- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Harika yaaa
Bayıldım o detaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika yaaa
Bayıldım o detaya
Canımsın çok seviyorum memleketimi yaylalarını,, deresini taşını toprağınıEllerine saglık canım, cok lezzetli görünüyor. Yarışmada basarılar dilerim.
Karadeniz bir B"AŞK"A
Evet börek diyorlar buna başlı başına bir tatlı aslinda.Tesekkur ediyorumMemleket fotoğrafları beni benden aldı. Ellerinize sağlık laz böreği yazınca bende börek sandım tatlıymış?
Şiddetle tavsiye ediyorum citir,citir lezzetin arasında muhallebi damakta harika bir lezzet bırakıyor insandada mutluluk.tesekkur ediyorumEllerinize sağlık...
Çok lezzetli görünüyor
Daha önce hiç yemedim...
Ama deneyeceğim...
Bol şans diliyorum
EVET canım karadeniz dir Tokat,,imizEki Görüntüle 2207635
Tokat da Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi diye geçiyor. Çoğu İç Anadolu Bölgesinde diye biliyor.
Karabiber neden koymuşlar tatlıya kiTeşekkür ederim canım bende İlk yaptim orijinalini yapmaya calistim.el acmasi ve karabiber var bu tatlinin icinde ama lezzetli bir tatlı ,,ben ayderde yemistim ve kısmet bugune yapmak oldu
Şiddetle nasıl tavsiye ediyorsun ,yani _CaNanSu_ yu döverek mi tavsiye ediyorsunŞiddetle tavsiye ediyorum citir,citir lezzetin arasında muhallebi damakta harika bir lezzet bırakıyor insandada mutluluk.tesekkur ediyorum
Teşekkür ederimÇok severim laz böreğini, çok güzel olmuş basarilar dilerim
O karabiber olayini duyunca bende şaşırdım ama onun kattığı lezzeti Bir bilsen deynebimm hala saskinlardayim.karabiber ve tatlıKarabiber neden koymuşlar tatlıya ki
Şiddetle nasıl tavsiye ediyorsun ,yani _CaNanSu_ yu döverek mi tavsiye ediyorsun
Tatmadiysaniz tadin canim siddet o yuzden yaneeKarabiber neden koymuşlar tatlıya ki
Şiddetle nasıl tavsiye ediyorsun ,yani _CaNanSu_ yu döverek mi tavsiye ediyorsun
Tesekkur ederimEllerine sağlık başarılar dilerim
Karabiber neden koymuşlar tatlıya ki
Dövmez dövmez
Bi tanısa çok sever beni
Teşekkür ederimHarika görünüyor ellerinize sağlık :)
Sagolun Allah razı olsunEllerine saglik basarilar canim
Sağolasın süslü şefim senin tarifede ayri bittim Bizim hanımlar çok maharetliBu kadar güzel olabilirdi anca
Muhteşem olmuş kakaom eline sağlık
Sağolasın canım senide buralarda gormek ayrı bir keyifOyy borek sevilmez mi
Ellerine saglik canim