- 3 Mart 2013
- 2.796
- 3.063
-
- Konu Sahibi elasticheart
Bilemiyorum da bazen insanlar böyle şeyleri problem ettiklerinde sanki durduk yere kendilerine dert edecek birşey bulmaya çalışıyorlarmış gibi geliyor bana. Girmişsin ama yazmamışsın diyen insanları gördükçe aklıma onu diyen kişiyle alakalı tek bir düşünce geliyor ama burada yazmayayım tabi.Bazı insanlar whatsappa girdiğim an cevap yazmamı bekliyorlar ama insan her zaman cevap yazmak için müsait olmuyor. Yani 12:22de girdiysem 12:23te cevap yazamayabilirim, ama "ee girmişsin ama yazmamışsın!" tripleri oluyor sonra.
O yüzden last seen kovalamak anlamsız.
Sonra mesela ben gece uyku arasında uyanıp bildirim görürsem bakar geri uyurum, ne yani 04:43te online olmuşum diye kavga mı çıkacak...
Yani last seen'e bakarsınız edersiniz de bunu bu kadar önemsemek... bilemedim.
siz bu adami kendi kafanizda bastan mimlemissiniz zaten,elinde alkol,kizlar,danslar..
yahu ben 5 yillik evliyim esim arada arkadaslariyla disari cikar evde degil ama disarda bazen alkol alir,calistigi yer ve isi icabiyla onlarca kadinla muhattap oluyor,dans etmeye gelince bayilir..
napayim ben simdi bu adami? valla hayat enerjisini,zevkine duskunlugunu,yiyip icip gezme ve gezdirme yanini cok seviyorum esimin..
siz bardagin dolu tarafindan bakmasini bilmiyorsunuz belki..
kiskaniyor muyum?
sadece gozunun icine bakarak ` icinden ne geciyorsa ve ben olmadan ne yapiyorsan bunu ancak sen ve Allah bilirsiniz` derim bu ona yeter..
Evet adam guven telkin etmiyor ama last seene bakis acin bana dogru gelmediYogunlugu bi kenara, cevremde telefonumda tasvip etmeyecegin kizlar var demesi yeterli degil mi
Evet adam guven telkin etmiyor ama last seene bakis acin bana dogru gelmedi
Yahu ben evliyim, kocamın bir kere bile ne zaman göründüğüne bakmadım. Bu "güven" içi bomboş şekilci bir anlama dönüştü bu zihniyet sayesinde. Şimdi sevgilin bunu senden talep etmiş olsaydı kıskanç, bağnaz, kendine güveni olmayan silik bir adam olacaktı değil mi. Ya bırakın bu saçmalıkları. Bence kurtulmuş sizden.
Evlenmiş yani bi zahmet güvensin dimi! Yeni birini tanımaya çalışmakla bir miYahu su evlilik olaylarinizi katmayin su flort islerine. He kurtulmus aynen
5 yillik evliliginizle 2gunluk olayi mi kiyasliyorsunuz
E size uygun biriymis ki evlenmissiniz size ters gelen bana normal gelir, bana ters gelen size normal gelir falan filan
Emrin olur hatun kişi. Hatta sen nasıl yorum yapabileceğime dair bir yazı yaz, ben ona göre yapayım olur mu?Yahu su evlilik olaylarinizi katmayin su flort islerine. He kurtulmus aynen
Sosyal medyada afedersiniz de hayat kadini tarzinda insanlari takip eden biri ne kadar guven verebilir?
Ya niye bi tek seninle konussun adamin whatsapptan hic mi arkadasi ailesinden gorustugu birileri olmayacak sen de ilgincsin valla. Bu adam tekin degil de duzgun adama da bu baskilari yaparsan arkasina bakmadan senden kacar. Biraz normallestir o zihniniOyle soyleyince en azindan sadece benimle konustudundan emin olmak istedim ki zaten acmasini da kendinden odun vermis gibi gosterdi