• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaslar

kampanya varmıs alt bacak ve bıkını (komple) 250 nasıl sızce

ama benımkoltuk altım hala bıtmedı tam olarak dıger bolgelerde aynı mı olur acaba:///

alex yuze yapılmazmıs benım arkadasım yuzune dıode yaptırdı ama resmen senelerını aldı uzun uzunn cıktıgı oldu off en ıyısı yuze hıc bulasmamak

bu konuda herhangi bir bilgim yok ama ben sana başka bir şey sorabilir miyim? lazerde kimisi acıdan bahsediyor, aynı zamanda bazı seanslar çok ağrılı geçiyormuş. bu ağrılar dayanılamayacak boyutlarda mı? lazer epilasyon yaptırmayı planlıyordum bu sene ama bu acı ve ağrı olayını duyduktan sonra, biraz tedirgin oldum.

acı illaki oluyor, biraz da senin dayanmana bağlı. ama çok kısa sürüyor. ben tavsiye ediyorum, değer yani. acıyı azaltan emla diye bir krem var ondan da kullanırsın gerekirse

yesa haklısın en iisi yüze hiç bulaşmamak, banada yapan kız şey demişti alexin görmediklerini nd yag ve diodla yaparız, amaaann yaa ben artık gitmicem galiba:( istemeyerekde olsa, bide bende pco varmış yeni öğrendim yani ii sonuç almam muamma :(
bakalım bundan sora ne olacak....

merhaba arkadaslar

kampanya varmıs alt bacak ve bıkını (komple) 250 nasıl sızce

ama benımkoltuk altım hala bıtmedı tam olarak dıger bolgelerde aynı mı olur acaba:///

alex yuze yapılmazmıs benım arkadasım yuzune dıode yaptırdı ama resmen senelerını aldı uzun uzunn cıktıgı oldu off en ıyısı yuze hıc bulasmamak

tabiki çok nerde burası :1:

bu konuda herhangi bir bilgim yok ama ben sana başka bir şey sorabilir miyim? lazerde kimisi acıdan bahsediyor, aynı zamanda bazı seanslar çok ağrılı geçiyormuş. bu ağrılar dayanılamayacak boyutlarda mı? lazer epilasyon yaptırmayı planlıyordum bu sene ama bu acı ve ağrı olayını duyduktan sonra, biraz tedirgin oldum.

Acı oluyor akadaşım. Ben de acısız diye gittim ama canım yandı. Hatta bu yüzden acı eşiğim yükseldi :1: Çok dayanılmayacak bir şey değil. Bir de çok acırsa atışı düşürüyor daha hafif veriyor o zaman da sonuç alma süresi uzuyor :43: Ben çoğu zaman ağrı kesici alıyorum öyle gidiyorum. Bir krem varmış acıyı azaltan doktorum tavsiye etmedi ışığı çalıyor etkisini azaltıyor diye.

neyse..9 gün sonra bi kontrole gidicem yalnız bu kez de başka sorum var.
tüylerim hemen 3-4 güne kadar çıktı benim ve dökülmedi.şu an 1 hafta oldu ve tüylerde hiç dökülme yok.aynı şekilde duruyolar..yani hiç işe yaramadı mı acaba yoksa ilk seansta böyle olması normal mi?
ama yaptırdığım yerde dökülcek dediler..salladılar mı acaba?
daha 9 gün nasıl gezicem bbu tüylerle bilmiyorum.almamak için zor tutuyorum kendimi :((

Tüylerin dökülmesi 15 günü bulabilir. Telaş etmenize gerek yok. 3-4 gün içinde tekrar çıkmaması lazım ama. Alex yakıyor zaten kalanlar da 15 gün içinde dökülüyor.

arkadaşlar alexandrite lazer yüze uygulanmıyo diyolar bu doğru mu?
yüz için gidenler hangi cihazla yaptırıyo yazabilirmisiniz..
ben alexe girdim ama hiç memnun değilim..
birde burda özel bi hastaneyle görüşmüştüm..alex ve nd yağ cihazları varmış..onların ikisini nasıl

Ben yüzüme alex yaptırıyorum. 10. seansım bitti. Çok azalma oldu ama tüyler bitmedi. O yüzden ben de sıkıntılıyım açıkçası ne zaman bitecek diye.

