Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyattan sonra 2 3 ay daha denedik olmadı aşılama başlattık. Şu an her gün göbekten iğne vurunuyorum cuma kontrol um var sonrası Allah kerim ne olacak bilmiyorum
Ben oldum 2013 yilinda. Tupumun birisi tikali cikti diye ameliyat oldum. Tikalida degilmis. Kocaeli de ozel hastanede oldum doktorum tup bebek uzerine uzmandi. Sorunsuz gecti ve kolay bi ameliyat zaten kapali yapiliyor toplamda 3 yerde dikis var o da kucuk sekilde. 45 dakikada ciktim ameliyattan ben bosluk kistim vardi o alimda tuplerde yumurtaliklarda skntim yoktu
Canım ben bir 7 aydır deniyordum süreci hızlandırmak için oldum. Ama yapışıklık varmış sol tarafta ve bir sürü küçük küçük kistim varmış canım. Şöyle doktorum doğru yoldayız iyi ki yapmışız dedi artık 6 aya güzel haberlerini bekliyorum dedi. 2 atımız bitti ama şöyle düşünüyorum anca ameliyat yaraları falan geçmiştir. İnşallah temmuzda güzel haberi alırım ben ve tüm bekleyenler çünkü özellikle bu ay çok yıprandım canım. Sormak istediğin bir şey olursa özelden konuşalım istersen
Merhaba laproakopi oldum bende üç gün önce ama ağrılarım var hala birde bağırsaklarım bozulsu ilaçlar ağır geldi sanırım zaten çok hassastır isal olurum hep şimdi de isal için mi ağrıyor ameliyat yerlerim mi ağrıyor anlayamıyorum iştahım da yok midem bi tuhaf sizde böyle şeyler olmuamuysu merak ettim normal mi acaba. Amwliyatim başarılı geçmiş tiplerim aktif hale gelmisleer inşallah bağırsaklarım da düzelir
Merhaba laproakopi oldum bende üç gün önce ama ağrılarım var hala birde bağırsaklarım bozulsu ilaçlar ağır geldi sanırım zaten çok hassastır isal olurum hep şimdi de isal için mi ağrıyor ameliyat yerlerim mi ağrıyor anlayamıyorum iştahım da yok midem bi tuhaf sizde böyle şeyler olmuamuysu merak ettim normal mi acaba. Amwliyatim başarılı geçmiş tiplerim aktif hale gelmisleer inşallah bağırsaklarım da düzelir
Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim ağrım çok olmamıştı açıkcası daha doğrusu şöyle söyleyeyim tabiki de ufak da olsa ameliyat o yüzden bir 3 4gün kalkarken ve yürürken zorlandım ama sağolsun canım eşim çok yardımcı oldu. Sonra zaten geçti kendi başıma kalkıp oturdum. Bağırsak problemimde olmadı. Bir de daha çok gazdan şikayet ediliyor ama benim o da çok olmadı canım. İstiyorsan bir doktorunla görüş belki ilaçlarını değiştirebilir
Laparoskopi ben de gecirmistim. Dikissiz sayilacak bir operasyondu. Sonrasinda dikisli olanlari da yasadim kiyas bile goturmez. Endise etmeyin. Cok cabuk ayaga kalkacaksiniz.
Simdiden gecmis olsun.
Laparoskopi ben de gecirmistim. Dikissiz sayilacak bir operasyondu. Sonrasinda dikisli olanlari da yasadim kiyas bile goturmez. Endise etmeyin. Cok cabuk ayaga kalkacaksiniz.
Simdiden gecmis olsun.
Bu laprskopiyide gidecegim dr yapmiycak zaten canim.infertilite klinigine yonlendirdi.bnm kardesim uludagda okuyor tipci arkadasi hep yanimizda.simdi yonlendrdigi yerde gurkan uncu hocasi var.hemde tup bebek ana bilim dali baskani.onunla goruscez canim.bursada en iyisi oymus zaten kendi ozel yeride varmis.bakalim o ne diycek .arkadasininkide o mu acaba
Mrb canim.ben o aybayramin gecmesini beklerken kendiligindne dogal yoldan hamile kaldim ikizlere. Onlar dustu pesinden bi kizim oldu..simdi 2. Kizima hamileyim.yani o dr la hic yuzyuze gelmeden tedaviye baslamadan gebelik olustu cok sukurm ama genel olarak alaninda iyi diye biliyrum