- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Enfes görünüyor, bir o kadar da ilginç. Karabiber bir tatlıda çok değişik geldi. Sizce bu tatlının elzemlerinden mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim.Hamurun olcusunden 20 tane cikiyor 10 tanesi Alta,10 tanesi uste büyük boy borcam tepsiye tam geldi.kesinlikle denemelisiniz
Oo kimleri görüyorum :)) demek laz böreği tarifleri bakıyosun fulyacım hee :))teşekkür ederim.
Laz boregini şu yasima kadar hep duydum.ama hiç yememistim.bu yaz oglumla Ayderde yedim o kadar lezzetli idi ki.tabi gezi boyunca aradada yedikyapmam lazim dedim bu kategori cikinca bende ilk defa denedim.bazilari hazir yufka kullanmis,bazilari karabiber koymamis ama Ayderde sordugumda tarifi el açması ve muhallebisine karabiber var dediler.yani asli olan karabiber ve el acmasi kesinlikle tatmalisiniz.Tesekkur ederimEnfes görünüyor, bir o kadar da ilginç. Karabiber bir tatlıda çok değişik geldi. Sizce bu tatlının elzemlerinden mi?
Oo kimleri görüyorum :)) demek laz böreği tarifleri bakıyosun fulyacım hee :))
Ben de bakıyorum
Banada ilginç gelmişti.ama orjinali boyleymis birde böyle deneyin.bayilacaksiniz.Biz de laz böreği yaparız fakat muhallebisine karabiber konulan laz böreğini ilk defa gördüm :))
Zaten o müthiş fotonuz ile acayip merak ettim. Üstü baklava gibi çıtır, içinde muhallebi. İnşallah tatmak da kısmet olurLaz boregini şu yasima kadar hep duydum.ama hiç yememistim.bu yaz oglumla Ayderde yedim o kadar lezzetli idi ki.tabi gezi boyunca aradada yedikyapmam lazim dedim bu kategori cikinca bende ilk defa denedim.bazilari hazir yufka kullanmis,bazilari karabiber koymamis ama Ayderde sordugumda tarifi el açması ve muhallebisine karabiber var dediler.yani asli olan karabiber ve el acmasi kesinlikle tatmalisiniz.Tesekkur ederim
ay burda bizi kimse görmez inşallah fulyacım, yoksa yakarlar çıramızı :))valla tadı enfes obezim yapalım yiyelim yaşayalım bu tadı
bir dahakine denerim inşallah.emeğinize saglıkBanada ilginç gelmişti.ama orjinali boyleymis birde böyle deneyin.bayilacaksiniz.
ay burda bizi kimse görmez inşallah fulyacım, yoksa yakarlar çıramızı :))
Tadını bilmem mi biz karadenizliyiz her daim yaparız, olmadı yapan iyi yerleri biliyorum gider yeriz de şimdi acayip canım çekti yaa gece gece olacak iş mi bu? Nerden gördüm bu topiği
bir dahakine denerim inşallah.emeğinize saglık
valla tadı enfes obezim yapalım yiyelim yaşayalım bu tadı
Evet benim bildiğimdede karabiber konuyorBanada ilginç gelmişti.ama orjinali boyleymis birde böyle deneyin.bayilacaksiniz.
ay burda bizi kimse görmez inşallah fulyacım, yoksa yakarlar çıramızı :))
Tadını bilmem mi biz karadenizliyiz her daim yaparız, olmadı yapan iyi yerleri biliyorum gider yeriz de şimdi acayip canım çekti yaa gece gece olacak iş mi bu? Nerden gördüm bu topiği
heee hele aeben ile moni hiç görmesin
Bende sizi yaşatırsamvalla tadı enfes obezim yapalım yiyelim yaşayalım bu tadı
Hiç görmedik . Yapın ama yemeyinay burda bizi kimse görmez inşallah fulyacım, yoksa yakarlar çıramızı :))
yettim bacı, sen tut ben döverim kaçakları
Bu arada rüyamda bi arkadaş yapmış, görüntü muhteşem. Biyere giderken bize uğruyor elinde tepsiyle. Saati gelince tepsiyi alıp gidiyor. Yav arkadaş insan 1 dilim bırakmazmı bari rüyamızda yiyelim