Acı oluyor akadaşım. Ben de acısız diye gittim ama canım yandı. Hatta bu yüzden acı eşiğim yükseldi :1: Çok dayanılmayacak bir şey değil. Bir de çok acırsa atışı düşürüyor daha hafif veriyor o zaman da sonuç alma süresi uzuyor :43: Ben çoğu zaman ağrı kesici alıyorum öyle gidiyorum. Bir krem varmış acıyı azaltan doktorum tavsiye etmedi ışığı çalıyor etkisini azaltıyor diye.

teşekkür ederim canım. demek ki ağrı kesici kullanıcaz:26:

Tüylerin dökülmesi 15 günü bulabilir. Telaş etmenize gerek yok. 3-4 gün içinde tekrar çıkmaması lazım ama. Alex yakıyor zaten kalanlar da 15 gün içinde dökülüyor.

benim dünden beri tüylerim elime geliyo zayıflamış yani:) biraz telaşlandım sanırım ilk olduğu için..
bir de ben ilk gittiğimde 4 gün almamıştım bıyıklarımı..yani aslında hepsi tam olarak çıkmamıştı.çıkanlar yandı tabi hiç tüy kalmadı yüzümde.
3-4 günde çıkması da daha önce çıkmayan tüylerim diye düşünüyorum.aslında 15 gün falan hiç almadan gitmem gerekiyodu ama ben bekleyemem o kadar dedim.bundan sonra artık hiç almadan gidicem tabi.bakalım nolucak??

Ben yüzüme alex yaptırıyorum. 10. seansım bitti. Çok azalma oldu ama tüyler bitmedi. O yüzden ben de sıkıntılıyım açıkçası ne zaman bitecek diye.

ben forumda alex yüze tavsiye edilmiyo diye okuyunca yaptırdığım yere sordum.asıl alex yüze uygulanıyo dedi..tabi uygulanmasa da dermi hiç evet uygulanmıyo diye:(
ben şimdi salı günü kontrole gidicem o gün de yapıcak bana ücretsiz bi seans.ondan sonra ilerleme görürsem devam ederim..aynı çıkmaya devam ederse burda özel bi hastanede alex ve nd yağ var.
nd yağ daha ince tüyler içinmiş ona geçerim artık.
ben 10 seans gitmek istemiyorum.inşallah yaza kadar biter.......
inşallah seninde biter en kısa zamanda arkadaşım :(

Alexandrite cihazın kullanıldığı bir yerde epilasyona gidiyorum. Bacaklardaki batık izlerini geçireceği söylenmişti ama toplam 2 seans gitmiş olmama rağmen kahverengi izler aynen duruyor. Birkaç yıldır var olan bu izlerin lazerle geçmesi imkansız mıdır?

ben forumda alex yüze tavsiye edilmiyo diye okuyunca yaptırdığım yere sordum.asıl alex yüze uygulanıyo dedi..tabi uygulanmasa da dermi hiç evet uygulanmıyo diye:(
ben şimdi salı günü kontrole gidicem o gün de yapıcak bana ücretsiz bi seans.ondan sonra ilerleme görürsem devam ederim..aynı çıkmaya devam ederse burda özel bi hastanede alex ve nd yağ var.
nd yağ daha ince tüyler içinmiş ona geçerim artık.
ben 10 seans gitmek istemiyorum.inşallah yaza kadar biter.......
inşallah seninde biter en kısa zamanda arkadaşım :(

İnşallah biter. Ben bir yıl kadar sürebileceğini tahmin ediyordum zaten. Sabır ve süreklilik isteyen bir iş lazer. Doktorum kıllarıma taktı bacak başlayalım şunu da yapalı diyor ama ben once başladıklarım bitsin bi göreyim istiyorum haklı olarak.

