- 5 Nisan 2012
- 303
- 17
(yaza nişan bi sonraki yıla da evlilik düşüncesindeyim sevdiğimleiçimden geldi çeyizimi paylaşayım dedim,her ne kadar benim için erken olsa da.
mutfaktan başlayalım,buyrunuz)
Yazmıştım bu topici açarken, ama çok günler geçti ve biz birkaç ay içinde evlenme kararı aldık.
En expresinden de evimizi döşüyoruz, son eklemelerle en güncel haliyle çeyizim:
iki yıldır da çeyiz hazırlıyorum,çok şeyler aldım ama eksiklerim mevcut.
12 kişilik yemek takımımız,çkb takımımız,tencere setimiz,baharatlığımız:
Eki Görüntüle 575658 Eki Görüntüle 575659 Eki Görüntüle 575660 Eki Görüntüle 575661
güral pasta setimiz
kahvaltı takımımız
misafir kahve fincan takımımız 12 kişilik
masa örtüsü peçetelerimiz ve runnerımız
bunlar da annemin aldığı çay tabakları,iran porseleni özellikle baştakini çok seviyorum(zaten çay tabaklarını çok seviyorum)
günlük servis gereçlerim
tuzluklarımız,çok amaçlı tabakalrımız,misafir çay bardağı takımımız 12 kişilik
Eki Görüntüle 575666 Eki Görüntüle 575667 Eki Görüntüle 575668
tezgahüstü setimiz
pembiş süzgecimiz
peynir rendemiz
sarımsak rendemiz
pembiş ekmek bıçağımız
fırın tepsimiz
silinebilir masa örtümüz
doğrama tahtamız
tepsilerimiz
Eki Görüntüle 575672 Eki Görüntüle 575674 Eki Görüntüle 575675
mutfak için aldığım tablom ve peçetelerim:
Eki Görüntüle 575680 Eki Görüntüle 575681 Eki Görüntüle 575682
seramik wok tavamız
blender setimiz
Eki Görüntüle 575685
ilk sıradaki süper rondo,blenderı çıkarmayla uğraşmadan arçabuk soğan,maydanoz vb. kıymak için ideal,prenses tacı sanırım sadece süsleme görüntü verme amaçlı,şekşek iki kiişilik ayran yapmada kullanılıyor,soyacak,yağdanlık(en memnun kalınan ürünlerden),mini şef ufak tefek doğramalıklar için
türkiyem set kuru gıda saklama amaçlı,havluluk,oval servis meyve ve sebze yıkamada,oval set kuru baklagil saklama için,antartika set de dondurucuya gıda saklamak için:
mega sebzelik kocaman bir şey ve sebze korumakta ideal(çevremde çok kullanan var),patates ezici,peri set(seramik ve teflonlarım için),küçük saklama kapları ve hassas süzgecim:
peynir dünyası,ikinci kap iç içe geçmiş iki kap araya konulan suyun sıcaklığına göre yemeği sıcak ya da soğuk tutuyor,karıştır sakla,salata kurutucum:
katı meyve sıkacağımız
semaverimiz
kettleımız
Eki Görüntüle 575687
rendemiz
ütümüz
Beyaz Eşyalarımız
Elektirik Süpürgemiz
bazılarıancak bu kadarının resmini buldum,bi miktar da dantelli var ancak onlar annemin sandığında,bunlar günlükler
annemin ısrarıyla bu güpürlüyü aldım ama çok sevdim
komşumuzun hediyesi altı parça yatak odası dantel tamımı,dantelleri sevmesem de hem hediye olmasından hem de annemi kırmamak adına kabul ettim çeyizime,üstelik klasik dantellerin aksine çok da sevdim bunu:
nevresim dünyam
bunlar pamuk saten olanlar
bunlar da tamamen pamuk olanlar
en aşık olduğum nevresmim
English Home günlük yatak örtümün internette nedense resmini bulamadım,evde fotoladım
pike takımlarımız
battaniyelerimiz
aile bornoz setimiz
antibakteriyel yastıklarımız
kristal yorganımız
iç çamaşırlarım ve gecelikler
Mobilyalarımız da İşte burda: http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/579776-lavinyanin-ceyizi-iste-karsinizda-10.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/579776-lavinyanin-ceyizi-iste-karsinizda-11.html
(yaza nişan bi sonraki yıla da evlilik düşüncesindeyim sevdiğimleiçimden geldi çeyizimi paylaşayım dedim,her ne kadar benim için erken olsa da.
Yazmıştım bu topici açarken, ama çok günler geçti ve biz birkaç ay içinde evlenme kararı aldık.
