Lavinya'nın Çeyizi İşte Karşınızda:)

canım havluların nevresim takımların çok şıklar güle güle aşkla kullan

aklıma geldikçe ekliyorum,ilk sayfaya da ekleyeceğim bunları:
tezgahüstü setimiz:

kurabiye fırın tepsimiz

rendemiz

muşamba tarzı silinebilir masa örtümüz

doğrama tahtamız
Eki Görüntüle 577471

Son düzenleme:
hepsi çok guzel gule gule agız tadıyla kullanmak nasıp olur insallah:)
piknik sepetini de cok sevdim nerden aldığını soyleyebilir misin

daha çok var çeyizciklerin belli canım bekliyoruzzzz

görselini bulabildiklerim bitti ama daha internette bulamadıklarım var buldukça fotoğraflayıp ekleyeceğim

hepsi çok guzel gule gule agız tadıyla kullanmak nasıp olur insallah:)
piknik sepetini de cok sevdim nerden aldığını soyleyebilir misin

çok teşekkür ederim öncelikle
piknik sepetimle çok dalga geen olmuştu,her şey tamam pikniğiniz eksik diyeşimdi beğenildiğini duymak güzel
onu bir ay önce falan BİM'den aldım,çok portatif bir şey.

herşeyin çok güzel maşallah canım hayırlısıyla agız tadıyla güzel günlerde kullanırsın inşallah..
birşey sorcam seninde benim gibi evenmene vakit var anlaşılan elektrikli aletlerin garantisi sorununu nasıl hallettin? ben o nedenle almıyorum daha....

canım yeni eklediklerin çok güzel pike takımların ve battaniyelerin çok şık güle güle kullan

Son düzenleme:
canım mutlu günlerde kullanırsın umarım her şeyini, mutlu sağlıklı güzel günlerde :))

yalnı ben bi şey sorucam hemen :)

bu nevresimi ya da bu markayı diyeyim nerden alıyosunuz ? forumda bi arkadaşta daha gördüm aynısını? english homelardan memnun kalmadım ben bir de bu markayı denemek istiyorum nerden bulabilirim?

şu pembiş pasta setine bayıldım.:112:.hani kız çocuklarının oyuncak evcilik setleri olur ya aynı onlara benziyor...iyi günlerde olsun...

çok teşekkür ederimm elektirikli küçük ev aletlerini şansıma bıraktım gitti, çok pahalı büyük parçalar olmadığından,sadece toplu alırken pahalı.

diğer arkadaşı bilmiyorum ama ben YKM'den aldım,tabii kullanmadığım için kalitesini bilemiyorum,Engleish Home'larımı da kullanmadım çeyiz olduğundan.
şu pembiş pasta setine bayıldım.:112:.hani kız çocuklarının oyuncak evcilik setleri olur ya aynı onlara benziyor...iyi günlerde olsun...

teşekkür ederim ben de çok benzettim,herkesler aynı yorumu yaptı daha da hoşma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…