Lavinya'nın Çeyizi İşte Karşınızda:)

Canım çok güzel koltuk takımında renkler soft falan ya çok hoşuma gidiyo benimde...

Sizin bu çeyiz alışverişleriniz görünce ben korkuyorum nasıl altından kalkıcam diye alsam evde de koycak yer yok heralde seneye direkt alıp eve koycam

Güle güle kullan canım

Canim bu annenin israri ile aldigin masa ortusune bayildim memnun musun bende almak istiyorum birde modelin ismini yazabilir misin markasi evlen di galibA ceyizlerini askla kullanman dilegyle

Canim bu annenin israri ile aldigin masa ortusune bayildim memnun musun bende almak istiyorum birde modelin ismini yazabilir misin markasi evlen di galibA ceyizlerini askla kullanman dilegyle

çeyizlerini inceledim hepsi çok güzel güle güle kullanmak nasip olur inşallah.. aile bornoz takımını beğendm nerden ve ne kdra aldın.tşkrlerr

Artık kullanıyorum, teşekkür ederim:)

Evet markası evlen ama modelin adını bilmiyorum. Markafoni'den almıştım.

çeyizlerini inceledim hepsi çok güzel güle güle kullanmak nasip olur inşallah.. aile bornoz takımını beğendm nerden ve ne kdra aldın.tşkrlerr

Çok teşekkür ederim öncelikle.

Bornoz takımım polo beverly hills, yaşadığım şehirde bi mağazadan sanırım 280 e almıştım, çok kullanışlı oldukça memnunum.

Koltuk takımın çok güzel fıstığım... Bende Enza Home'dan aldım...

Teşekkürler
Çok memnunum şimdilik ben mobilyalarımdan, hepsini enzadan aldım. Azıcık bir leke olsa ıslak mendille silince hemen çıkıyor.

Ayrıca yatağım da Yataş ve çok çok memnunum. Belki almak isteyen olur.

ya bende çok beğeniyorum evlen in masa örtülerini ama çokda pahalı yani görmeden dokunmadan o kadar para vermeye cesaret edemedim peki bu dantelleri boncuklu falan mı

ya bende çok beğeniyorum evlen in masa örtülerini ama çokda pahalı yani görmeden dokunmadan o kadar para vermeye cesaret edemedim peki bu dantelleri boncuklu falan mı

Evet bayağı boncuklu, leke tutmayan bir kumaşı var. Eğer çok beğeniyorsan almanı tavsiye ederim, ama farklı bir marka da tercih edilebilir.

Canım bişe sormak istiyorum, bende senin süpürgenden almayı düşünüyorum, kullanan biri olarak memnunmusun sormak istiyorum
:26:

Canım bişe sormak istiyorum, bende senin süpürgenden almayı düşünüyorum, kullanan biri olarak memnunmusun sormak istiyorum
:26:

Çok memnunum.

Elektirikli süpürgemi en üst ayarda kullanmadım pek fazla, orta ayarda bile çekiş gücü çok kuvvetli. Halıyı yerinden kaldırabilir. Torbalı olmasını özellikle ben tercih ettim. Daha pratik buluyorum.

Kesinlikle bende daha pratik buluyorum canım...

Torbasız süpürgelerin haznesini her seferinde temizlemek benim için çok meşakkatli geliyor...

Tek endişem torbası hemen doluyor mu ve herkesin de dediği gibi dışarıya toz kokusu-toz veriyor mu

Ben her gün her gün ev süpürmem. Haftada bir, bilemedin iki kere. Öyle toz torbası hemen dolmuyor ya da toz kokusu vermiyor. Sadece ilk evlendiğimiz zamanlarda halılar yeni olduğundan tüylenme sorunumuz oldu, toz torbamız o zamanlar çok doluyordu ama artık o problemi yaşamıyoruz.

Çok teşekkür ederim canım cevapların beni çok mutlu etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…