Last seen kapatmak? saka gibi:p

elasticheart

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
392
133
Kizlar merhaba. Kisaca anlatayim pazar gunu yeni biriyle tanistim ve gonulsuz gittim acikcasi. Kendisi tegmen ve baya kendine guveni olan biri. Beni cok begendi ve numaralarimizi aldik. Bu arada ortak bi tanidik sayesinde tanistik. Ama bana gecmisiyle alakali bisey anlatmadi yalnizca dedigi sey "çok kiz arkadasim oldu ama sana anlatacak degerde degildi" oldu.
Sosyal medyada da daha karsilasmadan once 5-6tane falan kadini takip ettiğini gordum profil fotosu da elinde alkol bardagi olan bi fotoydu. Bunlar onunla karsilasmadan once bende suphe yaratmisti. Ama daha ilk gunden hesap sormak istemedim. Neyse numaralari aldik dedimya bunun last seeni kapaliydi ve eger guven vermek istiyorsan bunu acmalisin dedim. ( Ben gecmisimi anlattim bu arada ona)
Bana dedigi sey iphoneda last seen kapatiliyor mu? oldu
Ben de eger samsungta bile kapaniyorsa onda tabi ki kapanir dedim. 2.kez soyledigimde kapatti.

2gun icinde beni aramak istedi ama ev yasantim aile yasantim buna musait degildi ve uygun sekilde anlattim.

Dun de en son bana uzun sureden sonra yazdi. Cevap vermeden once facebookta etkinlik iletisini gordum maskeli bachata partisinde yaklasik bir saat once

Zaten guven konusunda yarali olan ben bu kez hesap sorma hakkina sahip oldugumu hissettim. Bana aciklama yapmak yerine ben senin icin last seen actim demek oldu.

En son dedigi sey de yani bundan bikaç saat once, "ben o partiye katilmadim sadece arkadasim organizatordu ve benim sadece kabul etmemi gitmis gibi gostermemi istedi" oldu. Yani evindeymis o an hatta bi ara spordaymis. Ama bu kisi o gun salsa bachata yaptigini da soylemisti.

Kisacasi bitirdim iste. Baslamadan bitti. Komedi gibi dimi

1. Daha yeni tanıştığınız birine neden geçmiş anlatıyorsunuz hemen? Gereksiz.
2. Önceden hayatına öyle veya böyle girmiş kadınları 'değerli' bulmayan erkek sizi de aynı şekilde görebilir.

Dedimya arada hatri sayilir bi tanidik vardi onun hatrina acik olmak istedim ama dogru degilmis bunu yapmak.

Kapatmalari bi suphe nedeni degil mi?

Bilmem, benimki de kapalıdır mesela ama bu sevgilimi aldattığım anlamına gelmiyor. :)

Yalnız geçmişindeki kadınları değersiz gören birinden iyi bir sevgili çıkmaz genelde.

Daha yeni tanışmışsınız, neden geçmişi anlattınız. Ortada bir ilişki yokmuş ki, yeni başmamış hatta başlamak üzereymiş, isterse partiye de gidebilir, last seenide kapayabilir, salsada yapabilir.
Benimde kapalı last seen açık olunca ne oluyor ki?

Tabi ki onu yapmam hataydi. Bana ters bu durumlar yani herkesin kafa yapisi iste. Guven zedeleyici seyler bana gore

5-6tane kadini takip etmesi ve cevremde de uygun olmayan kizlar var demesinden daha sagliksiz degil emin olun
Peki...
Ondan bağımsız düşünün.
Çok önemli değil kim olduğu. Ben sizin için konuşuyorum ve kötü bir şey de demedim aslında, sakin olun.
Belli ki önceki deneyimleriniz ilişki güveninizi sarsmış.
Bunu yeni ilişkilere taşımamak için normalleşmeli, bu sıkıntınızı aşmalısınız diyorum.
Aksi halde bu tip şeyleri sıkça yaşayacaksınız.

Yani tabi ki etkisi var ama bana göre onun tutumu da yanlis.

Of çok zor bu isler

Adamın hem hayatına, telefonlarını açarak bile, dahil olmamışsın, hem de hayatını yaşıyo diye triplenmişsin. Ne yapacaktı adam evde çekirdek mi çitleyecekti?

Hayır, adam çok sosyal, ben asosyalim, içki içmiyorum, sosyal medyada karşı cins takip etmiyorum, uyuşmuyoruz, bitirdim diyebilirsin ama tüm bunlar güvenilmeyen insan davranışı diye nitelendirmen hata.

Böyle yaşayan bizler gayette sadık olabiliyoruz.. Last seenim de kapalı, sevgilimi aldatmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…