• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeğe başlayanlar

Ben 31 yaşındayım o zaman tek koyarlar mı acaba ?
Evet tek koyuyorlar canım 3 yumurtanın kaçı döllendi bu arada benim de amh 1 ama 1.5 olup 5 yumurta bile zar zor toplayan insanlar denk geldim 3 yumurta iyi yine inşallah emeklerinin karşılığını alırsın

Evet tek koyuyorlar canım 3 yumurtanın kaçı döllendi bu arada benim de amh 1 ama 1.5 olup 5 yumurta bile zar zor toplayan insanlar denk geldim 3 yumurta iyi yine inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
Benim 3 tanesi de döllenmiş canım amh 0,14 o yüzden tedirgin oldum ama kalan ikisini dondurmak istiyorum 1 tane istiyorum maddi manevi 2 tane zorlanırım çünkü 🥹

Benim 3 tanesi de döllenmiş canım amh 0,14 o yüzden tedirgin oldum ama kalan ikisini dondurmak istiyorum 1 tane istiyorum maddi manevi 2 tane zorlanırım çünkü 🥹
Masallah 2 tane transfer etmezler zaten anne içinde zor oluyor taşıması şimdiden güzel haberler alırsınız inşallah bebeğinize kavuşursunuz 🤲

Evet evett bilgi verebilirim bende transfer sürecine geldim rahim dinlendirme yapıyoruz şuan 2 aylık bakalım öncelikle hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alacağın bi tedavi olur senin için 🫶🏻🫶🏻🥹 iğnelerle vs başlıyorsun kişiden kişiye değişen tedavi ilaç kullanımı var illaki vücut bundan etkileniyo sonucta hormon ama ne olursa olsun hep sonunun güzel olcanı bi amaç ıcın cekılen her yol mübahdir diyip her zaman pozitif olman gerekiyo o klinik den içeri girerken tedirgin degılde neşeli rahat girmek bir adım önde olmak demektir ben gonal f kullandım 10 gün yumurta büyütmek için daha sonra aynı gun ıcerisinde 3 adet çatlatma iğnesi vuruldum ertesi gün opu ya aldılar 8 adet yumurta toplandı bunun 5 tanesi döllendi her gün embiriyologlar arayıp bılgı verıyor zaten ne durumda olduklarına göre bana taze transfer yapcaktık sonra hormonlar biraz yüksek çıkınca 2 ay sonra yapalım dedık bakalım şimdi adet olmayı bekliyorum sonra transfer inşallah hayırlısı olur sağlıklı minnoşlarımıza kavuşuruz 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 duanı dilinde eksik etme kalbini de her daim ferah tut Allah nasip ederse her türlü olur zaten sormak istedin şeyler de olursa yardımcı olurum her zaman
Merhaba benim amh ilk 1.0 on gün sonra 1.22 20 gün sonra 1.56 çıktı 23 yaşındayım yeni evliyim hangisi gerçek değerim bilmiyorum ama tüp bebek önerdiler sizce biraz daha beklemelimiyim üç aydır deniyoruz

Belki transfer sonrası için söylüyorlardır öyle düşününce mantıklı tabi

Merhaba benim amh ilk 1.0 on gün sonra 1.22 20 gün sonra 1.56 çıktı 23 yaşındayım yeni evliyim hangisi gerçek değerim bilmiyorum ama tüp bebek önerdiler sizce biraz daha beklemelimiyim üç aydır deniyoruz
Erken bence ama sen daha iyi bilirsin zaten 1 sene normal diyorlar ayrıca 1 in altı olunca tüp bebek diyorlar normalde

Amh değerin çok düşük değil ki ve yaşında 23 nasıl tüp bebek önerdiler anlamadım

Back