İğneli Epilasyon Laser Epilasyondan sonra ARTAN tüy problemini iğneli epilasyon ile bitirebilenler

Teşekkür ederim asinaz01.. iğneli yazın yapılabiliyor mu? yoksa sonbaharı beklemek mi gerekiyor?

cnm msj yeni gördüm pardon..önemli diil:)tabiki cnm yazın,kışın,ilkbaharda,sonbaharda her zaman yaptırabilirsin iğneliyi.sorun olmaz o açıdan lazer gibi değil.ama iğnelide sorun olankabuklanmalar oluyor yaa.onlar geçene kadar beklemek işte o sorun başka sorun yok.o da çok öenmli dill bence.kıllar tüyler gitsin de..bir de hani mikrop kapmaması lazım işte denize falan girmemek dikkat edip kabuklar iyileşinceye kadar korumak gerekli cnm..tabi güneşlenmeyeceksin.yani sorun kabular cnm.onlara iyileşinceye kadar ii bakacaksın hepsi bu..karar verdin mi peki hangi yöntemi nerede yaptıracağına ?

kızlar yardım edin ben bu iğnelinin acısına dayanamıyorum ya..boyun kısmı özellikle çok ağrıyor.emla krem var ama pahalı doktorlar da yazmıyor artık..başka bi yöntem,yol,ilaç bilen var mı aranızda kızlar ?

arkdslar ben iğneli yaptırıyorum günese cıkmıyorum ama bıraz pısmanım ya 1 ay kadr beklesem ara versem denıze gıdebılırmıyım ıyılesınce mı denıze gırebılrıım:))

asinaz emla krem önermiyolar biliomusun. Etkinliği azaltıyo ve cildi hassaslaştırıyo deniyo onun için. Onun yerine eğer allerjin yoksa seanslarından 20 dk önce bi ağrı kesici içmeni önerebilirim ben öyle dayanıyorum

ya arkdslar benm ıgnelıye baslayalı 13 gun oldu ve normalde eskıden yüzümü ağdayla aldıgımda 11.gunde cıkardı sımdı bazı bolgelerde de aynısı oldu ya 11.günde cıktı(( demek kı kıl kokunu tam yakamamıs mı cımbızla cekerken cok az hıssetmıstım cunku acaba yakamadıgından mı aynen agdadan sora aldıgım gıbı 11.günde cıktı ya ck moralım bozuk ne dusunuyosunuz???

kızlar çok ii araştırıp gidin iğneliye ilk gittiğim yer iz bıraktı azaldı şimdi çok şükür ikinci gittiğim yer kırmızı leke bıraktı o da azaldı ama son gittiğim yer gerçekten çok ii aşırı memnunum herkese tavsiye ederim.buraya ben çok üzüntü çektiğim için girip yazdım bende buradaki birinin sayesinde buldum 417 10 94 ankarada olanlar için yapabileceğim en ii şey bu sanırım

ben komple lazer bitme garantili anlaşmıştım.kollarımda çpk ince tüyler vardı.yapan kişi koluma ufak bi atış yaptı, 1 hafta sonra o bölgeye baktı ve senin kolların lazer görüyor,yapmışken onlarıda bitirelim dedi. kollarıma 3-4 seans uygulandı sonra bir tanesi 'senin kol kıllarının kökleri ince lazer görmüyor,boşuna yapıyoruz^dedi ve bitiş verdi.
bacaklarımında 4 de 1 kaldı onlarda lazer görmüyormuş.
sonunda 2,5 sene gittim.toplam tüylerimin 4 de 1 i kalır şekilde bitiş yaptılar.şimdi 6 ay filan geçti ve kıllarım çoğalmaya başladı.
ayrıca kollarımdaki kıllardan utanır oldum.çünkü eski cansız kıllarımın yerine şuan upuzun kıllarım var.
k.altım ve genitalde kalanlara iğneli yaptırıyorum. bakalaım
sonuç : KESİNLİKLE LAZER YAPTIRMAYIN,HA İLLA YAPTIRMAK İSTİYORSANIZ KOL VE YÜZ BÖLGESİNE DOKUNMAYIN DERİM

kızlar alexandra lazer epilsyonla genital ve bikini bölgeme lazer yaptırdım, 2.seans sonunda kontrol için gittim. kontrol sonrasında bikini bölgemde 7 tane fındık tanesi kadar morluk oluştu, bayramda tatile gidicem 1 hafta bile kalmadı ve bu görüntüden çok rahatsızım ((
nişantaşı epiline da yaptırdım ve yetkilileri aradığımda izlerin ne zaman geçeceği belli olmaz,güneşe çıkmayın( bikini bölgesi ve güneşe çıkmayın gerçekten komik yani) zaten lazere başlamadan önce sözleşme imzalıyosunuz!!!!!! ve onda zaten yazıyo gibi yuvarlak cevaplar vermekteler...
benim gibi lazer sonrası vücudunda morluk ya da iz olan var mı, ya da nası geçer, ne kadar sürede?? yardım lütfen

BUrası iğneli epilasyon başlığı ama... :bbo:

Sen dikkate alma ne demek pardon? Şimdi buraya biri seninle ilgili yazacak, diğeri yazacak bu konu içeriğinden sapacak... İğneli ile ilgili bilgilenmek isteyen kişi gereksiz bir şekilde seninle ilgili içerik dışı şeyleri okumak zorunda kalacak. Lazer epilasyon forumu var oraya yazarsan orada bir DR. vardı bilgilendirebilir... Morluklar konusunda da herkes aynı şeyi söyleyecek, doktora git. Morluk oluşmaz çünkü.

kızlar kollarıma iğneliye başladım sonunda.dün ilk seansımdı.iyi olacak inşallah

canım ne kadar sürdü ilk seansın kaç dk çalışıldı? dirseğe kadar olan kısmımı yaptırdın sadece? dirsekten yukarsında da incecik incecik tüycükler oluyorya oralara da yaptırdınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…