• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Laser Epilasyondan sonra ARTAN tüy problemini iğneli epilasyon ile bitirebilenler

T
Rica ederim pek yaygın bir işlem olmadığı İçin insan soracak kimse bulamıyor çevresinde. Ben de geçen yıl başlamaya karar verdiğimde sıkıntı yaşamıştım bu konuda. Yardımcı olabildiysem ne mutlu:)
Olmaz mı oldunuz hemde cok... Dedıgınız gıbı cok bilgi yok ve olanlarda yarısı memnun yarısı da sakın yuze yaptırmayın dıyınce insan napacagını sasırıyor yazıyorlar övulen 20 yıl deneyımi olan bir yere gittim yuzum lekeli delık delık kaldı cukur cukur kaldı bırde cogu insan memnundu hassas cıltlıler bin kere dusundun kıl tuyden olucam derken ömur boyu pısman olmayın dogal olarak insan bunları okuyunca ve cıldımde hassas ve sivilceye de meyilli paylastım zaten görmüşsünüzdür korkuyor insan

İstanbulda önereceğiniz yüz için iğneli Epilasyon yapan yer varmı
Merhaba canım valla gitmedim ama bu işi yapan neredeyse herkesi arastırdım desem yalan olmaz Avrupa yakasında oturduğum ıcın buralar özellikle Zeynep Polat isim yapmıs bir yer ama hem daha uzak hemde tek el calısıyor ve zamandan sikayetci bırcok insan var ben Bakırköy süsen guzellıge gitmek istiyorum oraya giden 20 kısıye yazmısımdır hepsi de asırı memnun Instagram dan da bakabilirsin su dönem bitince kışa dogru kendisine gitmek istiyorum

Merhaba canım valla gitmedim ama bu işi yapan neredeyse herkesi arastırdım desem yalan olmaz Avrupa yakasında oturduğum ıcın buralar özellikle Zeynep Polat isim yapmıs bir yer ama hem daha uzak hemde tek el calısıyor ve zamandan sikayetci bırcok insan var ben Bakırköy süsen guzellıge gitmek istiyorum oraya giden 20 kısıye yazmısımdır hepsi de asırı memnun Instagram dan da bakabilirsin su dönem bitince kışa dogru kendisine gitmek istiyorum
Bende çok duydum Zeynep Polat’ı ama ne olarak şikayet duydunuz ben hiç denk gelmedim

Back