- Konu Sahibi cerenicious
ya bişey sorucam şimdi ben lazere gidicem ama beni korkuttunuz
sadece o bölgem için gitmek istiyodum :uhm: şimdi gidersem daha mı kötü olur
sadece o bölgem için gitmek istiyodum :uhm: şimdi gidersem daha mı kötü olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bahsettıgın yer bıkını bölgesıyse sorun olmaz ama yüz bölgense sakın lazer yapdırma
ben sir agda kullanıyodum yuzum mahfoldu. sızce lazer mi yoksa iğneli epilasyonmu yaptırayım.................................... bana fıkır verınn lutfen erke arkadasım bana senın yuzne degdıgımde kıla dokunmak ıstemıyorum dedı cok moralım bozuk.. gıt yaptır dedı naptırıyosan..ınanının cok uzgunum ınsallah onun yuzude sıvıce dolarrr... allah onada aynı seylerı verır
senin yerinde olsam,dakika durmam ayrılırdım tatlım...kalbini bu şekilde kolayca kırabilen biriyle yaşayamazsın şimdi olmasa yakında ayrılırsınız... Eğer tüylerin kalınsa, tüm yüzündeyse lazere gidip azalt incelt sonra iğneli epilasyona geç tatlım bence en mantıklısı bu.
İlk basta bana guzelce demıs ben alınmısım.bole soleyınce alınmam lazımmıs bugun gene konustuk bunda bısey yokmuss sakallımı gezecen dıo hıcbır erkek bayanda kıl ıstemez dıo cok kotum yaa
bende çenemdeki bikaç tüy için lazer yaptırdım ama boynuma yayıldı.tüyler kalınlaştı ve kıla dönüştü.tam 13 seans diod lazer,8 seans alexander gördüm.mahvoldu tüylerim.c tesi iğneliye başladım.şuanda kızarıklıklar var ve kabuklanma oldu.3.günümm bugün.sizce bunlar normalmi?ilk gün şişlik olmuştu.ve çok kabarmıştı.ama onlar geçti.iz kalmaz dimi?korkuorm lütfen acil cvp verin
Kızlar ben de kardeşim için size danışacaktım. Bıyık bölgesinde kıllanma var; onlardan sonsuza kadar kurtulmak istiyoruz. Ama güvenilirlik (kıl artışı, lekeler, kabuklar olmasın) açısından hangi yöntemi kullanacağımızı bilemiyoruz. Tavsiyeleriniz nedir? İstanbulda kime, nereye gittiniz? Memnun kaldınız mı?
merhabalar suslucuk,ben sana yer olarak tavsiyede bulunamayağım ama yöntem olarak kesinlikle iğneli diyorum.lazerden çok çektim ben 3 yıl boyunca lazerle tüylerim kıl oldu ve daha da arttırdı.bitirmiyor yani bu benim deneyimim ama.iğneli işinin uzmanına yaptırırsan ne lekelenme olur ne de kıl artışı olur.ama bu işte deneyimli olan güvenilir insan bulmak önemli.böyle birini araştır bulunduğun şehirde.forumu oku gidenler vardı memnun kalanlar da var.ama iğneli kesin çözümm iğneliden şaşma derimm sağlıcakla kal..