İnşallah biter. Ben bir yıl kadar sürebileceğini tahmin ediyordum zaten. Sabır ve süreklilik isteyen bir iş lazer. Doktorum kıllarıma taktı bacak başlayalım şunu da yapalı diyor ama ben once başladıklarım bitsin bi göreyim istiyorum haklı olarak.

bencede canım bi yer bitmeden başka yere başlama..başka yer araştırsan daha iyi olur aslında.tüyler incelince alex işe yaramıyomuş nd yağ kullanıyolarmış..iki cihazın olduğu yerler daha hızlı bitiriyo.
ben bugün kontrol seansıma gittim.
ücretsiz yaptı bugün..inceler kalmıştı zaten sadece.bakalım bundan sonra nasıl çıkıcak..ona göre devam edicem.
yoksa burda bi doktor öğrendim..forumda yani.manisada ona gidip bitirmiş 3 yıl önce bi arkadaş.
2 cihazı da kullanıyomuş.
bakalım artık gidişata göre yapıcam bişeyler :)

merhaba

IPL epilasyon yaptırıyorum. 10. seansa gittim. genital bölgede hiç dökülme yok. diğer yerlerde de yer yer dökülme var. öyle kontrol seansı falan da yok. kazıklandım mı acaba? bırakmayı düşünüyorum. parayı peşin vermeme rağmen... 10 seans etki etmeyen lazer birden bire etki eder mi ki acaba :(

merhaba

IPL epilasyon yaptırıyorum. 10. seansa gittim. genital bölgede hiç dökülme yok. diğer yerlerde de yer yer dökülme var. öyle kontrol seansı falan da yok. kazıklandım mı acaba? bırakmayı düşünüyorum. parayı peşin vermeme rağmen... 10 seans etki etmeyen lazer birden bire etki eder mi ki acaba :(

benim de çok bilgim yok ama bence 10 seansta bi etki olmalıydı..ben 2 seanstır gidiyorum.kalın tüylerim çıkmıyo artık.bence başka bi yerle görüş ve cihaz alex veya nd yağ olsun ;)

dr.dido beni cok sasirttiniz yorumlarla.. pek cok doktordan, ince tuyler icin diode lazerin daha etkili oldugunu duydum. ki onlarin muayenehanelerinde alexandrite da vardi. yani pazarlamak icin demedikleri belli.
yoksa siz de kendine doktor diyen 'estetisyen'lerden misiniz acaba. ya da sadece alexandrite i bulunan bi doktor?

arkadaslar yuze bence igneli yaptirin, ben 1 seans gitmistim biyiga hic ama hic faydasi olmadi gormuyomus lazer yuzdeki tuyleri

alex ışını bence de en iyi ışın....

bacaklarıma başlamıştım sadece iki seans 2 kontrol baya azalmıştı...bırakmak zorunda kaldım...
şimdi sir ile devam ediyorum 3-4 kere sir yapmama rağmen hala çok az...

en kısa zamanda alexandrte devam edeceğim...devam edip kurtulmak istiyorum bu yapışkan kıllardaaaaaaaaaaaan :27:

merhaba

ıpl epilasyon yaptırıyorum. 10. Seansa gittim. Genital bölgede hiç dökülme yok. Diğer yerlerde de yer yer dökülme var. öyle kontrol seansı falan da yok. Kazıklandım mı acaba? Bırakmayı düşünüyorum. Parayı peşin vermeme rağmen... 10 seans etki etmeyen lazer birden bire etki eder mi ki acaba :(

cnm bende ıpl ile kol altıma 6 bikini bölgeme 5 seans yaptırdım bende faydaısnı görmedim.. Hem param hem zamanım boşa gitti gibi. Kıza söledim kız sende sorun var diyo.. Bugün artık başka bir yerden randevu aldım.. Başka bir makina denicem.. Inşallah o fayda eder.. Bu arada sen hangi şehirdesin?nerde yaptırdın mrk ettim..

benim bir arkadaşım IPL ,le 7-8 seans devam etti. İlk başlarda çok iyi çok memnunum diyordu ama etkisinin ağda gibi olduğunu aslında tüyleri yoketmediğini gördü. Şimdi alexe başladı. Bakalım ne olacak :6:

merhaba

leyya ben 2seans gittim,benim bile üst kısımlarda bi dökülme oldu,10.seansda nasıl olmaz?acaba çok mu düşük çalışıyorlar,açıklamaları ne peki?

Back