LAPAROSKOPI

Onunki acıbadem hastanesindeymiş cnm

Selam kızlar siz yazalı bayağı olmuş ama konuyu şimdi gördüm, ben de bu hafta laparoskopi ve histeroskopi aynı anda. Tüpümün teki tamamen kapalıymış hsg de öyle çıkmıştı ve sıvı birikimi vardı.ne olacak sonucu çok merak ediyorum.inşallah diğer tüpüm sağlıklı ve açık çıkar, herkes aslında sonucunda ne olduğunu yazsana bi fikrimiz olsa ne güzel olur, genelde okudupum herkes sadce oldupunu yazmış devamı yok çok tedirginim

Selam canım Frida1kahlo ben 4 Nisa'nda olmuştum. 2. Ayım ama hala bebeğim yok. Bakalım bekliyorum hala bazen ümitsizliğe düşerek ama inşallah sen beklemeden hemen bebeğine kavuşursun. Ben zaten hamiş olur olmaz buraya yazacağım. Allah inşallah bize de nasip eder. Hiç korkma sende hemen olup bitiyor...

Selam canım Benimkigeliyor cevabın için çok teşekkürler öncelikle. Senin tam olarak durumun neydi neden oldun, doktorun amleliyat sonrası ne dedi,

Canım ben bir 7 aydır deniyordum süreci hızlandırmak için oldum. Ama yapışıklık varmış sol tarafta ve bir sürü küçük küçük kistim varmış canım. Şöyle doktorum doğru yoldayız iyi ki yapmışız dedi artık 6 aya güzel haberlerini bekliyorum dedi. 2 atımız bitti ama şöyle düşünüyorum anca ameliyat yaraları falan geçmiştir. İnşallah temmuzda güzel haberi alırım ben ve tüm bekleyenler çünkü özellikle bu ay çok yıprandım canım. Sormak istediğin bir şey olursa özelden konuşalım istersen

Canım laparoskopi ücreti ne kadar??

Arkadaşlar merhaba laparasokopi olacagim tanısal amaçlı tuplerime bakılacak Olanlar tecrübelerini anlatabilir mi Tesekkurkler...
Tanısal amaçlı laparoskopi nasıl oluyor. Rahim filmi çekildi mi daha önce? Bunu şu nedenle soruyorum rahim filminde alınan ufak da olsa radyasyon ve tam olarak sorunun teşhis edilememesi nedeni ile laparoskopiye yönledirmeleri sonucunda rahim filmi çektirmeden laparoskopi yapılabilir mi? Ben gelecek aylarda gebelik sağlanamazsa tüplerin tıkalı olup olmadığına baktırmak ve varsa başka sorunları anlayabilmek için rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum tabi doktoruma da soracağım ama genelde ağrı yaşanmıyor ama yaşayan da çok yaşıyor ve radyasyon alınıyor ve her doktor da kendi çektiği filmi okuyamıyor gibi çok yorum duyuyorum bu nedenle rahim filmi yerine Laparoskopi yaptırmak mantıksız bir düşünce mi arkadaşlar beni aydınlatır mısınız?

Canım bence rahim filmi çektirmeden laparokopi olmak anlamsız. Çünkü rahim filminde herşey çıkıyor tüplerde tıkanıklık falan yoksa boşu boşuna ameliyat masasına yatmış olursun. Ben gebelik düşünmeye başlayınca ilk önce kan testleri yapıldı sonra yumurta takibi yapıldı yumurta takibiyle de gebelik elde edilmeyince rahim filmi çekildi ve tüplerin kapalı olduğu ortaya çıktı. Rahim filmi çekilmeden direk laparoskopi olmak bana doğru gelmiyor

Teşekkür ederim cnm cevap verdiğin için, benim bir sene oldu işte korunmuyoruz. kan testlerim yapıldı onlar normal çıktı doktor rahim filmi çekelim demedi ama son 3 reglm 2 ayda bir oldu stresse bağlandı yine de ben bir terslik olduğunu hissediyorum çünkü hiç ağrılı olmayan regllerim hep sol kasıktan şiddetli ağrılarla ve az oldu bu nedenle bakılsın istiyorum ama dediğin gibi bir nevi ameliyat oluyor laparoskopi. Bu arada yumurta takibi yapmadı benim doktorum bunu talep edeyim mi bu hafta yumurtlama dönemim inş bir aksilik olmazsa bu arada doktora gitsem mi?

Canım kist oluşmuş olabilir doktorunu aksatma bide evet her doktor rahim filminden anlamıyor ben rahim filmimi geçen yıl çektirdim özelde...
Yine aynı şekilde özelde başka bi doktora sonucumu gösterdim hiç bir sorun yok adet olunca gel aşılamaya geçelim demişti..

Ama biz yinede tüp bebek doktoruna gittik aynı sonuçları onada gösterdim kanalların çok hafif açık dar yani dedi...
Gelecek ay laparoskopi olucam..

Canım ben süt ve maydanoz buharına oturdum dün bugünde yapıcam yarın çatlatma iğnemi vurdurcam inşallah ilişki öncesi yarında son kez yapıcam inşallah tutar bu ay

Canım ben süt ve maydanoz buharına oturdum dün bugünde yapıcam yarın çatlatma iğnemi vurdurcam inşallah ilişki öncesi yarında son kez yapıcam inşallah tutar bu ay
Ayyyy hadi inşallah cnm bende soğan kürüne başladım gerçi biraz geç başladım ama olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…