Last seen kapatmak? saka gibi:p

İki günlük olay diye kendiniz söylüyorsunuz.
Tuhaf olan "iki günlük olay" dahilinde hesap sorma hakkınız olduğunu düşünmeniz.
Temel sorun o kişinin yaşantısı değil, sizin bunun hesabını sorma isteğiniz.

E o da bana soruyordu:KK14:

Siz ilk kez görüştüğünüz adamdan "last seeni aç" talebinde bulunabiliyorsunuz da adamın "ben senin için last seeni açtım" demesi mi problem?

Kazanın doğurduğuna inanıyorsunuz da öldüğüne niye inanmıyorsunuz?

Hanimefendi kendisi de benim ne zaman girip ciktigimi kontrol ediyordu yahu:KK47:

Asıl sorun, sosyal medyanın ve teknolojinin hayatımıza bu kadar girmesinde bence.
Ayrıca, emin olun ne kadar güven probleminiz olsa da doğru kişi karşınıza çıkınca hepsi halledilir.
Eşim hayatıma giren ilk insandı, o yüzden duygusal bir ilişki olarak söylemiyorum ama genel olarak insanlara karşı güvenmekte zorlanan bir insandım ama onunla tanıştığım ilk gün sorgusuz güvenmiştim.

Asıl sorun, sosyal medyanın ve teknolojinin hayatımıza bu kadar girmesinde bence.
Ayrıca, emin olun ne kadar güven probleminiz olsa da doğru kişi karşınıza çıkınca hepsi halledilir.
Eşim hayatıma giren ilk insandı, o yüzden duygusal bir ilişki olarak söylemiyorum ama genel olarak insanlara karşı güvenmekte zorlanan bir insandım ama onunla tanıştığım ilk gün sorgusuz güvenmiştim.

Kesinlikle çok buyuk bi problem. Ne guzel sanslisiniz

Kizlar merhaba. Kisaca anlatayim pazar gunu yeni biriyle tanistim ve gonulsuz gittim acikcasi. Kendisi tegmen ve baya kendine guveni olan biri. Beni cok begendi ve numaralarimizi aldik. Bu arada ortak bi tanidik sayesinde tanistik. Ama bana gecmisiyle alakali bisey anlatmadi yalnizca dedigi sey "çok kiz arkadasim oldu ama sana anlatacak degerde degildi" oldu.
Sosyal medyada da daha karsilasmadan once 5-6tane falan kadini takip ettiğini gordum profil fotosu da elinde alkol bardagi olan bi fotoydu. Bunlar onunla karsilasmadan once bende suphe yaratmisti. Ama daha ilk gunden hesap sormak istemedim. Neyse numaralari aldik dedimya bunun last seeni kapaliydi ve eger guven vermek istiyorsan bunu acmalisin dedim. ( Ben gecmisimi anlattim bu arada ona)
Bana dedigi sey iphoneda last seen kapatiliyor mu? oldu:KK14:
Ben de eger samsungta bile kapaniyorsa onda tabi ki kapanir dedim. 2.kez soyledigimde kapatti.

2gun icinde beni aramak istedi ama ev yasantim aile yasantim buna musait degildi ve uygun sekilde anlattim.

Dun de en son bana uzun sureden sonra yazdi. Cevap vermeden once facebookta etkinlik iletisini gordum maskeli bachata partisinde yaklasik bir saat once:anneadayı:

Zaten guven konusunda yarali olan ben bu kez hesap sorma hakkina sahip oldugumu hissettim. Bana aciklama yapmak yerine ben senin icin last seen actim demek oldu. :KK49:

En son dedigi sey de yani bundan bikaç saat once, "ben o partiye katilmadim sadece arkadasim organizatordu ve benim sadece kabul etmemi gitmis gibi gostermemi istedi" oldu. Yani evindeymis o an hatta bi ara spordaymis. Ama bu kisi o gun salsa bachata yaptigini da soylemisti.:KK14:

Kisacasi bitirdim iste. Baslamadan bitti. Komedi gibi dimi:KK47::KK45:
ben senin için last seen i açtım mı dedi
haha çok büyük fedakarlık yapmış yahuuu ağzım açık kaldı :KK53::KK53:

Şaka gibisiniz :)
Bu hak ikinizde de yoksa, bunu kabul ediyorsanız karşıdaki hesap sorduğunda İbrahim Paşa hesabı" sen kim oluyorsun be adam!" diye gürlemeniz gerekirdi. "O zaman sen de last seen aç" diye atak yapmayacaktınız.

