• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Laser Epilasyondan sonra ARTAN tüy problemini iğneli epilasyon ile bitirebilenler

ya bişey sorucam şimdi ben lazere gidicem ama beni korkuttunuz
sadece o bölgem için gitmek istiyodum :uhm: şimdi gidersem daha mı kötü olur

bahsettıgın yer bıkını bölgesıyse sorun olmaz ama yüz bölgense sakın lazer yapdırma

ben sir agda kullanıyodum yuzum mahfoldu. sızce lazer mi yoksa iğneli epilasyonmu yaptırayım.................................... bana fıkır verınn lutfen erke arkadasım bana senın yuzne degdıgımde kıla dokunmak ıstemıyorum dedı cok moralım bozuk.. gıt yaptır dedı naptırıyosan..ınanının cok uzgunum ınsallah onun yuzude sıvıce dolarrr... allah onada aynı seylerı verır

ben sir agda kullanıyodum yuzum mahfoldu. sızce lazer mi yoksa iğneli epilasyonmu yaptırayım.................................... bana fıkır verınn lutfen erke arkadasım bana senın yuzne degdıgımde kıla dokunmak ıstemıyorum dedı cok moralım bozuk.. gıt yaptır dedı naptırıyosan..ınanının cok uzgunum ınsallah onun yuzude sıvıce dolarrr... allah onada aynı seylerı verır

Senin yerinde olsam,dakika durmam ayrılırdım tatlım...Kalbini bu şekilde kolayca kırabilen biriyle yaşayamazsın şimdi olmasa yakında ayrılırsınız... Eğer tüylerin kalınsa, tüm yüzündeyse lazere gidip azalt incelt sonra iğneli epilasyona geç tatlım bence en mantıklısı bu.

bende bıyık bölgesi için iğneliye karar verdim lazerle bitmeyenleri gördükten sonra kısmetse eylül ekim gibi başlarım herhalde,ama bıyıkta kabuk yapar mı,iz bırakır mı onu merak ediyorum açıkçası...

senin yerinde olsam,dakika durmam ayrılırdım tatlım...kalbini bu şekilde kolayca kırabilen biriyle yaşayamazsın şimdi olmasa yakında ayrılırsınız... Eğer tüylerin kalınsa, tüm yüzündeyse lazere gidip azalt incelt sonra iğneli epilasyona geç tatlım bence en mantıklısı bu.

ilk basta bana guzelce demıs ben alınmısım.bole soleyınce alınmam lazımmıs bugun gene konustuk bunda bısey yokmuss sakallımı gezecen dıo hıcbır erkek bayanda kıl ıstemez dıo cok kotum yaa

ılk basta bana guzelce demıs ben alınmısım.bole soleyınce alınmam lazımmıs bugun gene konustuk bunda bısey yokmuss sakallımı gezecen dıo hıcbır erkek bayanda kıl ıstemez dıo cok kotum yaa

İlk basta bana guzelce demıs ben alınmısım.bole soleyınce alınmam lazımmıs bugun gene konustuk bunda bısey yokmuss sakallımı gezecen dıo hıcbır erkek bayanda kıl ıstemez dıo cok kotum yaa

Neden kötü hissediyorsun ki; senin derdinin ççaresi var.Allah çaresiz dert vermesin.Yüzün için ben iğneli epilasyona gitmeni öneririm.Çünkü ben önce lazere gitmiştim.Ve olmayan yerlerde de tüylerim çıktı.İyi bir merkez bul ve başla.Erkeklerin söylediklerini çok kaale almamak lazım.İlişkini biz buradan bilemeyiz. Ama şunu söyleyebilirim kimse senden daha değerli değildir. Ve hiç kimse yeri doldurulmaz da değildir

bende çenemdeki bikaç tüy için lazer yaptırdım ama boynuma yayıldı.tüyler kalınlaştı ve kıla dönüştü.tam 13 seans diod lazer,8 seans alexander gördüm.mahvoldu tüylerim.c tesi iğneliye başladım.şuanda kızarıklıklar var ve kabuklanma oldu.3.günümm bugün.sizce bunlar normalmi?ilk gün şişlik olmuştu.ve çok kabarmıştı.ama onlar geçti.iz kalmaz dimi?korkuorm lütfen acil cvp verin:(

