her şey o kadar zevkli ki, güle güle kullan lavin
çok hoş çok beğendimmm
evet, fena sıkışırdın sanırım :) zaman bol olunca insanın aklına her şey gelıyor
her şeyi düşünüyor
unuttugun hiçbir şey olmamaıştır, eminim
Bilge Lavin bayıldımmm, hepsi çok güzel çok cici :109:
Mutluluk dolu günlerde, ağız tadıyla keyifle kullanmanı dilerim
Bilge Hip çok teşekkür ederim, eksik olma, evli misin değil misin bilemedim:26: Evli değilsen sana da nasip olur inşallah.
evliyim canım benim hem de 4 yıllık kıdemli sayılırevlilik gerçekten çok güzel bir şey umarım hep güzellikleriyle yaşarsınız sen de çokçokçok mutlu olursun dilerim
Ayyy çok teşekkür ederimmm,
Vardır mutlaka eksik aslında, yerleştikçe ortaya çıkıyormuş diyorlar bilmiyorum.
Ama 2 yıldır 2013 gelinleri topicindeyim, ordaki arkadaşlarımın katkısı, desteği çok oldu. Onlardan öğrendim her şeyi.
sanırım en önemlisi küçük eksikler
büyükler nasıl olsa bellı edıyor kendılerını
tatlı telaşlar bunlarne keyifli alış veriş yapmak
Maşallaahh hepsi çok güzell
Mutlulukla güle güle kullan canımm pek renkli pek güzel her şeyinn:13:
Ama çok tehlikeli,ben daha yeni yeni atlattım.
Sadece ev eşyaları ilgini çekiyor, geri kalan her şeye kör oluyorsun.
Yanındakiler senin ev eşyası aşkından patlamaya başlıyor sıkıntıdan.
En sonunda kredi kartını kapattım, öyle öyle toparladım kendimi.
Ama zevkli mi?Kesinlikle öyle
Hoşgeldin çeyizimeÇok teşekkür ederim
canım çok beğendim mobilyaların ve koltuk takımın çok güzel mutlllukla kullanının koltuk takımı çok şirinmiş nerdden aldınız mobilyaları bilgilendirme talep ediyorum çok modern bir evin olucak canım
Modern,ferah ve kullanıştı olsun istiyorum, halıları da o yüzden tek renk alacağım.
Aslında çok Doğtaşçıyım hatırlarsın belki, hatta kesin alacağım derdim. Ama mobilyamın tamamını Enza-Yataş'tan aldım. Gerçekten son yıllarda çok geliştirmişler işi, ben sadece yatak yorgan alırım derdim oradan ama bak hepsini şimdi ordan aldım.
Yatak odasının çekmeceleri ve tv ünitesinin kapakları lake. Temizliği rahat olsun istedim, koyu ahşap renkleri içimi boğar, çiğ beyazı da kullanamam diye böyle aldım.
Tam da gönlüme göre oldu,içime sinerek aldım, insan gezdikçe daha rahat karar veriyor ama Gizcim, siz de gezin ara ara fikir edinmek adına çok faydalı.
koltukları cevahir yataşta gördüm herhalde canlı canlı bizde gezdik yataşta beğendiğim koltuklar butarz hani bu tarza uygun beyaz mobilya alıcam bende yarı modern yarı country zaten hey heylerim geliyor bende bazen moderne kayıyorum yatak odasında olmasada bir odayı mdoern döşemek istiyorum çok sofrt bence mobilyaların
halılllar ekru olmalı ve kesinlikle tek renk farklı renkler kafa karıştırıyor mesela fon perdeler hafif çiçekli puanlı bu odaları daha sıcak gösterir seçtiğin renklerde ayrıca sıcak kuzum ben çok çok beğendim
bende doğtaşçıyım modern alıcak olsam ordan derim ama gereksiz pahalı olmaya başladı sen mobilyaları ne kadara aldın şu sıra bütçe telaşalrı var bizde büyük nişandan vazgeçtik söz nişan bir arada evde olsun die ailemi ikna etme aşamasındayım bu yıl ben üdşünmesemde belki bir ihtimal 10 kasım tanışma yıldönümüzde evlenmeyi üdşünüyoruz ailemde onlarda evlenmemmizi istiyolar bu yıl bende artık illla yaz gleini olayım tkaıntısınd aolmasamda seneye nisan ayı gibi üdşüncelerim var ay çok kaırşık bu işler yaaaa
bide beyaz eşyalar var onlarıda sözden sonra alıcaz baktık model belirledik grimi beyazmı kafa karışkılığı yaşıyoruz ama marka bosch olcak
koltuk takımın ve yemek masana bayıldımmm musmutluu hünlerde kullan hayırlı olsunnn
hayırlı olsun tatlım. herşeyin çok güzel. mutlulukla kullan işallah
Ben de bir ara etki altında kalıp country'e merak salmıştım, ama nedense modern tarzı daha çok beğendiğimi fark ettim. Biz bir de kendi evimizde olmayacağız, kira olacak country de her eve uygun değil. Hem kullanışlılık benim için daha önemli. Detaylarını biraz vermeyi istiyorum bakalım nasıl olacak.
Doğtaş gerçekten fiyatları abarttı, Enza ya gittiğimde baktım kalitesi çok yakın ama Doğtaş çok pahalı, indirim konusunda da hiç yardımları olmuyor.
Biz bu mobilyaların tümü için 10 bine anlaştık canım. Ama ben vitrin,konsol gibi şeyler almadım, tv sehpasını tek aldım ünite değil.
Yatak odası,oturma grubu, masa ve sandalyeler, yatak (gerçekten en iyisi yataşın yatakları), tv sehpası aldım.
Gerçekten her şey nasipten ibaret. Ama biz bilemiyoruz işte, günlük şeylere kafamızı takıyoruz. Hele kim senin çok çok az kaldı düğününeeeeBen şimdiden bunaldım düğüne yakın ne olur bilinmez.
Benim adamın ailesinde istemede hediyeler gelirmiş, iki gündür onlarla uğraşıyorum. Halim kalmadı resmen.Daha isteme sadece, hem büyük nişan hem düğün de üst üste olacak.
ayrıcaaaa senin gelinliğini de gördüm,çok çok yakışmış. İçinde bir ömür huzura adım atmayı nasip etsin Allah.