- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
masa örtüsü ve peçetelerim,runnerım
gerçekten buda çok güzel canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masa örtüsü ve peçetelerim,runnerım
lavinyacım bayıldım çeyizine umarım hepsini güzel günlerde mutlulukla kullanırsın, canım ben de pembiş pişrime setini sorcaktım, bayıldım ona nerden aldın, ben de pembiş çeyiz yapıyorum da sevgiler
son eklediklerinde çok güzeller canım mutlulukla kullanırsın inş
ayy hepsiiidee çok tatlymış canım, ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım
karaca kek setimle ilgili objektif bilgi vermek adına kendi fotoğraflarımı ekledim:
Eki Görüntüle 576158 Eki Görüntüle 576159 Eki Görüntüle 576160 Eki Görüntüle 576161
çok sağ ol canım bende almayı düşünüyordum bu çok işime yaradı
merdane gerçekten çok küçükmüş bu sanırım büyük kalpli olanda tart falan yapılırken hamuru yaymak içindir başka bi işe yarayacağını sanmıyorum
ama yinede çok sevimli bi set güzel günlerde kullanmanı dilerim
ben de baklava börek açabilecek biri değilim zaten
kurabiye hamurunu açmaya falan yarar,daha fazlasına da ihtiyacım olmaz zaten deyip aldım,bi de kallpli kek kalıbı zaten istediğim bir şeydi çok üzerine düşünmedim ondan.
çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun.
kalpli kalıbı bende istiyorum ama muffın kalıbım silikon çırpıcım spatulam falan var o nedenle tek kalpli kalıp alırım belki ama bu sette aşırı sevimli bilmiyorum ne yaparım
olsun ya merdanesi küçük de olsa çok beğendiiiiim, istiyorummm ahahahakaraca kek setimle ilgili objektif bilgi vermek adına kendi fotoğraflarımı ekledim:
Eki Görüntüle 576158 Eki Görüntüle 576159 Eki Görüntüle 576160 Eki Görüntüle 576161
pasta takımın çok şirinmiş canım kahvaltı takımında çok şık güle güle kullan
hepsi çok güzel tatlımm güle güle kullanın derler ya gerçekten güle güle mutlulukla neşeyle kullanın inşaAllah