Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktor hanim gene ben biliyorum fazla oluyorum ama sizden baska soracak kimsemde yok :( ...
cuma gunu epilasyon yaptirdigim merkeze gitdim ve ordaki epilasyon yapan kadina vucudumdaki killari gosterdim o da bana "oo olabilir cok normal hic sorun degil bu sekilde basimiza geldi ve agda yaptik agdadan sonrada tekrar lazer yaptik simdi cok rahat musterimiz "dedi "sende gel pazartesi agda yapalim bir ay sonrada cikan yerlere lazer yapalim para almadan" dedi ve ben elim mahkum bugun gitdim agdayi yaptirdim bana surekli söyledigiyse "kil köklerinin olmadigi hic endiselenmemem gerektigi" ve bitecegi yolundaydi bir ay sonrada gidip tekrar ipl laze yaptiracagim en azindan bu sekilde deneyeyim bakalin zaman ne gosterecek diye dusunuyorum yanlismi dusunuyorum ? bilemiyorum:(

arkadaslar bende yaptiriyorum 6 seansim oldu amma hala killar bitmedi ya cilet vuruyorum kilar uzadigi zaman amma dahada kalinlasiyor bede sastim ne yapcagimi sasirdim artik birakmayi dusunuyorum hic bir faydasini gormedim ya yazik paralara haa koltuk altimi ve bikini bolgemi yaptiririyorum acaba bukadar uzunmu suruyor bitmesi hemen hemen 1 sene olcak basliyali aldigi para haram sizkim olsun verdigim paraya yanayim yada cektigim aciyami yanayim arkadaslar bana bir fikir verin gevami edeyim yoksa birakayimi arkadaslar

ay canim benim sorma bende belcikadayim:( ve hayal kirikligi yasiyorum:( burda dogru duzgun bir epilasyon merkezi bulmakcok zor hastanelerin hic birindede yok :( ne yapacagiz bilmiyorum nerdeyse servet verdimiki kizima ve bana yaltiracagim diye :(

bende cumartesi günü yaptırdım.. lazer uyguladığı bölgede kahverengi lekeler oldu üç dört tane...:( ""kabuklanma olabilir olursa eğer hametan kullan"" demişti dktor acaba kabuklanma derken bu lekeleri mi kastetti yoksa yandı mı derim????:(((:(:(:(

doz fazla geldiği için cildiniz yanmış ve buna bağlı olarak kahverengi kabuklanma olmuş sanırım. Bütün alanı kaplamadığı sürece çok da endişeye gerek yok bence. Doktorunuzun önerdiği krem de uygun. Cildi ne kadar nemli tutarsanız o kadar çabuk kabuklar düşer ve iyileşme sağlanır.

kızlar alexandra lazer epilsyonla genital ve bikini bölgeme lazer yaptırdım, 2.seans sonunda kontrol için gittim. kontrol sonrasında bikini bölgemde 7 tane fındık tanesi kadar morluk oluştu, bayramda tatile gidicem 1 hafta bile kalmadı ve bu görüntüden çok rahatsızım :(((
nişantaşı epiline da yaptırdım ve yetkilileri aradığımda izlerin ne zaman geçeceği belli olmaz,güneşe çıkmayın( bikini bölgesi ve güneşe çıkmayın gerçekten komik yani) zaten lazere başlamadan önce sözleşme imzalıyosunuz!!!!!! ve onda zaten yazıyo gibi yuvarlak cevaplar vermekteler...
benim gibi lazer sonrası vücudunda morluk ya da iz olan var mı, ya da nası geçer, ne kadar sürede?? yardım lütfen

Çürük gibi mor lekelenmeler olduise 10 günde geçer. Ama dozun fazla gelmesine bağlı olarak kahverengi renkli lekeler oluştu ise tam olarak iyileşmeleri tamamen olayın derinliğine bağlı olup 1 hafta ile 3 ay arasında sürecektir.Geçmiş olsun.

regl iken koltuk altına lazer yaptırmanın bi sakıncası var mıkafamçokkarıştı

Adet dönemi ve hemen öncesinde bazı kişilerde lazer epilasyon uyglaması daha acılı olabiliyor. Bunun dışında bir zararı olmaz.

