Lavinya'nın Çeyizi İşte Karşınızda:)

_Lavin_

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
11.553
11.942

(yaza nişan bi sonraki yıla da evlilik düşüncesindeyim sevdiğimleiçimden geldi çeyizimi paylaşayım dedim,her ne kadar benim için erken olsa da.
mutfaktan başlayalım,buyrunuz)

Yazmıştım bu topici açarken, ama çok günler geçti ve biz birkaç ay içinde evlenme kararı aldık.
En expresinden de evimizi döşüyoruz, son eklemelerle en güncel haliyle çeyizim:
iki yıldır da çeyiz hazırlıyorum,çok şeyler aldım ama eksiklerim mevcut.

12 kişilik yemek takımımız,çkb takımımız,tencere setimiz,baharatlığımız:
Eki Görüntüle 575659 Eki Görüntüle 575660 Eki Görüntüle 575661
güral pasta setimiz

kahvaltı takımımız

misafir kahve fincan takımımız 12 kişilik

masa örtüsü peçetelerimiz ve runnerımız

bunlar da annemin aldığı çay tabakları,iran porseleni özellikle baştakini çok seviyorum(zaten çay tabaklarını çok seviyorum)

günlük servis gereçlerim

tuzluklarımız,çok amaçlı tabakalrımız,misafir çay bardağı takımımız 12 kişilik
Eki Görüntüle 575666 Eki Görüntüle 575667 Eki Görüntüle 575668

tezgahüstü setimiz

pembiş süzgecimiz

peynir rendemiz

sarımsak rendemiz

pembiş ekmek bıçağımız

fırın tepsimiz

silinebilir masa örtümüz

doğrama tahtamız

tepsilerimiz

Eki Görüntüle 575672 Eki Görüntüle 575674
mutfak için aldığım tablom ve peçetelerim:
Eki Görüntüle 575681
seramik wok tavamız

blender setimiz
Eki Görüntüle 575685
ilk sıradaki süper rondo,blenderı çıkarmayla uğraşmadan arçabuk soğan,maydanoz vb. kıymak için ideal,prenses tacı sanırım sadece süsleme görüntü verme amaçlı,şekşek iki kiişilik ayran yapmada kullanılıyor,soyacak,yağdanlık(en memnun kalınan ürünlerden),mini şef ufak tefek doğramalıklar için

türkiyem set kuru gıda saklama amaçlı,havluluk,oval servis meyve ve sebze yıkamada,oval set kuru baklagil saklama için,antartika set de dondurucuya gıda saklamak için:

mega sebzelik kocaman bir şey ve sebze korumakta ideal(çevremde çok kullanan var),patates ezici,peri set(seramik ve teflonlarım için),küçük saklama kapları ve hassas süzgecim:

peynir dünyası,ikinci kap iç içe geçmiş iki kap araya konulan suyun sıcaklığına göre yemeği sıcak ya da soğuk tutuyor,karıştır sakla,salata kurutucum:

katı meyve sıkacağımız

semaverimiz

kettleımız
Eki Görüntüle 575687
rendemiz

ütümüz

Beyaz Eşyalarımız

Elektirik Süpürgemiz

bazılarıancak bu kadarının resmini buldum,bi miktar da dantelli var ancak onlar annemin sandığında,bunlar günlükler

annemin ısrarıyla bu güpürlüyü aldım ama çok sevdim

komşumuzun hediyesi altı parça yatak odası dantel tamımı,dantelleri sevmesem de hem hediye olmasından hem de annemi kırmamak adına kabul ettim çeyizime,üstelik klasik dantellerin aksine çok da sevdim bunu:

nevresim dünyam

bunlar pamuk saten olanlar

bunlar da tamamen pamuk olanlar

en aşık olduğum nevresmim

English Home günlük yatak örtümün internette nedense resmini bulamadım,evde fotoladım

pike takımlarımız

battaniyelerimiz

aile bornoz setimiz

antibakteriyel yastıklarımız

kristal yorganımız

iç çamaşırlarım ve gecelikler

Mobilyalarımız da İşte burda: http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/579776-lavinyanin-ceyizi-iste-karsinizda-10.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/579776-lavinyanin-ceyizi-iste-karsinizda-11.html

Son düzenleme:
ben bu çeyizi çok beğendim mutlu günlerde ve huzurla kullan herşeyini canım çok çok güzel maşalllah

canım hepside ayrı ayrı güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş

Hepsi çok güzel iyi günlerde ağız tadı ile kullanırsın inşallah

ben bu çeyizi çok beğendim mutlu günlerde ve huzurla kullan herşeyini canım çok çok güzel maşalllah

bende ceyızını cok begendım gule gule kullan canım

hepsi çok tatlı cici şeyler canım hayırlı olsun

canım hepside ayrı ayrı güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş

Hepsii çok güzel canım..Nazar degmesin çeyizciklerine

Pasta servis gereçlerine bayıldım
Hepsi çok güzeller.
Güle güle kullan lavinya

Hepsi çok güzel iyi günlerde ağız tadı ile kullanırsın inşallah

güpgüzel yorumlarımız için hepinize çoook teşekkür ederimm

en güzelleri sizin olsun

daha eklemedeiğim o kadar çok şey var ki,bunlardan biri de tupper koleksiyorum,işte burdaa

ilk sıradaki süper rondo,blenderı çıkarmayla uğraşmadan arçabuk soğan,maydanoz vb. kıymak için ideal,prenses tacı sanırım sadece süsleme görüntü verme amaçlı,şekşek iki kiişilik ayran yapmada kullanılıyor,soyacak,yağdanlık(en memnun kalınan ürünlerden),mini şef ufak tefek doğramalıklar için

Eki Görüntüle 575764 Eki Görüntüle 575765 Eki Görüntüle 575766 Eki Görüntüle 575767 Eki Görüntüle 575768 Eki Görüntüle 575769
türkiyem set kuru gıda saklama amaçlı,havluluk,oval servis meyve ve sebze yıkamada,oval set kuru baklagil saklama için,antartika set de dondurucuya gıda saklamak için:

Eki Görüntüle 575770 Eki Görüntüle 575771 Eki Görüntüle 575772 Eki Görüntüle 575773 Eki Görüntüle 575774

mega sebzelik kocaman bir şey ve sebze korumakta ideal(çevremde çok kullanan var),patates ezici,peri set(seramik ve teflonlarım için),küçük saklama kapları ve hassas süzgecim:
Eki Görüntüle 575775 Eki Görüntüle 575777 Eki Görüntüle 575778 Eki Görüntüle 575779

peynir dünyası,ikinci kap iç içe geçmiş iki kap araya konulan suyun sıcaklığına göre yemeği sıcak ya da soğuk tutuyor,karıştır sakla,salata kurutucum:
Eki Görüntüle 575780 Eki Görüntüle 575781 Eki Görüntüle 575782

hepsi çok güzel evcilik oyuncakları gibi çok tatlı:)
özellikle de nescafe kaşıklarını çook beğendimmm

Bol pembeli çeyiz çok beğendim pembe rengi severim
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin lavinnia

hepsi çok güzel,mutlulukla kullan canım
masa örtülerine bayıldım nerden aldın acaba

herşey çok güzel canım huzur dolu günlerde kullnmak nasip olsun inş. daha erken deme çeyiz işi bu bitmek bilmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…