Lavinya'nın Çeyizi İşte Karşınızda:)

işte geldi benim bernardo misafir kahve takımım 12 kişilik

bu da semaverimiz

Son düzenleme:
lavinyacım bayıldım çeyizine umarım hepsini güzel günlerde mutlulukla kullanırsın, canım ben de pembiş pişrime setini sorcaktım, bayıldım ona nerden aldın, ben de pembiş çeyiz yapıyorum da sevgiler

sanırım karaca pasta setini söylüyorsun,ben de onu kararsız bir şekilde aldım ve oyuncak gibiler gerçekten.muffin kalıpları,silikon çırpma teli ve spatula rahatlıkla kullanılır. kek kalıbı için bir şey diyemiyorum denemediğim için, merdanesi de kurabiye hafif bir düzeltmek gerekir ya kalıplamadan önce işte o amaçlı kullanılır ancak minicik çünkü. birazdan resmini çekip yükleyeceğim merak edenler için.

son eklediklerinde çok güzeller canım mutlulukla kullanırsın inş

mercii

ayy hepsiiidee çok tatlymış canım, ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım

karaca kek setimle ilgili objektif bilgi vermek adına kendi fotoğraflarımı ekledim:

Eki Görüntüle 576158 Eki Görüntüle 576159 Eki Görüntüle 576160 Eki Görüntüle 576161

çok sağ ol canım bende almayı düşünüyordum bu çok işime yaradı

merdane gerçekten çok küçükmüş bu sanırım büyük kalpli olanda tart falan yapılırken hamuru yaymak içindir başka bi işe yarayacağını sanmıyorum

ama yinede çok sevimli bi set güzel günlerde kullanmanı dilerim

ben de baklava börek açabilecek biri değilim zaten

kurabiye hamurunu açmaya falan yarar,daha fazlasına da ihtiyacım olmaz zaten deyip aldım,bi de kallpli kek kalıbı zaten istediğim bir şeydi çok üzerine düşünmedim ondan.

çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun.

kalpli kalıbı bende istiyorum ama muffın kalıbım silikon çırpıcım spatulam falan var o nedenle tek kalpli kalıp alırım belki ama bu sette aşırı sevimli bilmiyorum ne yaparım

artık mutfak eşyalarım bitse de yatak odasına geçsek dedim,kalan bazı parçaları hatırladım ekleyeyim dedim.

darkangeles arkadaşımın kahvaltı takımı olarak düşündüğü,benim pasta takımı olarak kullanmıyı düşündüğüm gürallar pasta setim:

bu da kahvaltı takımım:

pasta takımın çok şirinmiş canım kahvaltı takımında çok şık güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…