- 18 Mart 2018
- 30.974
- 123.541
- 598
- 35
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Valla uyandım, direk aklıma geldi, telefona bakıyım derken bizim kacak dinolari yakaladım
Çok güldürdün beni abla varya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla uyandım, direk aklıma geldi, telefona bakıyım derken bizim kacak dinolari yakaladım
Çok güldürdün beni abla varya![]()
Valla uyandım, direk aklıma geldi, telefona bakıyım derken bizim kacak dinolari yakaladım![]()
Dikkatli olEvet benim bildiğimdede karabiber konuyor
Elkerine sağlık kakaom başarılar dilerim
Bende pek severim laf aramızda![]()
Yemez benim bacım
Fulya senin durum anlaşıldı
![]()
Bende sizi yaşatırsam
Sizi kaçaklar sizi![]()
yettim bacı, sen tut ben döverim kaçakları
![]()
aaaa :))) valla kahkaha atıyorum şu anValla uyandım, direk aklıma geldi, telefona bakıyım derken bizim kacak dinolari yakaladım![]()
aeben sen uyandırmışsın takımı, sen etiketlemesen kimse görmezdi
seni gidi suntaların kraliçesi , insallah a101 e gidersin de son patlağı başkası alır![]()
EstağfirullahSen bana yalancı mı diyorsun ?![]()
aeben sen uyandırmışsın takımı, sen etiketlemesen kimse görmezdi
seni gidi suntaların kraliçesi , insallah a101 e gidersin de son patlağı başkası alır![]()
Yatsıya kadar şeysiSen bana yalancı mı diyorsun ?![]()
Fulyanın menüsüne bakıyım diye onun sayfasına girmiştim , ordan buraya yazdıgını görünce damladım . Su uyur aeben uyumazaaaa :))) valla kahkaha atıyorum şu anyahu ayda yılda bir yemek topiğine uğramışız orada da kaptan ve mütevelli heyeti gelmiş basmış bizi :))
Yoksa kaderin bize bir oyunu mu buğ??60kiloyum
Yapiim mi size hı??
aşk olsun
ben masumumFulya senin durum anlaşıldı
![]()
Bende sizi yaşatırsam![]()
Sizi kaçaklar sizi![]()
aaaa :))) valla kahkaha atıyorum şu anyahu ayda yılda bir yemek topiğine uğramışız orada da kaptan ve mütevelli heyeti gelmiş basmış bizi :))
yap da yiyek
he vallaFulyanın menüsüne bakıyım diye onun sayfasına girmiştim , ordan buraya yazdıgını görünce damladım . Su uyur aeben uyumaz![]()
Bu arada rüyamda bi arkadaş yapmış, görüntü muhteşem. Biyere giderken bize uğruyor elinde tepsiyle. Saati gelince tepsiyi alıp gidiyor. Yav arkadaş insan 1 dilim bırakmazmı bari rüyamızda yiyelim![]()
Tesekkur ederim canimEvet benim bildiğimdede karabiber konuyor
Elkerine sağlık kakaom başarılar dilerim
Bende pek severim laf aramızda![]()
Teşekkür ederim canim tadida çok güzeldiYa nasıl güzel nasıl iştah acıcı allahım 34 beden niye değilim yemek isteğim arttı yine :))) muhteşem olmuş emeğine sağlık yarışmada başarılar![]()