- 19 Mayıs 2020
- 17
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi cerenicious
-
Siz krem olarak ne kullandınız acaba en iyi gelen hangisiYani iki saat gitsen de bi sıkıntı olmaz gibi ama öncesinde bi deneme vs. yaptırıp başlasaydın daha iyi olurdu cildinin tepkisi açısından.
Fucidin ve hametan önermişti. Hametana cildim tepki veriyor o yüzden fucidin ve madecassol kullanıyorum.Siz krem olarak ne kullandınız acaba en iyi gelen hangisi
Her yazdığıma cevap verdiniz cidden tesekkür ederim ☺Fucidin ve hametan önermişti. Hametana cildim tepki veriyor o yüzden fucidin ve madecassol kullanıyorum.
Rica ederim pek yaygın bir işlem olmadığı İçin insan soracak kimse bulamıyor çevresinde. Ben de geçen yıl başlamaya karar verdiğimde sıkıntı yaşamıştım bu konuda. Yardımcı olabildiysem ne mutlu:)Her yazdığıma cevap verdiniz cidden tesekkür ederim ☺
Olmaz mı oldunuz hemde cok... Dedıgınız gıbı cok bilgi yok ve olanlarda yarısı memnun yarısı da sakın yuze yaptırmayın dıyınce insan napacagını sasırıyor yazıyorlar övulen 20 yıl deneyımi olan bir yere gittim yuzum lekeli delık delık kaldı cukur cukur kaldı bırde cogu insan memnundu hassas cıltlıler bin kere dusundun kıl tuyden olucam derken ömur boyu pısman olmayın dogal olarak insan bunları okuyunca ve cıldımde hassas ve sivilceye de meyilli paylastım zaten görmüşsünüzdür korkuyor insanRica ederim pek yaygın bir işlem olmadığı İçin insan soracak kimse bulamıyor çevresinde. Ben de geçen yıl başlamaya karar verdiğimde sıkıntı yaşamıştım bu konuda. Yardımcı olabildiysem ne mutlu:)
Merhaba canım valla gitmedim ama bu işi yapan neredeyse herkesi arastırdım desem yalan olmaz Avrupa yakasında oturduğum ıcın buralar özellikle Zeynep Polat isim yapmıs bir yer ama hem daha uzak hemde tek el calısıyor ve zamandan sikayetci bırcok insan var ben Bakırköy süsen guzellıge gitmek istiyorum oraya giden 20 kısıye yazmısımdır hepsi de asırı memnun Instagram dan da bakabilirsin su dönem bitince kışa dogru kendisine gitmek istiyorumİstanbulda önereceğiniz yüz için iğneli Epilasyon yapan yer varmı
Bende çok duydum Zeynep Polat’ı ama ne olarak şikayet duydunuz ben hiç denk gelmedimMerhaba canım valla gitmedim ama bu işi yapan neredeyse herkesi arastırdım desem yalan olmaz Avrupa yakasında oturduğum ıcın buralar özellikle Zeynep Polat isim yapmıs bir yer ama hem daha uzak hemde tek el calısıyor ve zamandan sikayetci bırcok insan var ben Bakırköy süsen guzellıge gitmek istiyorum oraya giden 20 kısıye yazmısımdır hepsi de asırı memnun Instagram dan da bakabilirsin su dönem bitince kışa dogru kendisine gitmek istiyorum
Zamandan şikayet eden anlamında dedim tek elle calısma konusundaBende çok duydum Zeynep Polat’ı ama ne olarak şikayet duydunuz ben hiç denk gelmedim
anladım evet bende onu duydum biraz da pahalı diğer yerlere greZamandan şikayet eden anlamında dedim tek elle calısma konusunda
yuzunuzün suankı durumu nasıl acabaaHerkese merhaba ben yüzüme 2 seans iğneli yaptırdım henüz yüzüm gözenekli olduğu için ekstra gözenek olmadı henüz gün gün foto çekiyorum tamamen bittiğinde burada herkesle paylaşmak istiyorum .Eki Görüntüle 2640278 Eki Görüntüle 2640277 Eki Görüntüle 2640279 Eki Görüntüle 2640280 Eki Görüntüle 2640281 bugün 5.günüm çok az kabuk kaldı ve çukurluk yok
Hiç iz yok şuan gayet normal 3. Seansa gidicem bu haftayuzunuzün suankı durumu nasıl acabaa
Azalma var mı ve sız nerde yaptırıyorsunuz acabaHiç iz yok şuan gayet normal 3. Seansa gidicem bu hafta
azalma durumunu merak etmiştim 3 seasnda azalma oldumuHiç iz yok şuan gayet normal 3. Seansa gidicem bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?