Eki Görüntüle 575658 Eki Görüntüle 575659 Eki Görüntüle 575660 Eki Görüntüle 575661
güral pasta setimiz
kahvaltı takımımız
bunlar da annemin aldığı çay tabakları,iran porseleni özellikle baştakini çok seviyorum(zaten çay tabaklarını çok seviyorum)
günlük servis gereçlerim
tezgahüstü setimiz
pembiş süzgecimiz
peynir rendemiz
sarımsak rendemiz
pembiş ekmek bıçağımız
fırın tepsimiz
silinebilir masa örtümüz
doğrama tahtamız
tepsilerimiz
seramik wok tavamız
blender setimiz
Eki Görüntüle 575685
ilk sıradaki süper rondo,blenderı çıkarmayla uğraşmadan arçabuk soğan,maydanoz vb. kıymak için ideal,prenses tacı sanırım sadece süsleme görüntü verme amaçlı,şekşek iki kiişilik ayran yapmada kullanılıyor,soyacak,yağdanlık(en memnun kalınan ürünlerden),mini şef ufak tefek doğramalıklar için
türkiyem set kuru gıda saklama amaçlı,havluluk,oval servis meyve ve sebze yıkamada,oval set kuru baklagil saklama için,antartika set de dondurucuya gıda saklamak için:
mega sebzelik kocaman bir şey ve sebze korumakta ideal(çevremde çok kullanan var),patates ezici,peri set(seramik ve teflonlarım için),küçük saklama kapları ve hassas süzgecim:
peynir dünyası,ikinci kap iç içe geçmiş iki kap araya konulan suyun sıcaklığına göre yemeği sıcak ya da soğuk tutuyor,karıştır sakla,salata kurutucum:
katı meyve sıkacağımız
semaverimiz
kettleımız
Eki Görüntüle 575687
rendemiz
ütümüz
Beyaz Eşyalarımız
Elektirik Süpürgemiz
bazılarıancak bu kadarının resmini buldum,bi miktar da dantelli var ancak onlar annemin sandığında,bunlar günlükler
komşumuzun hediyesi altı parça yatak odası dantel tamımı,dantelleri sevmesem de hem hediye olmasından hem de annemi kırmamak adına kabul ettim çeyizime,üstelik klasik dantellerin aksine çok da sevdim bunu:
nevresim dünyam
English Home günlük yatak örtümün internette nedense resmini bulamadım,evde fotoladım
pike takımlarımız
battaniyelerimiz
aile bornoz setimiz
kristal yorganımız
Mobilyalarımız da İşte burda: http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/579776-lavinyanin-ceyizi-iste-karsinizda-10.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/579776-lavinyanin-ceyizi-iste-karsinizda-11.html
güral pasta setimiz
kahvaltı takımımız
günlük servis gereçlerim
tezgahüstü setimiz
pembiş süzgecimiz
peynir rendemiz
sarımsak rendemiz
pembiş ekmek bıçağımız
fırın tepsimiz
silinebilir masa örtümüz
doğrama tahtamız
tepsilerimiz
seramik wok tavamız
blender setimiz
Eki Görüntüle 575685
katı meyve sıkacağımız
semaverimiz
kettleımız
Eki Görüntüle 575687
rendemiz
ütümüz
Beyaz Eşyalarımız
Elektirik Süpürgemiz
nevresim dünyam
pike takımlarımız
battaniyelerimiz
aile bornoz setimiz
kristal yorganımız
Canim bu annenin israri ile aldigin masa ortusune bayildim memnun musun bende almak istiyorum birde modelin ismini yazabilir misin markasi evlen di galibA ceyizlerini askla kullanman dilegyle
çeyizlerini inceledim hepsi çok güzel güle güle kullanmak nasip olur inşallah.. aile bornoz takımını beğendm nerden ve ne kdra aldın.tşkrlerr
Koltuk takımın çok güzel fıstığım... Bende Enza Home'dan aldım...
Artık kullanıyorum, teşekkür ederim:)
Evet markası evlen ama modelin adını bilmiyorum. Markafoni'den almıştım.
Çok teşekkür ederim öncelikle.
Bornoz takımım polo beverly hills, yaşadığım şehirde bi mağazadan sanırım 280 e almıştım, çok kullanışlı oldukça memnunum.
ya bende çok beğeniyorum evlen in masa örtülerini ama çokda pahalı yani görmeden dokunmadan o kadar para vermeye cesaret edemedim peki bu dantelleri boncuklu falan mı
Canım bişe sormak istiyorum, bende senin süpürgenden almayı düşünüyorum, kullanan biri olarak memnunmusun sormak istiyorum
:26:
Çok memnunum.
Elektirikli süpürgemi en üst ayarda kullanmadım pek fazla, orta ayarda bile çekiş gücü çok kuvvetli. Halıyı yerinden kaldırabilir. Torbalı olmasını özellikle ben tercih ettim. Daha pratik buluyorum.
Kesinlikle bende daha pratik buluyorum canım...
Torbasız süpürgelerin haznesini her seferinde temizlemek benim için çok meşakkatli geliyor...
Tek endişem torbası hemen doluyor mu ve herkesin de dediği gibi dışarıya toz kokusu-toz veriyor mu
Ben her gün her gün ev süpürmem. Haftada bir, bilemedin iki kere. Öyle toz torbası hemen dolmuyor ya da toz kokusu vermiyor. Sadece ilk evlendiğimiz zamanlarda halılar yeni olduğundan tüylenme sorunumuz oldu, toz torbamız o zamanlar çok doluyordu ama artık o problemi yaşamıyoruz.
Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan.
mutfağıma aldığım masa örtüm,runnerım,mutfak önlüğüm,eldivenim,tutacaklarım,damacana örtüm,amerikan servislerim tamamı bu desen
Eki Görüntüle 575727
herşeyy çoooook güzelllçooook beğendimmm canımm yaa harika olmuşş sevgiyle eskisinlerrr