- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 40
- Konu Sahibi elasticheart
last seen kapalı olsa nolur alla seeen allah karaktere zeval vermesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki günlük olay diye kendiniz söylüyorsunuz.
Tuhaf olan "iki günlük olay" dahilinde hesap sorma hakkınız olduğunu düşünmeniz.
Temel sorun o kişinin yaşantısı değil, sizin bunun hesabını sorma isteğiniz.
Siz ilk kez görüştüğünüz adamdan "last seeni aç" talebinde bulunabiliyorsunuz da adamın "ben senin için last seeni açtım" demesi mi problem?
Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz da öldüğüne niye inanmıyorsunuz?
E o da yanlış yapmış :)E o da bana soruyordu
E o da yanlış yapmış :)
Kimsenin kimseye hesap sorma hakkı yok diyorum.
Üstelik sıfatınız bile yokken...
Asıl sorun, sosyal medyanın ve teknolojinin hayatımıza bu kadar girmesinde bence.
Ayrıca, emin olun ne kadar güven probleminiz olsa da doğru kişi karşınıza çıkınca hepsi halledilir.
Eşim hayatıma giren ilk insandı, o yüzden duygusal bir ilişki olarak söylemiyorum ama genel olarak insanlara karşı güvenmekte zorlanan bir insandım ama onunla tanıştığım ilk gün sorgusuz güvenmiştim.
Şaka gibisiniz :)E yani :)
ben senin için last seen i açtım mı dediKizlar merhaba. Kisaca anlatayim pazar gunu yeni biriyle tanistim ve gonulsuz gittim acikcasi. Kendisi tegmen ve baya kendine guveni olan biri. Beni cok begendi ve numaralarimizi aldik. Bu arada ortak bi tanidik sayesinde tanistik. Ama bana gecmisiyle alakali bisey anlatmadi yalnizca dedigi sey "çok kiz arkadasim oldu ama sana anlatacak degerde degildi" oldu.
Sosyal medyada da daha karsilasmadan once 5-6tane falan kadini takip ettiğini gordum profil fotosu da elinde alkol bardagi olan bi fotoydu. Bunlar onunla karsilasmadan once bende suphe yaratmisti. Ama daha ilk gunden hesap sormak istemedim. Neyse numaralari aldik dedimya bunun last seeni kapaliydi ve eger guven vermek istiyorsan bunu acmalisin dedim. ( Ben gecmisimi anlattim bu arada ona)
Bana dedigi sey iphoneda last seen kapatiliyor mu? oldu
Ben de eger samsungta bile kapaniyorsa onda tabi ki kapanir dedim. 2.kez soyledigimde kapatti.
2gun icinde beni aramak istedi ama ev yasantim aile yasantim buna musait degildi ve uygun sekilde anlattim.
Dun de en son bana uzun sureden sonra yazdi. Cevap vermeden once facebookta etkinlik iletisini gordum maskeli bachata partisinde yaklasik bir saat once
Zaten guven konusunda yarali olan ben bu kez hesap sorma hakkina sahip oldugumu hissettim. Bana aciklama yapmak yerine ben senin icin last seen actim demek oldu.
En son dedigi sey de yani bundan bikaç saat once, "ben o partiye katilmadim sadece arkadasim organizatordu ve benim sadece kabul etmemi gitmis gibi gostermemi istedi" oldu. Yani evindeymis o an hatta bi ara spordaymis. Ama bu kisi o gun salsa bachata yaptigini da soylemisti.
Kisacasi bitirdim iste. Baslamadan bitti. Komedi gibi dimi
Şaka gibisiniz :)
Bu hak ikinizde de yoksa, bunu kabul ediyorsanız karşıdaki hesap sorduğunda İbrahim Paşa hesabı" sen kim oluyorsun be adam!" diye gürlemeniz gerekirdi. "O zaman sen de last seen aç" diye atak yapmayacaktınız.
ben senin için last seen i açtım mı dedi
haha çok büyük fedakarlık yapmış yahuuu ağzım açık kaldı
boşver ya adama benzemiyor değmezSonunda isin ozunu anlayan biri cikti
onu bunu geçinde bu last seen ne yahu?
valla sağol ya bilemedim ben onu .... alkollu fotoğraf olayına gelince kocamon beni kesin boşaması lazım yawww.. şirketle yemeğe gideriz sürekli benimde hep içkili yandan yandan sağdan soldan resimlerim olur.... tüüü kakawhats up daki son online olma saati
ya o bu değil de benim facebook'ta bir sürü alkollü sigaralı kırmızı rujlu fotolarım var, kimbilir benim hakkımda arkadaşlarımın sevgilileri ne diyor. "sana dedim Ahmet, o kız hayat kadını gibi alkoller, sigaralar, kırmızı rujlar, onunla görüşmeni istemiyorum"
üstelik Zumba yapıyorum, salsa yapmışlığım var, Arjantin Tango severim ki o zaten tüüüüü, gerçi ortaokuldayken de halkoyunları oynadıydım ama o yöresel ya sayılmaz ondan şeyetmedim onu
neyse ben banım yeni çözülmüşken çok dolanmıyım bu sayfada.
sadece şunu söyleyeyim, lütfen genç hanımlar ortak paydada buluşabileceğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışın, pazardan elma alıp onu patates yapmaya çalışmanın manası yok, boşa uğraşıyorsunuz.
güven probleminiz varsa önce bunu çözün, bir de sizin gibi düşünmeyen, sizin gibi giyinmeyen, sizin gibi görünmeyen, sizin gibi davranmayan insanları yargılamayın, bir gün sizden daha "mutaassıp" biri çıkar o da sizi yargıladığında kalbiniz kırılır ama kendinizi savunmaya kalktığınızda "sen de A'ya böyle demiştin" derler edecek tek kelimeniz kalmaz. az empati lütfen