Last seen kapatmak? saka gibi:p

geçmişi anlatmak nedir yahu geçmiş geçmiştir... olmamıştır ayrılmışsındır...bitmiştir yani... ilk günden hayatının çeteresini vermek tuhaf değilmi hadi ilerleyen zamanlarda belki laf lafı açar dersin yani böyle böyle die ama nebilim bilemedim şimdi

var ya o kadar sosyal ınsanım ama hayatta whats up bılmene kullanmam erkek arkadasım hepsını kullanır genelde kapatır gorusme yapacagında acar gozumun onunde yanı ınan merak edıp bakmam bıle zaten üşenıyorum telf.dan yazmaya whats up neymıs ya =)
gerek yok kı sunu bı turlu anlamadılar aldatıcak adam camıye gıtse aldatır
sımdı bana hemen derler aaa sen kullanmıyosun ama sevgılın kullanıyo hı-hıım tabi canım öyle aldatıyodur kesın beni =))

heee bu geldiğimden beri 2. oldu hem, hep polemiktem gidiyom
yani elbette bu tarz ortamlar konu sahibine ters olabilir, şimdi uzun uzun oturup yazasım yok ama beğenmiyorsa, ona tersse doğru olan du bi bakalım demek yerine "biz ayrı dünyların insanlarıyız Nejdet!" demeliydi.
benim üniversite zamanındaki fotolarımın çoğunda masa biraz şişesi, şarap kadehi ve küllük doludur ve ben sadece sosyal içiciyim ki son 6 aydır ilaç kullandığımdan ağzıma içki sürmüyorum ama resimlerime bakan bu düşüncedeki biri demek gayet alkolik olarak damgalayabilirmiş beni.
karşı olduğum bu yoksa kendisi içer içmez, içen insanla birlikte olmak istemez ammenna, saygım sonsuz ben de içki içmeyen insanla zorlanırım mesela, çünkü arkadaş çevrem hep sosyal içici.
şu last seen olayına gelince onu yazmayı unutmuşum bir önceki mesajda, bence böyle şeylere karışmak zaten gereksiz de takılmak da anlamsız, yani anlayamıyorum ben şu saatte girince ne oluyo, başkasıyla konuşunca ne oluyor. offf anlamıyorum işte

ya bu kız aıleden ötürü telf.la konusamıyor teğmen bırısı elbette daha sosyal kendınce havaları oluyor (nıye oluyosa o da ayrı)
eskıden berı subay tegmen klasıklerını bılırız..
bu kızcagız da bellı kı aılesınden boyle gormus kımı ınsan değişir hatta oyle degısır kı ınancında bıle degısır ama kımı ınsan ınancı ıcınden gelmese bıle aıle korkusuna ınanır
bu dın karıstırmak değil asla her konuda ınanc neye ınanıyorsan
kardesım gencecık kucucuk kız evlendı her hafta kocasının aılesıne gıder bara dıscoya gıtmez bu gelenek kocası bu sacma da olsa aılem boyle dıye uygun gormus..bense canım ne ısterse freeyım cunku kendı aılemız hayat sızın hayatınız dedı vs vs

ama bu kıza gore o kadar ters gelmıs ve gozu acılmamış kı suncacık seyden işkillenmiş zaten ayak uyduramaz tlf.dan bıle nem kapar boyle kısıler...
o zaman kendısı gıbı mutassıp bırısını bulacak teğmen subay doktor danscı =) ona uymaz
kendısını uzmek ıcın boş yere sebep bunlar arkadas tavsıyesı bılmemne ful rencıde etmelık olaylar

alkol olayına gelınce aynı seyler işte aslında dedıgım gıbı kafa yorulacak kıskanılacak cook sey var
bunlara bakcam dıye daha onemlısını goremez
uzar gıder bunlar boyle

bu arada senı az cok tahmın edebılıyorum =))) hihihi

Ya kesin bana kendi sosyal yasaminizdan örnek vermeyi

Kizcagiz nedir yahu

Sana ters gelen bana normal gelir, bana ters gelen size normal gelir.

Size uymayan kafa yapilarini hunharca elestirmekten vazgecin sosyal kelebekler

mutlu olmak istiyorsan değiştirmek yerine sana uygun olan biriyle devam edeceksin. dediğim gibi konu sahibine ters olabilir o zaman kendisine uygun biriyle birlikte olacak.
bu adamla belli ki zıt kutuplar, oldurmaya çalışmak hata. yani kişi elbette değişebilir ama kendi meyli olmalı bence yoksa sırf karşıdaki istiyor diye yaparsan bir yerden patlar eninde sonunda.
kesinlikle bir kere teğmen zaten "hiçbiri anlatılacak kadar önemli değildi" diyerek kafadan çizilmeliydi ama memleketimin kızları "birlikte olduğum tüm kızlar hoppaydı hiçbiri senin gibi namus timsali değildi" mesajını çok sever nedense

Ya kesin bana kendi sosyal yasaminizdan örnek vermeyi

Kizcagiz nedir yahu

Sana ters gelen bana normal gelir, bana ters gelen size normal gelir.

Size uymayan kafa yapilarini hunharca elestirmekten vazgecin sosyal kelebekler

ay sen çok tatlısın bal mı yedin sabah sabah =))
sosyal kelebek ne yaa

birlikte olduğum tüm kızlar hoppaydı hiçbiri senin gibi namus timsali değildi"
ehehe özlü söz

aynen oyle baksana anlamamış bile
boyle olunca da kendı rahat yasamında ona buna ahkam kesen sosyal kelebek durumuna düşüyoruz
bir de öfkeli haa atar gider yapıyor
soyledıklerımın bırınde bıle kotu nıyet yok oysakı
ama bunu anlamak için olgun bır kafa lazım
en ıyısı ben gıdıyım bişeyler içeyim =))

Vuuuu polemiğe meyil, geyik ne ararsan var burda.
Geyikler devam eder, polemik olursa banlananlar olabilir diye bir önsezi oluştu bende
Kişi sayısını da hissederimde topiği baştan sona okumam lazım

Merhaba elasticheart ,

Her ne kadar görüşmeye gönülsüz gittim deseniz de ; öncesinde sosyal medya hesaplarına bakarak görüşeceğiniz kişi hakkında yeterince görsel bilgi sahibi olmuşsunuz. Şayet görüşmek istemeseniz arada bir tanıdık değil bir ordu olsa yine de gitmezdiniz. Ola ki gittiniz ; o zamanda nezaketen bir çay , kahve vs içip görüşmeyi sonlandırırdınız.

Beyefendiyi görsel olarak beğenmişsiniz ve sizi beğenmiş olması da sizi mutlu etmiş. Sanki 3 gün sonra resmiyete taşınacak bir ilişki varmışçasına geçmişinizi hiç tanımadığınız birine anlatmanız ve ondan da aynını beklemeniz biraz tuhaf olmuş.

Aranızda bir ilişki yokken neye dayanarak ve ne için hesap sorma hakkına sahip olduğunuzu hissettiniz ? " Kisacasi bitirdim iste. Baslamadan bitti. " demişsiniz ancak ortada başlayan hatta başlamak üzere olan bir durum yokmuş maalesef.

watsapp'tan konuşmadı diye emin oldunuz lastseen'e bakıp. nereden bileceksiniz başka bir yerden chatleşmeyeceğini mesela skype var..oradan da konuşabilir

He canim he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…