Cevabın için teşekkür ederim canim2 gün önce laparoskopi oldum ben. Sağ tüpüm alındı. Korkacak bir ameliyat değil. Aynı gün taburcu oldum. Göbeğimde 1 ve kasıklarımda 2 yerde dikiş var. Biraz göbeğimdeki acıyor. Gaz sancım da oldu ama çok değil. Korkulacak birşey yok gerçekten.
Arkadaşım bende 4 nisanda yani 2 gün önce oldum bugün 3. Günüm 1 gece hastanede yattım bi tane göbek deliğimde 2 tanede kasığımda dikiş var. Şükür çok başarılı geçti tüpüm açıldı
Hadi yaa senin nasıl geçti canım? İnşallah en kısa zamanda meleklerimize kavuşucaz...Biliyormusun ayni gun olmusuz. Bende tanisal amacli oldum kistim alindi ve tuplerim acildu. Simdi insallah sira hamililelikte Allah im hepimize nasip eder insallah. Ama gercekten korkulacak hic bir sey yok yeterki doktorunuz iyi olsun.
Bende öyle canım yatıp kalkarken sıkıntı oluıor biraz onun dışında iyiyim cok şükür benimde çarşamba kontrolüm var inşallah en kısa zamanda güzel haberlerimizi veririz birbirimizeBenim iyi gecti ilk gune gore bugun kalkabiliyorum yatabiliyorum sadece yurumem hala biraz sıkıntı. Ama pazartesiye insallah iyilesicez. Pazartesi de doktor kontrolum var. Bakalim insallah en gec mayis a diye dua edelimm
Laparskopi olan arkdaslar hsg cektrmismiydimiz oncesinde.ben cektrdim cekem kadim dogumcu sivi gecti dedi.ama radyolji uzmni sivinim beklenenden az gectigini rapor etti ozellikle sol tarafta.ve filmdede bikac bogum goruntulemis.o filme bakan her dr laparoskopi onerdi.dun prfla gorustum oda hepsinden olumsuz konustu.kesin tikalidr acilma sansi cok zayf.almamizda gerekebilir ozaman tek sansin tuo bebek olur dedif orumlarda okuyrm bitkisel seylerle acilan yada film cektrmektem acilan vakalar var.tuplerimin alinmasi durumu cok gereksiz ve korkutucu geldi
Bursadayim canim aldrmayi bende hic hic istemiyrm amelyt olsada almasin diycemCanim benimki tanisal amacliydi. Hamileligimi huzlandirmak icin 1 ay oldu hatta 2. Aya gidiyorum. Oncelikle baska doktorlarada sor tuplerini aldirma ya ne alaka o prof da kafayi siyirmis nerden biliyor gormeden acilmayacagini. Hangi sehirdesin sen
Canım baska bir doktora gitseneBursadayim canim aldrmayi bende hic hic istemiyrm amelyt olsada almasin diycem
Mrb bursada bi arkadaşım tüp bebek yaptırdı hamile kaldı.doktoru ve hastaneyi çok övdü.istersen bilgileri alırım cnm lazımsa ...Bursadayim canim aldrmayi bende hic hic istemiyrm amelyt olsada almasin diycem
Bu laprskopiyide gidecegim dr yapmiycak zaten canim.infertilite klinigine yonlendirdi.bnm kardesim uludagda okuyor tipci arkadasi hep yanimizda.simdi yonlendrdigi yerde gurkan uncu hocasi var.hemde tup bebek ana bilim dali baskani.onunla goruscez canim.bursada en iyisi oymus zaten kendi ozel yeride varmis.bakalim o ne diycek .arkadasininkide o mu acabaMrb bursada bi arkadaşım tüp bebek yaptırdı hamile kaldı.doktoru ve hastaneyi çok övdü.istersen bilgileri alırım cnm lazımsa ...
O dr yapmiycak canim zaten.yonlendrdi o fertilite kilinigine.uludagda tip okuyan arkadasimz yardimci oluyor direk prf larla gorusyrz konusyrz fln bakalm hayrlisiCanım baska bir doktora gitsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?