dün koltuk altıma lazer yaptırdım. iğrenç yanık kokusu geldi burnuma normal mi eve geldim koltuk altımdan hala kıl yanığı kokusu geliodu. bide ilk seansda tabikide sonuç almıcam bunu biliyorum ama koltuk altım jilet vurulmuş gibi siyah bu normal mi :S iz kalmasından korkuyorum :( agda yaptığımızda pürüzsüz bembeyaz olur yaa öle değil jilet vurmuşum gibi siyah çirkin bir görüntü var . geçecekmi bu :(

Kullanılan cihazı bilmiyorum ama genellikle lazer uygulamasından sonra tüyler 2-3 hafta içinde tam olarak dökülür. Uygulama sonrası ilk seanslarda sanki jilet yapmışsınız gibi bir görüntü olması son derece normal bir durumdur.

arkadaslar bende yaptiriyorum 6 seansim oldu amma hala killar bitmedi ya cilet vuruyorum kilar uzadigi zaman amma dahada kalinlasiyor bede sastim ne yapcagimi sasirdim artik birakmayi dusunuyorum hic bir faydasini gormedim ya yazik paralara haa koltuk altimi ve bikini bolgemi yaptiririyorum acaba bukadar uzunmu suruyor bitmesi hemen hemen 1 sene olcak basliyali aldigi para haram sizkim olsun verdigim paraya yanayim yada cektigim aciyami yanayim arkadaslar bana bir fikir verin gevami edeyim yoksa birakayimi arkadaslar

Hangi tip cihazla tedavi uygulanıyor*

merhaba dr.dido
bende yaptırmayı düşünüyodum fakat roacutan kullananlar yaptırmasın demişsiniz.bunun nedenini öğrenebilir miyim?ayrıca tedavi bitiminden sonra yaptırabiliyprlar mı?

Roacuttane tedavisi genel olarak cildi çok zorlayan , hassalaştıran ve bir o kadar da kurutan bir tedavidir. Dolayısı ile bu esnada lazer ile cildi daha da zorlamak komplikasyon gelişimi açısından önemli bir etken. Kullanılan ilaç dozuna bağlı olarak değişmekle birlikte yüz bölgesinde 3-6 ay, vücutta da 3 ay beklemek en uygunu olur.

doktor hanim gene ben biliyorum fazla oluyorum ama sizden baska soracak kimsemde yok :( ...
cuma gunu epilasyon yaptirdigim merkeze gitdim ve ordaki epilasyon yapan kadina vucudumdaki killari gosterdim o da bana "oo olabilir cok normal hic sorun degil bu sekilde basimiza geldi ve agda yaptik agdadan sonrada tekrar lazer yaptik simdi cok rahat musterimiz "dedi "sende gel pazartesi agda yapalim bir ay sonrada cikan yerlere lazer yapalim para almadan" dedi ve ben elim mahkum bugun gitdim agdayi yaptirdim bana surekli söyledigiyse "kil köklerinin olmadigi hic endiselenmemem gerektigi" ve bitecegi yolundaydi bir ay sonrada gidip tekrar ipl laze yaptiracagim en azindan bu sekilde deneyeyim bakalin zaman ne gosterecek diye dusunuyorum yanlismi dusunuyorum ? bilemiyorum:(

Size önerdikleri işlemle de bir sonuç alacağınızı düşünmüyorum ne yazık ki. Bence ıpl ile devam etmeyi düşünmeyin. Yine de siz bilirsiniz.a.s.

Merhaba, ben lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim.Ankarada yaşıyorum. Küçük bir araştırma yapıp görüşmek istediğim yerlere tek tek gittim. 4 yere gittim. En ugyunu alexandrate cihazı olan internette sitesi olan lzr life diye bir yer. paket programı var 8 seans ve çok çok ucuz. Bu kadar ucuz olunca tereddütler başladı tabi, Birde artkadaşlarım böyle paket uygulama yapan yerlerle ilgili birsürü olumsuz şey söyledi. Burası çok güzel ve temiz bir yer. Güvenmemek elde değil. Aranızda hiç burası hakkında bilgisi olan var mı acaba. Bana yardımcı olusanız çok sevineceğim.çünkü o kadar parayı bir anda verip sonuç alamamak çok kötü olur diye düşünüyorum.İnternette bura ile ilgili bir şikayet okudum ama oda randevuyu iptal etmek zorunda olduktan sonra geri zor randevu verildiğiyle ilgiliydi. Oda yoğunluktan kaynaklı diye düşündüm. Birde eğer gitmeye karar verirsem uyuşturucu kremler varmış bunlardan anestol diye bir kremi kullanmak doru olur mu acaba? İyi günler .

