Lavinya'nın Çeyizi İşte Karşınızda:)

Ben de senin gibi detaylarda country yapmak istiyorum ama kesin kararlı da değilim. Daha spor hatlı şeyleri seviyorum,erkek arkadaşım da sporcu olunca etkisinde mi kaldım nedir

Ben konsol ya da vitrinde kararsız kaldım. Şöyle ufak bir vitrini var, hatta büfe gibi bir şey belki ihtiyaç duyarsam onu alırım karar vermedim.

Ayrıca bunun masası hem büyüyor hem de çatal-kaşık-bışak koymak için alt çekmecesi var. Kullanışlı olacağa benziyor.

Evde biz de yataş kullanırız, ben alez de aldım yataştan,yorganı yastığı da çok güzeldir annemler 10 yılı geçkindir kullanıyor hala yepyeni.

Bitmiş halini gördümm, ben de birkaç yere gittim ama hiç denemedim. Ama sadece bakarken bile çok çok heyecanlandımmmm

güle gülee kullanınn canımmm aşklaa kullanmak nasip etsin rabbim herşeyin çok güzel

alakasız olucak ama kettle araştırıyorum bende şimdi sen kenwood almışsın araştırıp mı aldın canım iyimidirki bende aynı markadan alsam :26: hiçbilgim yok bu konuda

Onu geçen yıl altıncıcadde yarısıbizden kampanyasıyla almıştım.

Kek kalıpları ile birlikte toplam 50 tl gibi uygun bir rakama geldiğinden almıştım,bir kere denedim ama ne kadar iyi ben de bilemiyorum.:26:

anladım canımm baya iyi almışsın ama kullanmadan bilinmez işte.neyse evlenince kullanıp yazarsınn

lavin hepsi çok şekerler inş güle gül kullanırsınız :)

ben pasta setini daha önce nette görüp alıp almamak konusunda kararsız kalmıştım nasıl kaliteli mi birde nerden ve ne kadara almıştın?

Lavim, gerçekten mobilyalarını çook beğendim, İnşallah sağlıkla mutlulukla güle güle kullanırsınız

Lavincim her şeyin harika kuzum, Allah nazarlardan saklasın
Aşkla, sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Herbirine ayrı bayıldım...

Teşekkür ederim.

Pasta setimi karacadan aldım, 30 tl idi. Açıkçası dış görünüşünü çok sevdim de aldım, ama mutlaka bir işe yarar

lavincim mobilyaların hayırlı olsun arkadaşım, çok beğendim hepsini

herşey çok güzel gülerek ve iyi günlerde kullan canım bide aradğım birşey askılıklarını nerden aldın bende arıyorum onu çok yerde rastladım ama hangi markaya ait bir ürün bilmiyorum senin için bir mahsuru yoksa nerden aldığını öğrenebilirmiyim acaba:)

lavincim mobilyaların hayırlı olsun arkadaşım, çok beğendim hepsini

Çok teşekkür ederim Özlemcim

İnşallah Allah tüm isteyenlere hayırla kullanmayı nasip etsin.
Tüm askılarımı Markafonideki chiccy deco life kampanyasından aldım.

Çok teşekkür ederim Özlemcim

İnşallah Allah tüm isteyenlere hayırla kullanmayı nasip etsin.
Tüm askılarımı Markafonideki chiccy deco life kampanyasından aldım.

Teşekkür ederim canım takip ederim bende çok sağol gülerek kullan çeyiz eşyalarına bayıldım

Son düzenleme:
Tatlım saatin çok hoşmuş, uyumlu olmuş koltuklarınla da.
Ama diğerlerini göremedim ki...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…