Last seen kapatmak? saka gibi:p

ne kadar abartıyorsunuz bazı şeyleri.
last seen i aç talebi zaten çocukça onu geçtim.
siz uygun olmadığınızı gayet iyi bildiğiniz bir adamla neden görüşmeye gidip bir de devamını getiriyorusunuz ki?
herkesin kendi hayatı, salsa da yapar, çaça da yapar veya o tarz aktivitelerle hiç ilgisi olmaz.
uygun değilse ilk görüşmeden sonra da kesilebilirdi, zorlamak niye?

Yahu bayanlar ne kadar kompleks yapmissiniz yok last seen yazmisim neden son gorulme yazmamisim

Ikisi de ayni halt

Ve bunu problem yapan ben degilim sadece acsan iyi olur dedim. Ama adam bana bitirirken ben senin icin last seeni pardon son gorulmeyi bile actim dedi

Abartan kim bu durumda sizce. Dansmis salsaymis falan onlar isin ayri bi boyutu zaten (bana gore)

Hayır ben bir de özellikle kadınların kendileri gibi yaşamayan kadınlara hoop hayat kadını damgası vurmasını anlamıyorum.

Arkadaşım, adamın takip ettiği kadınlarla mı yaşıyorsun? Profilinde açık açık 'hayat kadınıyım' mı yazıyor?

Benim gibi yaşamayan herkes hayat kadınıdır, kesin kaşardır ayaklarını geçin artık.

Güven problemi yaşıyor olabilirsiniz ancak adamın son görülme saatini kurcalamak hiç de sağlıklı bir durum değil, bunu güvensiz olmanıza bağlamayın bence.

Benimde aylardır last seen'im kapalı ne var bunda
Üstelik çok fazla whatsapp kullanmayan biriyim ben
Demekki bende şüphelendiriyorum bazılarını

Problem adamda değil sizde. Çok büyük bir güven eksikliğiniz var. Bu sorununuzu kendi içinizde çözmeden bir ilişkiye başlamamanızı öneririm.

Last seen olsa ne olacak olmasa ne olacak?

Bu senin için güven unsuruysa daha çok işin var bu konuda.

Siz ilk kez görüştüğünüz adamdan "last seeni aç" talebinde bulunabiliyorsunuz da adamın "ben senin için last seeni açtım" demesi mi problem?

Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz da öldüğüne niye inanmıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…