• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya arkadaşlar, ben de 2 hafta önce lazer yaptırdım. Kıllarım çok yoğun ve sert. Lazer yaptırdıktan sonra ne yazık ki ne uzama var ne dökülme:( Çok kaygılıyım, bacaklarım kötü gözüküyor, kalın kalın kökler batık gibi gözüküyor. Ne dersiniz kaygılanmaya devam edeyim mi yoksa bekleyeyim mi bir müddet daha?

İlk tedavilerden sonra özellikle siyah ve kalın kıllarda dökülme 1 aya kadar uzayabiliyor. Hatta bazılarında bir sonraki seansa kadar siyah noktalanmalar şeklinde kalabiliyor. Bunlar için beklemekten başka yol yok ne yazık ki. Bu arada siz kese yapabilirsiniz(Bazen işe yarıyor) ve cildi bol bol nemli tutarsanız dökülmeyi hızlandırabilir.

ben genitale lazer yaptırcamda doktor hanım şu konuda endişem var şimdi tam dudaklar yakın kısımlar içlere dogru tüylerim var popo arasındada var oralara atış yaparken tam rahim içinede ışın gelirmi korkuyorum birde tabi acısını çokmu abartıolar dayanımayacak gibimi fikriniz nedir

Lazer masimum 1 cm derinliğe kadar inebilir o da kıl kökü boyunca iletilir. Dolayısı ile rahime inmesi gibi bir durum söz konusu olamaz.

merhabalar doktor hnm.
ben henüz 2 seans yaptırdım (alex). 2.seansgünümü hemen 1 ay sonraya vermişlerdi daha kıllar tamamen dökülmeden yeniden traş etmek zorunda kaldım. ben o kılları lazer görmedi heralde diye düşündüm ama sanırım görmüş ve ben traşlayınca onlar içerde kaldı. şimdi uzamıyorlarda yuvalarından dökülmüyorlarda ööyle siyah noktaa gibi iğrenç iğrenç duruyorlar. üzerinden 2 ay geçti hala öyle. kese falan yapıyorum işe yaramıyor. ne yapmalıyım? teşekkürler...

Kalın kıllarda bazen bu durum olabiliyor ne yazık ki. 2.seansa kadar beklemekten başka yol göremiyorum. 2.seansta tekrar komple bir tarama yapılırsa çoğu gidecektir. Zaten bu durum genelde ilk seanslarda olur. Zamanla düzelecektir.

candela alex hakkında fikir almak istiyorum tavsiye ediyor musunuz bide epicare ile aralarında çok fark var mı

Merhaba,
Doktor hanım ve arkadaşlar ben istanbulda yaşıyorum ve kıllarımdan yana çok sorun yaşıyorum ve bir an önce lazer epilsayon yaptırmak istiyorum ama o kadar çok okudum araştırdım ki kararsız kaldım nerede yaptıracağıma dair ve şöyle de bir sorum olacak ben İstanbul-Avcılarda yaşıyorum bizim semtimiz de Kybele Lazer epilasyon merkezi var ve çok cazip fiyatları paket programları var giden 2 kişi tanıyorum ve öncesi sonrası olarak da değerlendirme yapabilirim çok ciddi bir azalma var ama ben yine de korkuyorum oraya gitmeye bu konu da bilgisi olan arkadaşlar ve doktor hanımın yorumları bekliyorum.

ya kızlar siz nasıl jiletle alıyorsunuz.?yani önce sabun sürüp sonramı jilet yapıyorsunuz?ben jiletle alırken hepsini alamıyorum ya.direk jileti sürüyorum ama hepsini almıyor.nasıl olucak.haftaya genital için gidicem jilet yapmam lazım.

benimde bir sorum olacak.ndyag fotona lazerle epilasyon yaptırdım.önce tüyler uzadı.şimdi ise çektikçe elime geliyor büyük bir kısmı.bu giden tüyler tekrar çıkmayacak mı?cevaplarsanız sevinirim

Doktor hanım bende bişey sormak istiyorum.Cevaplarsanız çok sevinirim.Ben temmuzda tatile gittim en son haziranda lazer epilasyon yapıldı.Şu anda bronzluk oldukça azalmasına rağmen bana işlem yapamayacaklarını söylüyorlar.Bu bronzluğun tamamen yok olması imkansız.Keseleniyorum ama biyere kadar işe yaradı.Gidiyorum sakıncalı diyorlar.
Ne sakıncası olabilir lütfen cevaplarmısınız:((

dr hanım
bende fotona nd yağ cihaz la lazer yaptırıyorum yüz ve kol altı için scanner başlık kullanmadılar sizce tedavi için sorun teşkil eder mi.?

Doktor hanım bende bişey sormak istiyorum.Cevaplarsanız çok sevinirim.Ben temmuzda tatile gittim en son haziranda lazer epilasyon yapıldı.Şu anda bronzluk oldukça azalmasına rağmen bana işlem yapamayacaklarını söylüyorlar.Bu bronzluğun tamamen yok olması imkansız.Keseleniyorum ama biyere kadar işe yaradı.Gidiyorum sakıncalı diyorlar.
Ne sakıncası olabilir lütfen cevaplarmısınız:((

bronzlaştığınızda deriniz ölüyor, hassas durumda oluyor, alt deri tabakasını koruyacak durumda bir deri değil o kahverengi deri. çünkü ölü. doktor gitmiş zaten, ben de bildiklerimi paylaşayım dedim.

bende koltukaltı ve genitalime gidiyorum genital biraz acıyor kızlar ama 1 2 dakika diyebilirim süresi sonrası tertemiz relaks :D

genital bölgeme, koltuk altıma ve bacaklarıma komple lazer epilasyon yaptırmak istiyorum fakat tüylerim siyah değil. tüylendiğim zaman gözükmüyorlar anlayacağınız. acaba lazerin etkisi azalır mı?

mrb bende lazerepilasyona gidiyorum ama kesinlikle killari ciletlemek yasakk makasla kisaltarak tedaviye devam ediyoruzz.. jilet cildin tamamina suruldugu icin devamli tuylerede etki edip guclendirdigi icin uygun gormuyorlar.. bu arada ben tum vucut yaptiriyorum inan korkulacak hic bir sey yokkk

mrb bende lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorm koltuk altı genital bölge ve bacaklarıma. Merak ettiğim şey ortalama kaç seansta bitiyor ve seans ücreti yada toplam ücret ne kadar. Formda okuduğum kadarıyla sağlık açısından hiç bir sorun teşkil etmiyor ve kalıcılığı garanti değil mi yanlışım varsa düzeltin lütfen.yerimseniben

mrb kızlar benimde bi sorum olcak
emzirirken epilasyon yaptırılıyormu bi sakıncası var mı
bi de ıpl lazer yaptıran var mı bazı arkadaşlardan tüyler 5-10 yıl sonra terar çıkıyormuş diye duydum

aslina bakarsaniz kisinin kil yapisina gore sonuc veren bir durum biz kuzenimle birlikte basladikk onun tek tuk killari kaldi ama bende sadece belli bolgelerde dokulme olduu.. seanslara kesinlikle duzenli gitmen gerekiyor sonuc aliniyor tabikii; bu arada bence seaan ucreti odemektense paket olarak alip bitis garantili yaptirman daha cazip.:teytey:

Back