Last seen kapatmak? saka gibi:p

Son görülme canım. Yani uygulamaya en son ne zaman girdin.

" Çok kız arkadaşım oldu ama sana anlatacak kadar değerli değillerdi" Bu cümlesi çok itici. Kim bilir kaç kişiye aynı cümleyi kurmuştur.

Öyle ya da böyle bir geçmişi olur kişinin ve o geçmişe az da olsa saygısı olur.
Demek ki bomboş bir insanmış ki hep değersiz gördükleriyle vakit geçirmiş.

Böyle insan ilişki yaşayamaz.

Ayrıca sorduğunuz bir soruya " ben senin için şunu yaptım diye yan yolla cevap vermesi de yalan söylediğini gösteriyor olabilir.

Sağolsun bu sosyal medya çok fazla "asosyal medyatik" türetti.

Adam güvenilirdir değildir bilemem, Last seen- first seen vs den de hiç anlamam ama ayrı dünyaların insanı olduğunuz çok belli... Zorlamanın bir anlamı yok bence ...Hem de daha yolun başındayken ...

O last seeninde çözümü var ileti geldiğinde wifi kapattıp bakıyorsun o zaman ne mavi tik ne last seen işliyor

zeka yerini internete bıraktı hanım kızlarımızda kafalarını kullanmaya erindiklerinden bu durum onlara cazip geldilast seen ne ya Türkçe yazsanıza...imla hatalarından daha iğrenç bir pozisyon bu

duymana da gerek yok bizim uygulamalarımızda son görülme yazıyor zaten ....hayır avaz avaz,SUCCUK SATIYOZ LAN BİZ SUCCUK diyesim geliyor..
Ne olduğunu öğrendim hatta ekşide neler yazılmış hakkında yuva yıkıcı falan. Bu kadar önem verilmesine şaşırdım

o kadar kıskanc insanım..hatta kıskanclıkta tavan yapmış biriyim....sevgilimim ekranda gördüğüm kızdan bile kıskanır derecedeyim ama şu last seen olayına nasıl bu kadar takıyorsunuz anlayamıyorum??? arkadaş. bu alt tarafı adamın en son ne zaman birine mesaj attığını gösterir.... içerik var mı,kime attığı var mı? ayrıca bu last seen çıkana kadar kimse de kalkıp sevgilisine hımmm.dün gece benden sonra ahmete mesaj atmışssın neden? demiyordu.... ne alaka yaaa??? siz bu whatsapplarda ne haltlar karıştırdınız da adamlardan da böyle beklentiler içerisindesiniz...telefonunu ne zaman kullandığının da mı hesabını versin

Çapkınımsı bir tip gibi geldi bana. Bir çok kızla mesajlaşıyor olabilir. Bunu bilemeyiz tabi. Partiye gitmedim, aslında evdeydim diyor ama bir ara sana dans ediyorum dediğini unutuyor felan filan. Unutkan aynı zamanda ve büyük ihtimalle zor durumdan kurtulmak için kolayca yalana başvuruyor.
Güvensizlik yaşadıktan sonra böyle bir ilişkiye başlamaman iyi olmuş.

ne last seen miş ya. ben öyle birşey olup olmadıgını bile bilmiyordum.
erkek arkadşına güvenini anlamak için böyle aptal uygulamaları takip etmene gerek yok. kendini belli etmiş zaten sana da fazla yalan söylememiş. niye onu olmadıgı bir insana dönüştürmeye çalışıp baskı + takip yapıyorsun?

Okumadiniz mi yazdiklarimi cevresinde telefonunda uygun olmayan kizlar varmis e whatsapp da bi sohbet programi. Ayrica kendisi de benim son gorulme zamanimi kontrol ediyordu
Çevresinde uygun olmayan kızlar var okey. O zaman sen şunu yapıcaksın adam whatsappa girdiğinde o kızlarla mı konuştun diye kafasının etini yiyeceksin. Ne alakası var çevresindeki uygunsuz kızlarla son görülmenin gözüküp gözükmemesi. Ben whatsapp'ta taş çatlasa 2 kişiyle konuşuyorum oda haftada bir falan oluyo ama gün boyunca sık sık girip bi göz gezdiririm. Adam olaki açtı biriyle mi konuşmuş olacak. Bu güven meselesi haline gelmemeli. Ne alaka ya

Ha bide şu var, adama çevresindeki kızlardan dolayı güvenmezsin, işte efendim partilere gidiyor diye güvenmezsin ona bişey diyemem ama whatsapp'ı bahane etmen doğru değil. Yani bunu aş bence bu yüzden ne aşklar bitiyor hiç gereği yokken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…