Ilk ben acmasini istedim cunku ben gecmisime kadar anlattim acik oldum, o da salaga yatti ama bikaç kez soyledikten sonra kabul etti. Yani bunu buyuk bi caba olarak goren o oldu, abartan ben degilim yani. Gecmisinin de net olmamasi etkiledi iste

iyice guvenmeden hersey anlatılmaz arkadasım
karsıdakı senı sen gıbı anlamaz rencıde edebilir,,kendını bısey sanabılır
oyle danstı bılmemneydı last seen di whats uptı vs kıskanma ona gelınceye dek kıskanılcak daha onemlı seyler var sosyallıkle capkınlıgı ayırt et

elinde alkol bardağı var diye hayat kadını gibi mi olurmuş canım
benım kuzenım de koyar elinde kadeh fotolarını ama benım dıyen kadından daha ağırdır yani
içi önemli insanın içi !

insanları hakir görmeyelim lütfen :KK66:

ya o bu değil de benim facebook'ta bir sürü alkollü sigaralı kırmızı rujlu fotolarım var, kimbilir benim hakkımda arkadaşlarımın sevgilileri ne diyor. "sana dedim Ahmet, o kız hayat kadını gibi alkoller, sigaralar, kırmızı rujlar, onunla görüşmeni istemiyorum"
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
üstelik Zumba yapıyorum, salsa yapmışlığım var, Arjantin Tango severim ki o zaten tüüüüü, gerçi ortaokuldayken de halkoyunları oynadıydım ama o yöresel ya sayılmaz ondan şeyetmedim onu :KK70:
neyse ben banım yeni çözülmüşken çok dolanmıyım bu sayfada.
sadece şunu söyleyeyim, lütfen genç hanımlar ortak paydada buluşabileceğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışın, pazardan elma alıp onu patates yapmaya çalışmanın manası yok, boşa uğraşıyorsunuz.
güven probleminiz varsa önce bunu çözün, bir de sizin gibi düşünmeyen, sizin gibi giyinmeyen, sizin gibi görünmeyen, sizin gibi davranmayan insanları yargılamayın, bir gün sizden daha "mutaassıp" biri çıkar o da sizi yargıladığında kalbiniz kırılır ama kendinizi savunmaya kalktığınızda "sen de A'ya böyle demiştin" derler edecek tek kelimeniz kalmaz. az empati lütfen

whats up daki son online olma saati :KK70:
valla sağol ya bilemedim ben onu :KK48::KK48::KK48:.... alkollu fotoğraf olayına gelince kocamon beni kesin boşaması lazım yawww.. şirketle yemeğe gideriz sürekli benimde hep içkili yandan yandan sağdan soldan resimlerim olur.... tüüü kaka

ya o bu değil de benim facebook'ta bir sürü alkollü sigaralı kırmızı rujlu fotolarım var, kimbilir benim hakkımda arkadaşlarımın sevgilileri ne diyor. "sana dedim Ahmet, o kız hayat kadını gibi alkoller, sigaralar, kırmızı rujlar, onunla görüşmeni istemiyorum"
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
üstelik Zumba yapıyorum, salsa yapmışlığım var, Arjantin Tango severim ki o zaten tüüüüü, gerçi ortaokuldayken de halkoyunları oynadıydım ama o yöresel ya sayılmaz ondan şeyetmedim onu :KK70:
neyse ben banım yeni çözülmüşken çok dolanmıyım bu sayfada.
sadece şunu söyleyeyim, lütfen genç hanımlar ortak paydada buluşabileceğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışın, pazardan elma alıp onu patates yapmaya çalışmanın manası yok, boşa uğraşıyorsunuz.
güven probleminiz varsa önce bunu çözün, bir de sizin gibi düşünmeyen, sizin gibi giyinmeyen, sizin gibi görünmeyen, sizin gibi davranmayan insanları yargılamayın, bir gün sizden daha "mutaassıp" biri çıkar o da sizi yargıladığında kalbiniz kırılır ama kendinizi savunmaya kalktığınızda "sen de A'ya böyle demiştin" derler edecek tek kelimeniz kalmaz. az empati lütfen

eneee sen bile ban mı yedin o tatlı dilinle =)

Benım de vardı elimde bira fotoğrafım e bir de muzıkle ugrasıyoz bırılerı beni soranlara demiş ki
'' len olum alkol bagımlısı kız zaten her gece barda demıs muzıkle ugrasandan hayır mı gelır demıs alkollu ortamda '' demıs

Oysa ki alkolle aram yoktur bır bırayı bıtıremem ama fotografcı arkadasımız yenı makınemle once senı denıyım demıstı o an oyle bıra ıcecegım tuttu çekti guzel dıye yayınlamıştık adım alkolıge cıkmıs düşün =))))
Guzelım fotoyu kaldırdım ya el alem ne der diye :KK70:

X