bende çenemdeki bikaç tüy için lazer yaptırdım ama boynuma yayıldı.tüyler kalınlaştı ve kıla dönüştü.tam 13 seans diod lazer,8 seans alexander gördüm.mahvoldu tüylerim.c tesi iğneliye başladım.şuanda kızarıklıklar var ve kabuklanma oldu.3.günümm bugün.sizce bunlar normalmi?ilk gün şişlik olmuştu.ve çok kabarmıştı.ama onlar geçti.iz kalmaz dimi?korkuorm lütfen acil cvp verin:(

nerede yaptırıyorsun bu arada?

bende lazerde istediğim sonucu tam olarak alamadım iğneli epilasyonda leyla inanıra gidip memnun kalan varmı kararsızım iğnelide oraya devam edip etmemekte

Kızlar ben de kardeşim için size danışacaktım. Bıyık bölgesinde kıllanma var; onlardan sonsuza kadar kurtulmak istiyoruz. Ama güvenilirlik (kıl artışı, lekeler, kabuklar olmasın) açısından hangi yöntemi kullanacağımızı bilemiyoruz. Tavsiyeleriniz nedir? ıstanbulda kime, nereye gittiniz? Memnun kaldınız mı?

Kızlar ben de kardeşim için size danışacaktım. Bıyık bölgesinde kıllanma var; onlardan sonsuza kadar kurtulmak istiyoruz. Ama güvenilirlik (kıl artışı, lekeler, kabuklar olmasın) açısından hangi yöntemi kullanacağımızı bilemiyoruz. Tavsiyeleriniz nedir? İstanbulda kime, nereye gittiniz? Memnun kaldınız mı?

merhabalar suslucuk,ben sana yer olarak tavsiyede bulunamayağım ama yöntem olarak kesinlikle iğneli diyorum.lazerden çok çektim ben 3 yıl boyunca lazerle tüylerim kıl oldu ve daha da arttırdı.bitirmiyor yani bu benim deneyimim ama.iğneli işinin uzmanına yaptırırsan ne lekelenme olur ne de kıl artışı olur.ama bu işte deneyimli olan güvenilir insan bulmak önemli.böyle birini araştır bulunduğun şehirde.forumu oku gidenler vardı memnun kalanlar da var.ama iğneli kesin çözümm iğneliden şaşma derimm sağlıcakla kal..

merhabalar suslucuk,ben sana yer olarak tavsiyede bulunamayağım ama yöntem olarak kesinlikle iğneli diyorum.lazerden çok çektim ben 3 yıl boyunca lazerle tüylerim kıl oldu ve daha da arttırdı.bitirmiyor yani bu benim deneyimim ama.iğneli işinin uzmanına yaptırırsan ne lekelenme olur ne de kıl artışı olur.ama bu işte deneyimli olan güvenilir insan bulmak önemli.böyle birini araştır bulunduğun şehirde.forumu oku gidenler vardı memnun kalanlar da var.ama iğneli kesin çözümm iğneliden şaşma derimm sağlıcakla kal..

Teşekkür ederim asinaz01.. iğneli yazın yapılabiliyor mu? yoksa sonbaharı beklemek mi gerekiyor?

arkdslar ben daha once lazer yaptırdım yuzume arttırdı alex tipi lazer kesınlıkle tavsıye etmem lazerı ve az once ıgnelı epilasyona gıttım..yuz ıcın uygunmus ıgnelı epilasyon..yuzumde baya yogundu yuzumun ancak yarısı bıttı 7.5tl ıgne ucretı tuttu 40 dkka surdu toplam ama 10dkkasını almadılar..37.5 ödedım yuzumun yarısına bana pahalı geldı baya sız ne dusunuosunuz???

ya ayrıca bı ark erkek arkdsından yakınmıs..onunla da bı ıkı bısey sölemek ıstıyorum...bu tüy derdı ınsanın elınde olan bısey deıl böle bısey ıcın arkdsın sana bunları sölüosa 1 dkka durma onla hemen ayrıl...değmez yanı emın ol.

Back