merhaba arkadaşlar
Size birşey soracağım çikolata kisti ameliyatı oldum olalı tam 1 hafta oldu.Dr. 3 ay yasmin kullan dedi. yani 3 ayda bir regl olacakmışım tekrar etme riskini düşürmek için böyle birşey duydunuz mu? endişeleniyorum tekrar edecek diye..
yazarsanız sevinirim...
bende 1 ay önce oldum ama ilaç vermedi acaba kullanmak mı iyi kafam karıştı yaamerhaba arkadaşlar
Size birşey soracağım çikolata kisti ameliyatı oldum olalı tam 1 hafta oldu.Dr. 3 ay yasmin kullan dedi. yani 3 ayda bir regl olacakmışım tekrar etme riskini düşürmek için böyle birşey duydunuz mu? endişeleniyorum tekrar edecek diye..
yazarsanız sevinirim...
bende 1 ay önce oldum ama ilaç vermedi acaba kullanmak mı iyi kafam karıştı yaa
doktor çikolata kistine çocuk yapmak iyi gelir dedi ama ben ewli deilim ewlenmeme daha bir yıl var o zamana kadar bu hastalıktan korunmamın bi çağresi var mı?acaba???bi de çok korkuyorum çocuğum olmaz diye canım yaacanım yaşa ve acele etmeye bağlı değişiyor.benim ilkinde 3 ay menepoza sokmuşlardı.ama ikincisinde hemen hamile kalmam için vermediler.6 yıl uğraştığım için beklemeyelim dediler.ama ikinci ameliyattan yaklaşık bi yıl sonra hamile kaldım.hemen kalanda var.yerimseniben
Laparoskopi yaptıran arkadaşlar nasıl geçtiğini ve işe yarayıp yaramadığını yazarsanız çok memnun olurum..:Saruboceq:
cansuyum26 hangi doktora ameliyat oldun?
ha bi de doktor şu anki durumumun tamamen çocuk yapmaya uygun olduğunu bi sorun kalmadığını söyledi zaten kist tek yumurtalıkta ama yinede korkuyorum...
Arkadaşlar,
Sağ overime dayanan 4.5 cm lik bir kistim var. Doplerde içi katı çıktı ve büyümeye meyilli. Doktorum laparoskopi önerdi ve kendisi bu ameliyatı yapmıyor. Yaklaşık bir aydır doktor arıyorum ama henüz karar veremedim. Forumdan takip ettiğim kadarıyla bazı arkadaşlara doktorları ilaç vermiş. Neden kimisi ameliyat edlirken kimisi ilaçla yok edilebiliyor ayrımına varamadım. Doktorlar bilerek mi ameliyat öneriyorlar ona da tam güvenemiyorum. Bir de laparoskopi geçiren arkadaşlar maliyetinden de bahsedebilirler mi?
Teşekkürler