İğneli Epilasyon Laser Epilasyondan sonra ARTAN tüy problemini iğneli epilasyon ile bitirebilenler

Geçen yıl mayıstan beri iğneliye gidiyorum. Favori bölgem, alt dudak, kaş üstü alın ve elmacık üstleri(kirpiklerime badem yağı sürdüm yatmadan yüzüme doğru aktığı için ordaki tüyler coştu)bitti gibi, bıyıklar azaldı baya ince ince çıkıyor. Çene ve çene altı hizasındaki boyun kısmımdaki tüyler azalsa da hala çıkmaya devam ediyor ama ümitliyim. Göğüs arası ve ucunda da vardı maalesef onlar da %50 bitti umarım bi an önce biter kalanları da.

Bu arada ben yüzüme Philips lumea sürme gafletinde bulundum. Yüzüm tüylüydü ama tüyleri artırdı ve acayip kalınlaştırdı.

merhaba sonuç aldınız mı 5 6 seans sonunda
maalesef yeterli bir sure değil, seans aralıkları kılın cımbızla alınabılır sureye gelmesiyle alakalı ve benımkıler hızlı uzuyordu. bu nedenle sık gitmem gerekiyordu. ama herkes ıcın en az 1 yıl gidilmesi ve 1 yılın sonund yuzde doksan azalma olacagını söylüyorlar. hangi merkeze gidersek gidelim bu böyle. bu kadar tecrubelı bırı varsa yazsın anlatsın benım 5-6 seansım 2-3 aya tekabul ediyor. corono surecınde yıne kıllar eskı halini aldı. bu iğnelide asla ara vermemek gerekiyor cunku kan kılı besliyor. sabır bütçe işi biraz..

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum ek olarak yüzümde sivilcelenme yaptı lazer. Nasıl kurtulacağım bu tuylerden iğneli epilasyon icin iz konusunda tereddütlerim var

Merhaba kızlar bende size iğneliyle ilgili danışmak istiyorum lutfen banada yardımcı olun ben yuzumdekı ayva tuylerı elmacık kemikleri ve yanak bölgeme bir arkadas tavsiyesiyle sarartttım ah yapmaz olaydım dahada cok cıktı rengı koyulastı ve daha cok bellı oluyor ama agda falan daha once hıcbır islem görmedi sşzce igneli cok gec mı etki eder böyle oldugu ıcın ve bakırköyde süsen güzellik diye bir yer buldum kadın 37 yıldır yapıyormus ve baya ıyı oldugu söyleniyor en yakın zamanda ondan randevu almak istiyorum giden var mı veya adını duyan var mı??????

İşlem görmediyse daha çabuk biter canım.

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum ek olarak yüzümde sivilcelenme yaptı lazer. Nasıl kurtulacağım bu tuylerden iğneli epilasyon icin iz konusunda tereddütlerim var
Aynı döküntüyü yaladım sivilcesiz suratım tarlaya döndü ve yıllardır geçmedi. Kremlerini düzenli kullanırsan bakımını iyi yaparsan iz kalmaz iğneli epilasyonda canım hatta cilt tonun düzeliyor bi 10-15 güne .

İşlem görmediyse daha çabuk biter canım.
Öncelikle cevap verdiğin ıcın cok tesekkür ederim canım bır sey daha cildim karmadan yaglıya dönuk hatta cogunlukla yaglı ve sıvılcelerımı sıkmasam bile ız kalıyor ee böyle olunca da ıgnelı deki izlerde kalır mı dıyorum cıldımle alakalı sorun galıba sıkmadıgım halde ya kalıyor ya da uzun sure sonra gidiyorlar rengı soluyor acık kahve oluyo ignelide de kalıcı izlerim olur dıye ayrı bir korkum var bu yuzden

Benim cildim aşırı yağlı ama çabuk iyileşiyor kardeşim kuru onun iğneliden sonraki iyileşme süresi daha uzun sürüyor.

Herkese merhaba ben yüzüme 2 seans iğneli yaptırdım henüz yüzüm gözenekli olduğu için ekstra gözenek olmadı henüz gün gün foto çekiyorum tamamen bittiğinde burada herkesle paylaşmak istiyorum . bugün 5.günüm çok az kabuk kaldı ve çukurluk yok

Tesekkur ederim çok pişmanım cildime lazer yaptırdığım icin iğneli icin yer araştırayım. Umarım kurtulurum bu sefer

Nereye gidiyosunuz acaba İstanbul'da mı
Maşallah diyelım cildiniz cabuk toparlıyo bıkac bısı sorucam size bir seansınız kac dakika surdu yuzunuze normalde lekelenmeye musaıt mı yuzunuz ve ne kullandınız pudra krem? Benım gitmek ıstedıgım yer suan yuz almıyoruz dıyorlar salgın dan dolayı baslasam da ekım gıbı kısa dogru dıyorum leke kalmasın

Anladım gideceğim yerle görustjm ve foto attım cok yogun 2 saat al ılk once sonrasına bakıcaz dedı sizce ılk seansta 2 saat mi alınmalı sımdı korktum da
Ya benim 2 saat süren seansım oldu sadece çok tüy işlem gördüğü İçin kabuk daha fazla oldu ama aynı bakımı yaptım geçti çok şükür

Yani iki saat gitsen de bi sıkıntı olmaz gibi ama öncesinde bi deneme vs. yaptırıp başlasaydın daha iyi olurdu cildinin tepkisi açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…