Lavinya'nın Çeyizi İşte Karşınızda:)

büyümüştee çeyizmi düzermişşş:):)
güle güle kullan canımm aşkla kullan:KK16::KK16::KK16::KK16:

bende pasta setinden istemiştim, ama oyuuncak gibi gelmişti bana nasıl kullanışlımı:26::26:

güle güle aşkla sevgiyle kullan lavinyacım kupa bardakların askıların çok güzel bayıldım:KK16:

hepsi çok güzel evcilik oyuncakları gibi çok tatlı:)
özellikle de nescafe kaşıklarını çook beğendimmm:KK16:

öncelikle çok teşekkür ederim. nescafe kaşıklarım kancaev'den almak isteyenlere bilgi vermiş olayım

Bol pembeli çeyiz çok beğendim pembe rengi severim :KK1:
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin lavinnia :KK54:
bol pembeli istiyorum her şeyi,hatta salonumu da pastel pembe tonlarında planlıyorum. hatta yakında kırlent koleksiyonuna başlarım

hepsi çok güzel,mutlulukla kullan canım
masa örtülerine bayıldım nerden aldın acaba :KK17:

Hayırlı olsun canım hepsi çok güzel
Nerden ve kaça aldın ? Bende böyle birşey almak istiyorum

çok teşekkür ederim:KK71: tamamını English Home'dan aldım ancak tek tek aldığım için hatırlamıyorum hepsinin fiyatlarını. toplamda 100-150 arası bir şey tutmuştu.

herşey çok güzel :nazar:canım huzur dolu günlerde kullnmak nasip olsun inş. daha erken deme çeyiz işi bu bitmek bilmiyor :)

teşekkür ederim ben de öyle düşündüm,beğendikçe alayım dedim ama iyice benimki hobiye dönüştü:KK9:
:KK9:
büyümüştee çeyizmi düzermişşş:):)
güle güle kullan canımm aşkla kullan:KK16::KK16::KK16::KK16:

bende pasta setinden istemiştim, ama oyuuncak gibi gelmişti bana nasıl kullanışlımı:26::26:

hehe büyüdüm ki bennn:KK1:pasta setini kardeşim ilşk görünce 'play-doh'dan mı aldın?' demişti:KK9:
:KK9::KK9:spatula,çırpıcı ideal boyutlarda,kek kalıpları da aynı şekilde tart kalıbı da olabilecek özellikte bence. en çok merdanesini düşünmüştüm börek açacak değilim ki dedim ve aldım avuç içi kadar en çok o oyuncağa benziyor zaten. akşam eve gidince sana çekeyim fotoğrafını istersen fikir olması açısından.
güle güle aşkla sevgiyle kullan lavinyacım kupa bardakların askıların çok güzel bayıldım:KK16:

çok teşekkülerr:KK71:

sevdiceğinle iyi günlerde kullan canimm hepsi de çok güzeller devamini bekliyoruzzz:KK1::KK1:

çok teşekkür ederiz,daha çoooook var da ekleyecek zaman bulamadım,bekleyin beni:KK34:

Güle güle kullan çeyizciklerini canımm hepsi çok güzeell :KK16::KK16::KK16:
çok teşekkürler:KK16:
:KK16:
canım güle güle kullan hepsini :KK16:

çok teşekkür ederim tatlım daha güzelleri sizin olsun:KK16:
:KK16:
canım çeyizlerin çok güzel çok şeker güle güle aşkla kullan inş:KK16:

o senin şekerliğin,çok teşekkür ederim:KK16:

lavicim çok güzellerr:nazar: güle güle kullan en kısa zamanda evinde kullanmak nasip olsun inşallah:KK16:

çok beğendim çeyizcikleriniii...

ama en çok englısh homedeaki masa örtüleirni ,runnerlarına bayıldım .

mutfaktan başlamışsınn:)
daha bunun nevresimi varr bir dünya eşya var alınacak :)

en güzelini yapmışsınn böyle al ileride rahat edersin canım..

bende alıyorum hayatımda kimse olmamasına rağmen çok zevkli:)

hayırlı olsun canım benim...hepsi birbirinden güzel...güle güle kullan inş....:KK16:

teşekkürlerrr:21:

çok beğendim çeyizcikleriniii...

ama en çok englısh homedeaki masa örtüleirni ,runnerlarına bayıldım .

mutfaktan başlamışsınn:)
daha bunun nevresimi varr bir dünya eşya var alınacak :)

en güzelini yapmışsınn böyle al ileride rahat edersin canım..

bende alıyorum hayatımda kimse olmamasına rağmen çok zevkli:)

ben yatak odası dosyasını kapattım bile,gece geç olunca resimlerini ekleyemedim akşama onları da ekleyeceğim.

eksiklerin çoğunu bitirdim bi evlenmek kaldı:21:

:21::21::21:

masa örtüsü ve peçetelerim,runnerım:KK69::KK69:

bahar-dali-masa-ortusu-1-189.jpg

X