İğneli Epilasyon Laser Epilasyondan sonra ARTAN tüy problemini iğneli epilasyon ile bitirebilenler

Kollarıma 9 seans Ipl yapıldı. 45 gün ara verince tüm tüyler _ hatta öncede zayıf olup görünmeyen tüyler bile canlanarak_ geri geldi. Şimdi iğneli epilasyona başladım. 2. seansımı dün yaptırdım ve çok memnunum keşke ilk başta ıpl değilde iğneliye bailasaymışım hem zaman hem para kaybı IPL denen şey alsanaalsanasmile

bende 6 seans lazer epilasyona gittim alexandrite ile yaptırdım. seans başına 750 tl para verdim. ve şimdi eskisinden daha sık, daha kalın ve daha uzun tüylere sahibim.bazı bölgeler hariç (koltukaltı)... tek etki ettiği yer koltuk altım oda tamamiyle değil.gezmediğim lazer merkezi kalmadı tanınmış tümm merkezlere gittim ve ağlayarak döndüm. paradoks kıllanma lazere cevap vermez dediler. lazer epilasyon sadece sakal gibi olan kıllara etki ediyor tüylere değil. var olan tüyleri de lazerin etki edemeyeceği şekilde çoğaltıyor kalınlaştırıyor. kesinlikle yaptırmayın yaptıracaksanız da sadece genital bölge ve koltukaltına bir de bayanlarada çenede oluşan erkek sakalı gibi kıllara yaptırabilir. onun haricinde ki her yer paramla rezil oldum cümlesine karşılık gelir şekilde utanç kaynağı olup kalıyor.

ben bitirdim iğneliyle ama 2 senemi aldı çektiğim çilede cabası
lazere gittiğim güne lanet olsun diyorum sadece
keşke iğneliden başlasaydım

soulfy iki sene iğneli epilasyon sürdü diyosun iki sene de izlerin geçmesi etti dört yıl daha sonra da istediğin görünümü elde edebildin mi gerçekten çok çileli canım bi de niye o kadar uzun sürdü tüylerin kalın mıydı yoksa bi tanecik bile bırakmamak amacıyla mı bu kadar uzun sürdü ya da bi bölgen bitmeden diğerine geçmedin mi neden yaaa çünkü 3. gittiğinde bel bölgenin çok azaldığını söylemişsin diğer sayfada madem üçüncü de çok azaldı niye iki sene sürdü

canım benm tüyler çok yoğundu kürk gibi sırtım komple ve komple karın ancak bitti iki senede bir de yüz birde uzun boylu bir insanım genişçe bir sırtım var ayrıca zayırfta sayılmam alan büyük olunca bitmesi de uzun sürüyo bir de bazen haftada iki kere bazen ayda bir kere gidebiliyodum mali durumuma göre acısı da bir yandan bazen vazgeçiyordum ama geçtiğini görüncede dayanamayıp gidiyordum
benm özellikle belimde çok leke olmuştu ama şimdi hiçbiri yok
şöyle diyeyim mesela 3. bel temizlemem de izler solmaya başlamıştı ama solduktan sonra da hemen geçmiyo
en çok iz ilk temizleme sırasında oluyo sonra olmuyor pek fazla
şuan hiçbir izim lekem yok
ben iğneli epilasyondan çok memnun kaldım ve belim tüysüz kaymak gibi çok çok çok ince sarı gibi bi beş on tane vardı onlar içinde gidecektim ama epilasyoncum çanakkaleye gitti o yüzden kaldı onlarda

ay içimi nası rahatlattın bilemezsin aferin sana azim öyküsü resmen ben de şimdi aynı zorlu süreçten geçiyorum benim de cildim kötü etkileniyo umarım izsiz lekesiz atlatırım ben de buraya senin gibi yazıp insanların içini rahatlatırım hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo çünkü:84:

bi de bi şey daha sormak istiyorum izninle belindeki ve karnındaki kıllar kalın mıydı açık renk miydi bi de şimdi karnında hiç tüy kaldı mı hani belinde azıcık sarı kalmış ya oranın durumunu da merak ettim sen çok güzel sonuç almışa benziyosun cildin şimdi pürüzsüz gibi mi

çok kalın değildi ama koyu renkti
bir de hiç alınmamış olmaları sayesinde üç temizlemede bittiler
dediğim gibi sadece temizlemesi uzun sürdü
ben bir de çok yandım izlerden sonra denize gittim tenim soyuldu yenilendi
ciltten cilde göre de değişiyor
mesela bi arkadaş başka bi yerde gidiyodu
resmen kabuk kabuk yara oluyodu

göbeğim belime göre daha azdı benim ip gibi vardı oralar yoğundu diğer yerler çok sık ama incecik tüylerdi göbekte var tek tük yine bebek teni gibi pürüzsü olmuyor ki ama çok açık renkte eğer koyu renk olsaydı onları da alcaktık ama görünmüyor bile bir de dedim ya bronzum epeydir hiçbir şey belli olmuyor
inşallah sende benim gibi sonuç alırsın

Ben de Avrupa yakasında bakırköy, bahçelievler ya da taksim gibi merkezi yerlerde bir yer arıyorum. Gül hanımı bu forumdan çok duydum ama her hafta Merter'dem taaa karşıya gitmek de açıkçsaı çok zahmetli geliyor. Avrupa yakasında bir yerlere yaptırıp memnun olan hiç mi yok aramızda. :26:

ben bakırköy de bi güzellik merkezine gidiyorum bugün 5.seansımı yaptırdım.ben gayet memnunum koltukaltı ve genital tamamen bitti kollar ve üst bacakta tek tük çıkıyor kalanlarıda iğneli epilasyonla bitirteceğim.

ben karnıma dokununca tüyler elime geliyodu ben elime tüy gelmesinden hoşlanmıyorum pürüzsüz derken bunu kastettim bi de ben belimi ağdayla alıyodum daha evvel pürüzsüz oluyodu iğneli epilasyonda da öyle olmasını çok isterdim doğrusu

istersen yaparsın ki canım
ben istemedim daha fazla gitmek onlar kaldı öyle tamamen bitirene kadar da gidebilirsin senin elinde yani

merhaba iğneli epilasyondan memnunmusunuz

merhaba .ğneli epilasyondan memnunmusunuz snuçlar nasıl acaba

merhaba iğneli epilasyondan mennumsunz

Merhaba. Ben de aynı dertten muzdaribim. Bir çıkış yolu arıyorum. İğneli epilasyon için gitmek istediğim yerler randevu almadıkları için ne yapacağımı şaşırdım. Çok kötü hissediyorum kendimi.

Ben de 5-6 seans igneliye gittim, corona yüzünden yarım kaldı başa sardım. Bitirebilen azaltabilen varsa anlatsın da moralimiz duzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…