- Konu Sahibi cerenicious
-
soulfy iki sene iğneli epilasyon sürdü diyosun iki sene de izlerin geçmesi etti dört yıl daha sonra da istediğin görünümü elde edebildin mi gerçekten çok çileli canım bi de niye o kadar uzun sürdü tüylerin kalın mıydı yoksa bi tanecik bile bırakmamak amacıyla mı bu kadar uzun sürdü ya da bi bölgen bitmeden diğerine geçmedin mi neden yaaa çünkü 3. gittiğinde bel bölgenin çok azaldığını söylemişsin diğer sayfada madem üçüncü de çok azaldı niye iki sene sürdü
bi de bi şey daha sormak istiyorum izninle belindeki ve karnındaki kıllar kalın mıydı açık renk miydi bi de şimdi karnında hiç tüy kaldı mı hani belinde azıcık sarı kalmış ya oranın durumunu da merak ettim sen çok güzel sonuç almışa benziyosun cildin şimdi pürüzsüz gibi mi
göbeğim belime göre daha azdı benim ip gibi vardı oralar yoğundu diğer yerler çok sık ama incecik tüylerdi göbekte var tek tük yine bebek teni gibi pürüzsü olmuyor ki ama çok açık renkte eğer koyu renk olsaydı onları da alcaktık ama görünmüyor bile bir de dedim ya bronzum epeydir hiçbir şey belli olmuyor
inşallah sende benim gibi sonuç alırsın
ben karnıma dokununca tüyler elime geliyodu ben elime tüy gelmesinden hoşlanmıyorum pürüzsüz derken bunu kastettim bi de ben belimi ağdayla alıyodum daha evvel pürüzsüz oluyodu iğneli epilasyonda da öyle olmasını çok isterdim doğrusu
merhaba iğneli epilasyondan memnunmusunuzarkadaşlar ben favori bölgemde tüy sorunu yaşıodum sadece. Bi de çok fazla olmayan bıyıklarım vardı. O favori bölgesi beni rahatsız ettiği için lazere gitmiştim. Sonra resmen olmayan heryerimde tüy çımaya başladı yanaklarım çenem boynum.. Bu lazer deneyimim 4 sene önce olmuştur. O zamanlar bu durumu görünce kestim ama iş işten geçti.. Ve iğneli epilasyonun acısına dayanamayacağımı düşünmediğim için hiç aklımda geçmiodu bu yönteme başvurmak. Ağdayla devam etmiştim almaya. Şimdi iğneliye geçtim.
merhaba .ğneli epilasyondan memnunmusunuz snuçlar nasıl acababende daha önce lazer yaptırtım çene bölgeme ama keşke yaptırmasaydımda iğneliye başlasaydım iğnelinin ne olduğu hakkında bilgim yoktu ve yüzümde yanak kısmımda olmayan yerler artış oldu ve iğneliye yöneldim başladımda inş.sonuç alabilirim ..
merhaba iğneli epilasyondan mennumsunzbende çenemdeki bikaç tüy için lazer yaptırdım ama boynuma yayıldı.tüyler kalınlaştı ve kıla dönüştü.tam 13 seans diod lazer,8 seans alexander gördüm.mahvoldu tüylerim.c tesi iğneliye başladım.şuanda kızarıklıklar var ve kabuklanma oldu.3.günümm bugün.sizce bunlar normalmi?ilk gün şişlik olmuştu.ve çok kabarmıştı.ama onlar geçti.iz kalmaz dimi?korkuorm lütfen acil cvp verin
merhaba sonuç aldınız mı 5 6 seans sonundaBen de 5-6 seans igneliye gittim, corona yüzünden yarım kaldı başa sardım. Bitirebilen azaltabilen varsa anlatsın da moralimiz duzelsin
nereden randevu almaya çalışıyorsunuzMerhaba. Ben de aynı dertten muzdaribim. Bir çıkış yolu arıyorum. İğneli epilasyon için gitmek istediğim yerler randevu almadıkları için ne yapacağımı şaşırdım. Çok kötü hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?