Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün devlet Hastanesi'ne sordum pek fazla birşey çıkmaz dediler tabi süreç ilerledikçe gorucezMerhaba 8 embriyo dondurma ücreti dahil 25 bin
Transfer 17 bindi embriyo dondurulursa embriyo başına bin TLBen bugün devlet Hastanesi'ne sordum pek fazla birşey çıkmaz dediler tabi süreç ilerledikçe gorucez
Hangi hastane canım ? Ben 27 bin verdim yumurta toplamaya transferde almadılarTransfer 17 bindi embriyo dondurulursa embriyo başına bin TL
Bende yumurta toplamadan sonra yatirmistim transfer ücreti diye düşündümHangi hastane canım ? Ben 27 bin verdim yumurta toplamaya transferde almadılar
Her hastane farklı sanırım anlamadım bendeBende yumurta toplamadan sonra yatirmistim transfer ücreti diye düşündüm
Sanırım sizde devlette yaptırıyorsunuz dimiHer hastane farklı sanırım anlamadım bende
Evet beden üniversite hastanesinde yaptırdım canımSanırım sizde devlette yaptırıyorsunuz dimi
Hangi aşamadasinizEvet beden üniversite hastanesinde yaptırdım canım
Devlette bu kadar Mevla çıkıyorsa özel hastanede kim bilir ne kadardır Allah yardımcımız olsun tez zamanda hepimiz güzel haberler alırız inşallahTransfer 17 bindi embriyo dondurulursa embriyo başına bin TL
İnşallah aminDevlette bu kadar Mevla çıkıyorsa özel hastanede kim bilir ne kadardır Allah yardımcımız olsun tez zamanda hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Transfer oldum pazartesi bekliyorumHangi aşamadasiniz
Bana vermediler taze transfer miydi sizinsizlere adet gününüze kadar kullanmanız için estroferm verdiler mi ?
200 bini buluyorDevlette bu kadar Mevla çıkıyorsa özel hastanede kim bilir ne kadardır Allah yardımcımız olsun tez zamanda hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Transfer oldum pazartesi bekliyorum
Hayırlısıyla saglikli bir biçimde kucağınıza alırsınız inşallahTransfer oldum pazartesi bekliyorum
Amin canım hepimiz inşallah sen ne durumdasınHa
Hayırlısıyla saglikli bir biçimde kucağınıza alırsınız inşallah
Ben 2.adetimi bekliyorum geciktiAmin canım hepimiz inşallah sen ne durumdasın
Transfer olmak için mi adeti bekliyorsun belki hamilesindirBen 2.adetimi bekliyorum gecikti
İlişki yasakti hamile değilimdir transfer için bekliyorum bakalım yarinda olmazsa doktoruma gideceğimTransfer olmak için mi adeti bekliyorsun belki hamilesindir