• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeğe başlayanlar

Bugün adetin 3. Günüydü. Doktora gittim. Letrol 12 saatte bir. Gonal ve Pergoveris’e başladım.

İlaçlara ne kadar ödediniz. Ben 46 bin ödedim. İstanbulda Okan üniversitesinde yaptırıyorum. Rapor da çıktı üstelik.

Merhaba, yumurta toplama sürecini anlatırmısınız. Bn ankara şehir hastanesinde yaptıracağım bana 1 gün öncesinde yatış olacak dendi. Bu beni tedirgin etti. Özel merkezlerde yatış duymadım hiç, neden yatış isteniyor? Opu sonrası günlük hayata devam edebiliyormuyum kanama ağrı oluyor mu? Şimdiden teşekkürler
Şehir hastanesinde nasıl başladınız tedaviye raporlu musunuz ücretli mi bizde tüp bebek sürecindeyiz

Şehir hastanesinde nasıl başladınız tedaviye raporlu musunuz ücretli mi bizde tüp bebek sürecindeyiz
her hastanenin süreci farklı oluyor kuzum, sadece bulunduğun şehirde nereye gideceğine karar ver ve tek yerden devam et yönlendirmeleri. genelde eğer çok düşük amh yada eşte çok problem yoksa 2 iğneli aşılamadan sonra tüp bebeğe geçirmeye izin veriyorlar. ben bir iğnesiz aşılama, 2 iğneli aşılamadan sonra tüp bebeğe geçebildim. rapor çıktı ama tabi ilaçların birçoğu karşılanmıyor zaten hastaneyede yine belli bi ücret ödüyorsun dışarıya göre çok çok küçük tabi

her hastanenin süreci farklı oluyor kuzum, sadece bulunduğun şehirde nereye gideceğine karar ver ve tek yerden devam et yönlendirmeleri. genelde eğer çok düşük amh yada eşte çok problem yoksa 2 iğneli aşılamadan sonra tüp bebeğe geçirmeye izin veriyorlar. ben bir iğnesiz aşılama, 2 iğneli aşılamadan sonra tüp bebeğe geçebildim. rapor çıktı ama tabi ilaçların birçoğu karşılanmıyor zaten hastaneyede yine belli bi ücret ödüyorsun dışarıya göre çok çok küçük tabi
Bana rapor çıkmıyor aşılama için uygun olmadığım söylendi direk tüp bebek olmalıymış ücretli tedavi olacağım o yüzden devlet özel fiyat laboratuvar doktor araştırıyorum

Bana rapor çıkmıyor aşılama için uygun olmadığım söylendi direk tüp bebek olmalıymış ücretli tedavi olacağım o yüzden devlet özel fiyat laboratuvar doktor araştırıyorum
niye rapor çıkmıyor mu ki, aynı eşten yaşayan çocuk yoksa ve belli süre sizin yada eşinizin sgk priminiz varsa çıkıyor diye biliyorum.

niye rapor çıkmıyor mu ki, aynı eşten yaşayan çocuk yoksa ve belli süre sizin yada eşinizin sgk priminiz varsa çıkıyor diye biliyorum.
Benim çok şükür bir evladım var ikinci olsun istedik o yüzden bu sürece girdik
İlki doğal yollarla oldu ama bunda sıkıntımız oldu tüp bebek sürecine girdik

Benim çok şükür bir evladım var ikinci olsun istedik o yüzden bu sürece girdik
İlki doğal yollarla oldu ama bunda sıkıntımız oldu tüp bebek sürecine girdik
o zamn benm bildiğim şehir hastanesi ücretleri özele göre daha iyi onlara bakabilirsiniz, birçok devlet hastanesi de bu konuda iyi olduğunu biliyorum, hangi şehirdesiniz bilmiyorm ama ben ankara bilkette özel hastane konforundaydım, hocam da çok iyiydi. Ankarada seçenek özel ve devlet çok, avantaj sağlıyor.

o zamn benm bildiğim şehir hastanesi ücretleri özele göre daha iyi onlara bakabilirsiniz, birçok devlet hastanesi de bu konuda iyi olduğunu biliyorum, hangi şehirdesiniz bilmiyorm ama ben ankara bilkette özel hastane konforundaydım, hocam da çok iyiydi. Ankarada seçenek özel ve devlet çok, avantaj sağlıyor.
Ben ankara bilkent infertiliteye başvurdum orası dedi aşılamaya uygun değilsiniz direk tüp bebek diye ama biz araştırıyoruz devletten fiyat almadık daha
Sürecinizden bahsedebilir misiniz
İnşallah pozitif sonuca ulaşmışsınızdır

Ben ankara bilkent infertiliteye başvurdum orası dedi aşılamaya uygun değilsiniz direk tüp bebek diye ama biz araştırıyoruz devletten fiyat almadık daha
Sürecinizden bahsedebilir misiniz
İnşallah pozitif sonuca ulaşmışsınızdır
bende bilkent interfeliteye gittim 3 aşılamadan sonra onlar bilkent yardımcı üremeye yönlendirdiler benm anladığım onlar yönlendirmeden sen gidemiyorsun hiç denemedm direk gitmeyi gerçi ama. bilkentte raporlu transfer toplama işlemlerine toplam 15.500 ödedm tek kişilk odada kaldım opuda kocaman temiz bir odaydı, bana başvuru yaptığımda rapor çıkmazsa ücreti 55-60 arası birşey demişlerdi diye hatırlıyorum aralık 2024 de. zam gelmediyse bu civarda. rapor çıktı ama örneğin ben bir ilaca 13 bin ödedim, ovitrelleyi(1100)karşılıyor ama gonapeptyl karşılamıyor, gonal f için 2700 falan fark vermiştm ilaç ne kadarki demiştim 9 bin civarıymş oda. devlette ne ödeyeceğin net oluyor, özelde hep ilave birşey çıkabiliyor, ödeme durumu geniş olmayan biri için zor, birde tutmazsa zaten hayal kırıklığı içerisinde oluyorsun 2. için tekrar maddiyat toplamayı beklemek zor. Süreç maddi manevi zor üzerine birde ilaçları bulamayabiliyorsun o da ayrı stres bn 1 tane ovitrella buldum çok zor bulunan bir ilaç ve saatli vurman lazm raporum olmasına rağmen eczane rapor hakkım doldu dedi bnde parayla aldm mecbur. Allah tüm uğraş verenlerin yardımcısı olsun kimsenin kucağını boş koymasın inş

Arkadaşlar iyi geceler,benim sigorta primim 5 yıllık var,işsizim,isteğe bağlı genel sağlık sigortası yaptıracağım ve de tüp Bebek tedavisine başlayacağım,sgk raporu çıkar mı,son 90 gün aktif sigortali olma şartı var mı,eşimin sgksi yok.

Back
X