merhabalar dr.dido,
benim de size bir sorum olacak.bende yaklaşık 4yıldır sağ tarafta polistik over kist bulunuyordu ve tedavi görüyordum.zaman zaman kist büyüdü,küçüldü fakat yok olmadı.doktorum da ameliyat öneriyordu artık.şu anda yaklaşık 8-9 aydır herhangi bir hap falan da kullanmıyorum.ağrım falan da olmuyor şükür.benim size sorum şu şekilde olacak:
lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.bugün güzellik merkezine görüşme için gittiğimde ,lazerin kiste bir zararı olup olmayacağını sordum ve olmayacağını söylediler,fakat emin de olamadım.lazer epilasyonun bende bulunan 4cm civarındaki polistik over kiste herhangi bir zararı olur mu?cevaplarsanız çok sevinirim.doktorumun da tayini çıkınca soracak kimseyi de bulamıyorum.şimdiden çok teşekkür ederimm.

Ya arkadaşlar, ben de 2 hafta önce lazer yaptırdım. Kıllarım çok yoğun ve sert. Lazer yaptırdıktan sonra ne yazık ki ne uzama var ne dökülme:( Çok kaygılıyım, bacaklarım kötü gözüküyor, kalın kalın kökler batık gibi gözüküyor. Ne dersiniz kaygılanmaya devam edeyim mi yoksa bekleyeyim mi bir müddet daha?

ben genitale lazer yaptırcamda doktor hanım şu konuda endişem var şimdi tam dudaklar yakın kısımlar içlere dogru tüylerim var popo arasındada var oralara atış yaparken tam rahim içinede ışın gelirmi korkuyorum birde tabi acısını çokmu abartıolar dayanımayacak gibimi fikriniz nedir

merhabalar doktor hnm.
ben henüz 2 seans yaptırdım (alex). 2.seansgünümü hemen 1 ay sonraya vermişlerdi daha kıllar tamamen dökülmeden yeniden traş etmek zorunda kaldım. ben o kılları lazer görmedi heralde diye düşündüm ama sanırım görmüş ve ben traşlayınca onlar içerde kaldı. şimdi uzamıyorlarda yuvalarından dökülmüyorlarda ööyle siyah noktaa gibi iğrenç iğrenç duruyorlar. üzerinden 2 ay geçti hala öyle. kese falan yapıyorum işe yaramıyor. ne yapmalıyım? teşekkürler...

merhabalar doktor hnm.
ben henüz 2 seans yaptırdım (alex). 2.seansgünümü hemen 1 ay sonraya vermişlerdi daha kıllar tamamen dökülmeden yeniden traş etmek zorunda kaldım. ben o kılları lazer görmedi heralde diye düşündüm ama sanırım görmüş ve ben traşlayınca onlar içerde kaldı. şimdi uzamıyorlarda yuvalarından dökülmüyorlarda ööyle siyah noktaa gibi iğrenç iğrenç duruyorlar. üzerinden 2 ay geçti hala öyle. kese falan yapıyorum işe yaramıyor. ne yapmalıyım? teşekkürler...
benim de öyle gözüküyor yaaa, ne yapmalı acaba? :(

merhabalar dr.dido,
benim de size bir sorum olacak.bende yaklaşık 4yıldır sağ tarafta polistik over kist bulunuyordu ve tedavi görüyordum.zaman zaman kist büyüdü,küçüldü fakat yok olmadı.doktorum da ameliyat öneriyordu artık.şu anda yaklaşık 8-9 aydır herhangi bir hap falan da kullanmıyorum.ağrım falan da olmuyor şükür.benim size sorum şu şekilde olacak:
lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.bugün güzellik merkezine görüşme için gittiğimde ,lazerin kiste bir zararı olup olmayacağını sordum ve olmayacağını söylediler,fakat emin de olamadım.lazer epilasyonun bende bulunan 4cm civarındaki polistik over kiste herhangi bir zararı olur mu?cevaplarsanız çok sevinirim.doktorumun da tayini çıkınca soracak kimseyi de bulamıyorum.şimdiden çok teşekkür ederimm.

Lazer epilasyon uygulaması mevcut olan kistinizde büyüme ya da küçlme gibi bir duruma sebep olmaz. Çünkü lazerin etki alanı o kadar derinliğe ulaşamamaktadır.

Back