- 14 Aralık 2014
- 932
- 2.010
- Konu Sahibi elasticheart
Son görülme canım. Yani uygulamaya en son ne zaman girdin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım ne günlere kaldık....Whatsapp'taki son görülme.
duymana da gerek yok bizim uygulamalarımızda son görülme yazıyor zaten ....hayır avaz avaz,SUCCUK SATIYOZ LAN BİZ SUCCUK diyesim geliyor..O değil de ben Last seen denen şeyi ilk defa duydum
Ne olduğunu öğrendim hatta ekşide neler yazılmış hakkında yuva yıkıcı falan. Bu kadar önem verilmesine şaşırdımduymana da gerek yok bizim uygulamalarımızda son görülme yazıyor zaten ....hayır avaz avaz,SUCCUK SATIYOZ LAN BİZ SUCCUK diyesim geliyor..
Bana aciklama yapmak yerine ben senin icin last seen actim demek oldu.
Akasyacım artık boşanma dilekcelerine farklı icerikler yazılıyor :) Last Seen, Instagram fln ahahaNe olduğunu öğrendim hatta ekşide neler yazılmış hakkında yuva yıkıcı falan. Bu kadar önem verilmesine şaşırdım
Öyleymiş canım ben geride kalmışımAkasyacım artık boşanma dilekcelerine farklı icerikler yazılıyor :) Last Seen, Instagram fln ahaha
Çevresinde uygun olmayan kızlar var okey. O zaman sen şunu yapıcaksın adam whatsappa girdiğinde o kızlarla mı konuştun diye kafasının etini yiyeceksin. Ne alakası var çevresindeki uygunsuz kızlarla son görülmenin gözüküp gözükmemesi. Ben whatsapp'ta taş çatlasa 2 kişiyle konuşuyorum oda haftada bir falan oluyo ama gün boyunca sık sık girip bi göz gezdiririm. Adam olaki açtı biriyle mi konuşmuş olacak. Bu güven meselesi haline gelmemeli. Ne alaka yaOkumadiniz mi yazdiklarimi cevresinde telefonunda uygun olmayan kizlar varmis e whatsapp da bi sohbet programi. Ayrica kendisi de benim son gorulme zamanimi kontrol ediyordu