ya arkadslar cok merak ettım laparoskopı amelıyatından sonra neden herkes omuz agrıı cekıyor......
Merhaba
kişinin omuz ağrısı çekmesinin nedeni ameliyattan önce karnı 3 lt. korbondioksit gazı ile şişiriyorlar nedeni ise karnı şişirip ameliya için daha geniş zemin hazırlamak. Bu karbondioksit gazı anlamsız da alsa omuzlarda ağrıya neden oluyormuş. ben de Laparoskopi ameliyatı oldum 3 gün önce dikişlerden ziyade omuz ağrısı oluyor. bugün 3. günüm omuz ağrım yavaş yavaş yok olmaya başmadı. Soracağın başka sorular varsa
yanıtlayablirim.
Çok geçmiş olsun.
sadece göbeğimin alt kısmındaki biraz belli biri diğer ikisi belli değil hem iz önemli deil önemli olan sağlığına kavuşman şimdiden geçmiş olsun :)peki arkadaşlar izlerinize ne oldu,çok mu belirgin ?yoksaa görünmeyecek kadar az??şimdiden teşekürler..
benimkide çikolata kisti kistin 7 ay içinde tekrarladı mı bilgi verirmisin?arkadaslar laparaskopide genel anestezi yapiliyo tam bayiltiyorlar bende 7 ay once oldum ve hic korkulcak bisiy yok sen farkinda bile olmuyosun zaten. ama omuz agrisi bi kac gun suruyo dikis izlerine gelince gobekten giren 3cm lik hortumun izi biraz belli oluyo ama digerleri tamamen kayboldu. bendede cikolata kisti vardi onu aldirdim laparaskopiyi tavsiye ederim ben memnun kaldim ve kistimde tekrarlamadi hatta hamileyim:CüvCüv:
Merhaba Gurbetkuşu
İnan çok bir zorluğu yok. Ben inanılmaz korkak biriyimdir. İğneden bile ödüm patlar. Genel anestesi yapıyorlar. ilk çıktığında 1 saat ağrın oluyor sonraki ağrıları zaten ağrı kesicilerle geçiriyorlar. eminim senin daha hafif geçer çünkü benden 15cm lik çikolata kisti çıkarttılar. Şimdi tek duam tekrar etmemesi çok korkuyorum bir daha çıkacak diye. senin durumun daha farklı olduğu için hiç meraklanma korkucak bişey yok. ben olduysam bu ameliyatı herkes olur:)
Çok geçmiş olsun..
arkadaslar laparaskopide genel anestezi yapiliyo tam bayiltiyorlar bende 7 ay once oldum ve hic korkulcak bisiy yok sen farkinda bile olmuyosun zaten. ama omuz agrisi bi kac gun suruyo dikis izlerine gelince gobekten giren 3cm lik hortumun izi biraz belli oluyo ama digerleri tamamen kayboldu. bendede cikolata kisti vardi onu aldirdim laparaskopiyi tavsiye ederim ben memnun kaldim ve kistimde tekrarlamadi hatta hamileyim:CüvCüv:
benimkide çikolata kisti kistin 7 ay içinde tekrarladı mı bilgi verirmisin?
sssayazsss tebrik ederim cnm hayirli olsun bebegin Allah saglik la kucagina almayi nasip etsin ins ben duymustum laparoski sonrasinda kamile kalindigini benimde tüplerim acikmi ona bakilacak ins aciktir
saol canim darisi isteyenlere insallaha.s. insallah aciktir tuplerin zaten yapisiklik vs gibi seylerden kapaliysa acarlar hic bi problem olmaz canini sikmaa.s.
a.s.sgl cnm insAllah ALLAH isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin bizim icinde dua edermisin cnm hamilelerin dualari kabul olurmus :Saruboceq: