Last seen kapatmak? saka gibi:p

Tabi ki onu yapmam hataydi. Bana ters bu durumlar yani herkesin kafa yapisi iste. Guven zedeleyici seyler bana gore

Geçmişte yaşadığın şeylersen güvenin sarsılmış olabilir, ama insanlara şans vermen lazım. Keşke biraz tanımış olsaydın, bende facebookda ki etkinlikleri kabul ediyorum, arkadaşım diyor kabul et kalabalık gözüksün. :) Gitmediğim de oluyor, gitme isteyip gidemediğimde. Seninle görüşmeden önce takip ettiği kişilerin önemi olmamalı bence. Sonuçta yüzyüze görüşmemişsiniz. Sen hayatında yokken çekilmiş olduğu fotoğrafı baz alman yanlış bence, insanlara bir şekilde güvenmek lazım. Kendini kaptırmadan. Ben öyle efendi öyle yere bakan tipler gördüm ki. Benim eski erkek arkadaşım 5 vakit namaz kılıyordu. Neler yaşattı bana ve ayrıldıktan sonra 15 yaşında birine tecavüz ettiğini öğrendim. İnsanları tanıyarak değerlendirmen lazım gördüklerin seni yanıltabilir.

Adamın hem hayatına, telefonlarını açarak bile, dahil olmamışsın, hem de hayatını yaşıyo diye triplenmişsin. Ne yapacaktı adam evde çekirdek mi çitleyecekti?

Hayır, adam çok sosyal, ben asosyalim, içki içmiyorum, sosyal medyada karşı cins takip etmiyorum, uyuşmuyoruz, bitirdim diyebilirsin ama tüm bunlar güvenilmeyen insan davranışı diye nitelendirmen hata.

Böyle yaşayan bizler gayette sadık olabiliyoruz.. Last seenim de kapalı, sevgilimi aldatmıyorum.

Sosyal medyada afedersiniz de hayat kadini tarzinda insanlari takip eden biri ne kadar guven verebilir?

Last seen kapalıysa sadece online olduğunu görebilirsin, başında kapalıydı ve açmasını söyledim, ikinci söylediğimde kapattı yazmışsın. Kapattı mı açtı mı? Kafamda deli sorular :confused:

Ayrıca arkadaş gereksiz bir özgüvene sahip. Pek sağlıklı gelmedi bana. Gönül eğlendiren çapkın profili çizmiş.

Last seeni kapali kisilere niye guvenmeyelim ya daha neler okuyacagiz : ))))) bana gore last seen kapatan yogun insandir zirt pirt yazilmasindan hoslanmiyodur milletle ugrasmamak icin kapiyodur bu kadar duz

Last seen kapalıysa sadece online olduğunu görebilirsin, başında kapalıydı ve açmasını söyledim, ikinci söylediğimde kapattı yazmışsın. Kapattı mı açtı mı? Kafamda deli sorular :confused:

Ayrıca arkadaş gereksiz bir özgüvene sahip. Pek sağlıklı gelmedi bana. Gönül eğlendiren çapkın profili çizmiş.

Yahu beni anlayan biri cikti sonunda ve aynen bana da çok kibirli geldi zaten.
Once kapaliydi konusmaya basladiktan sonra 2 kere falan soyleyince acti

Last seeni kapali kisilere niye guvenmeyelim ya daha neler okuyacagiz : ))))) bana gore last seen kapatan yogun insandir zirt pirt yazilmasindan hoslanmiyodur milletle ugrasmamak icin kapiyodur bu kadar duz

Yogunlugu bi kenara, cevremde telefonumda tasvip etmeyecegin kizlar var demesi yeterli degil mi

Bence değil. Ne zaman girdiğimi sapık gibi takip eden insanlar var,şu saatte girmişsin filan diye. Onun da belki öyle arkadaşları var ? Ki her dakika girse ne olur yani onu da anlamadım.

Ust kisimdaki daha önceki yazdigim yorumları okuyun bence

profil fotosu da elinde alkol bardagi olan bi fotoydu.
Olabilir demek ki alkol kullanıyor. Hiç tasvip etmeseydiniz tanışmasaydınız baştan.

Dun de en son bana uzun sureden sonra yazdi. Cevap vermeden once facebookta etkinlik iletisini gordum maskeli bachata partisinde yaklasik bir saat once:anneadayı:

Zaten guven konusunda yarali olan ben bu kez hesap sorma hakkina sahip oldugumu hissettim. Bana aciklama yapmak yerine ben senin icin last seen actim demek oldu. :KK49:
Demek ki adamın hobisi bu, dans etmeyi seviyor. Siz aile yaşantınıza uygun değil diye adamla telefonda bile konuşmuyorken adam kendi zevklerini niye bırakacaktı ki? Üstelik hesap sorma hakkına nasıl sahip olduğunuzu da anlamadım, böyle bir durumda ben de açıklama yapmazdım.

Okumadiniz mi yazdiklarimi cevresinde telefonunda uygun olmayan kizlar varmis e whatsapp da bi sohbet programi. Ayrica kendisi de benim son gorulme zamanimi kontrol ediyordu
Tamam çok boş şeylerle uğraşıyormuş last seen falan, bunlar saçma sapan şeyler yani ben yapana da anlam veremiyorum. Sohbetini ediyorsan et, last seen takip etmek nedir yani? Kimse o özelliği açmak zorunda da değil. Birçok insan yapıyor bunu ve o kadar çocukça ki.

Neyse bitirmişsiniz sonuç olarak.

Ne facebook ne watsapp bunlar olmayınca kafa o kadar rahat ki sevgilimle kavga edecek bişey yok tavsiye ederim bayanlar...

Tamam çok boş şeylerle uğraşıyormuş last seen falan, bunlar saçma sapan şeyler yani ben yapana da anlam veremiyorum. Sohbetini ediyorsan et, last seen takip etmek nedir yani? Kimse o özelliği açmak zorunda da değil. Birçok insan yapıyor bunu ve o kadar çocukça ki.

Neyse bitirmişsiniz sonuç olarak.
Bazı insanlar whatsappa girdiğim an cevap yazmamı bekliyorlar ama insan her zaman cevap yazmak için müsait olmuyor. Yani 12:22de girdiysem 12:23te cevap yazamayabilirim, ama "ee girmişsin ama yazmamışsın!" tripleri oluyor sonra.
O yüzden last seen kovalamak anlamsız.

Sonra mesela ben gece uyku arasında uyanıp bildirim görürsem bakar geri uyurum, ne yani 04:43te online olmuşum diye kavga mı çıkacak...

Yani last seen'e bakarsınız edersiniz de bunu bu kadar önemsemek... bilemedim.

X