yani??? kötü bir etkisi varmı???

bir sorum daha vardı; acaba gebeliği engelliyormu,zaten hormonlarım çok kötü.bebeğimiz olmuyor bir türlü..

ne olur acil bir cevap verin arkadaşlar. önümüzdeki haftada başlıyorum çünkü...

Son düzenleme:
ben de yüzdeki tüylerim için lezer yaptırıyorum. 5 seans geçti ama hala sert acaba seans aralıklarını uzun yada kısa tutmak önemli mi. epilasyondan sonra diğer seansa kadar makasla kısaltmak doğru mu. bir de lazer sırasında bir kez ağda yapmanın sakıncası olur mu. o 5 sean boşa mı gider. epilasyon sonrasında jileti öneriyor musunz

cnm bende ıpl ile kol altıma 6 bikini bölgeme 5 seans yaptırdım bende faydaısnı görmedim.. Hem param hem zamanım boşa gitti gibi. Kıza söledim kız sende sorun var diyo.. Bugün artık başka bir yerden randevu aldım.. Başka bir makina denicem.. Inşallah o fayda eder.. Bu arada sen hangi şehirdesin?nerde yaptırdın mrk ettim..

malesef bende ıpl lazerle 4seans koltukaltına yaptırıp memnun kalmayanlardanım.bendede azalma hıc olmadı.hemde benım tuğlerim oyle yoğun olmamasına ragmen.bencede ıpl ıle zaman ve para harcamayın

Slm. 4 yıldır bir güzellik merkezinde hekimim. Hem bir hekim hem de bir bayan olarak bazı bilgilerimi aktarmaktan mutluluk duyacagım. 1. epilasyonda en etkili kazer kesinlikle ve kesinlikle alexandrite. 2.Yapan kişinin tecrübesi doğru dozajlamalar açısından çok önemli. 3. Yüzünüze lazer yaptıracaksanız çok sabırlı olmak gerek. çünkü yüzdeki kıllar çok dirençli ve uykudaki kıl folikülleri hareketlenebilir. 4. Olmaması gereken yerdeki kıllardan (göğüsarası, göbek altı gibi) muzdaripseniz jinekologa gitmeli ve hormon bozukluğu ihtimalini araştırmalısınız. 5. Lazerde tek yasak bölge gözçevresidir. 6. lazer epilasyonda kılın siyah ve tonları olması şarttır. Maalesef kızıl sarı veya beyaza etkili değildir. 7.Cinsiyet ayrımı yoktur. Beyler de lazer epilasyonu keşfettiler zaten. 8.Sadece kıla renk veren melanin pigmentine etki eder. Terbezleri, yumurtalıklar, lenf bezleri gibi deri altı oluşumlara etki etmez. 9.epilepsi, diabet (AKŞ:150 üstü), kalp pili olanlar ve roacutan kullananlar yaptırmamalı. İlk anda aklıma gelenler bu kadar. Eğer sorularınız ve katkılarınınz olursa ilk fırsatta cevaplamaya çalışırım. Aşkla kalın.:nazar:

size bı sorum olacak ıpl yaptırısam epilasyonu 1 sene sonra fln bıraktıgımda evet tekrar cıkar tuylerım ama eskıye döner mı aynen yanı %50 fln bır azalma olmaz mı? alexandra bıraz pahalı ldugu ve tenım esmer oldugu için onu yaptırmayı duşunmedım ve ıpl yaptırmaya başladım bı merkezde daha 1 seans yaptım cok acıl cevabınza ihtıyacım var ? hata mı yapıyrm?

ben de yüzdeki tüylerim için lezer yaptırıyorum. 5 seans geçti ama hala sert acaba seans aralıklarını uzun yada kısa tutmak önemli mi. epilasyondan sonra diğer seansa kadar makasla kısaltmak doğru mu. bir de lazer sırasında bir kez ağda yapmanın sakıncası olur mu. o 5 sean boşa mı gider. epilasyon sonrasında jileti öneriyor musunz

seans aralıkları duzenlı olursa sonuc almak daha mumkun hale gelır. nıye agda yaptırıyorsun kı. agda yasak seans arasında. kıl ıkökunu zayıflatıyor. jılet kullanacaksın sadece.

size bı sorum olacak ıpl yaptırısam epilasyonu 1 sene sonra fln bıraktıgımda evet tekrar cıkar tuylerım ama eskıye döner mı aynen yanı %50 fln bır azalma olmaz mı? alexandra bıraz pahalı ldugu ve tenım esmer oldugu için onu yaptırmayı duşunmedım ve ıpl yaptırmaya başladım bı merkezde daha 1 seans yaptım cok acıl cevabınza ihtıyacım var ? hata mı yapıyrm?

ben ıpl nin modern agda oldugunu duydum , gercek anlamda da bır lazer olmadıgı yazıor, ben bugday tenlıyım sıyah tüylüyüm bana aleksandır kullanıyorlar. ılk seansım oldu gercı daha. ama dıgerı lazer degılmış. bence aleksandırla basla,sonra kılın yapısına gore onlar baska modelle devam edebılır,alexandır dıode ve nd nın bulundugu bır yer bulmalsıın.

ben de yüzüm için lazere gidiorum bulunduğum ilde ıpl malesef:( tüm yüz 14 kere yapıldı.bıyıkta 25 olmuştur.(15 güne bir bıyık için gidiorum) eski tüylerim yok artık çok kalın diğiller ama bitmedi.zaten ıpl dede bitmio diolar.ama bundan sonra Ankara da yaşayacağım.3 ay sonra flan yaptırdığım yere sordum.en fazla 3 kere daha yaparız bundan sonra Ankara da devam et dedi bana.ve kesinlikle alex.yaptırma dedi.şaşırdım ıpl ile başladık canlanır flan dedi.sararacak dior.bi türlü sararmadı zaten:(
sorum şu hangi lazer ile devam etmeliyim.

Back