Bölgesel İncelme Lanaform inceltici kuak

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
  • Konu Sahibi impossible_d
canım ben internetten sipariş ettim, her eve lazımdan orası gayet güvenilir üye olup adresini falan tam yazdıktan sonra 2 güne geliyor kapına ben cumartesi söyledim pazartesi geldi

ArkadaŞlar ben dÜŞÜndÜm almayı ve vazgeÇtım bırakın allah aŞkına umut sadece
mekık Çekıp onu takıp spor yapınca olacak tabe kı oturarark bıŞı olmaz 80kÜsÜr ytl vermeyınız aÇın okuyun
dıyet bÖlÜmÜ lahana yaĞı ıle ıncelme
1aydan kısa sÜrede belkarın Çevreme sÜrdÜĞÜm hakıkı lahan yaĞının ÜstÜne streÇ fılm ve mekık spor sÜper ter al sana ayda 10-15ytl ıle doĞal lanaform :)
bı ter bı ter
yaĞlar gdııyo ıncelme sÜper
zaten halana yaĞı kutularınını ÜstÜnde yazıor ınceltıcı gerneŞme etkılı dıe dÜzenlı hergÜn kulanın lanaform manaform boŞverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayır elbet etkılı gÜzel bır ÜrÜn ama parası kıt olana benım yÖntem sÜper

80 tl lanaform..
10-15 tl ye LAHANAform
supersin arkadassskaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

lanaformu kullanan arkadaslar sonuc aldiniz mi

Ben kullanyorum 3 gün oldu.Regl dönemim oldugu için çok bişi farkedemedim ama çok terlettiği kesin.Bence faydasi olacak gibi.

Selam kızlar;
Yaklaşık 3 haftadır lanaform kuşağı kullanıyorum.Öncelikle kullanımı son derece basit olduğundan istikrarla kullandığım ilk ürün diyebilirim.Çok fazla terletiyor ancak hareket edersen.Ben daha çok korse olarak kullanıyorum.Çok işe yarıyor.
Herkese bol bol incelmeler..

Eh bunu da aldık nihayet.
Bugün ilk günüm.ıncelme konusunda bilemiyorum henüz çok erken yorum yapmak ama mideme yaptığı basınçtan dolayı canım yemek yemek istemiyor:)
Bol bol su içtim ve yeşil çay,
Bir kase çorba içeceğim şimdilik.Canım istemiyor aslında ama yanılıyorumdur da gecenin bir yarısında açlık krizine girerim filan diye.
Ya da verdiğim paranın acısı ile yemek yiyemiyor da olabilirim psikolojik olarak.
Gelişmeleri bildireceğim kızlar...

Günaydın kızlar;

Sabah selülit yağı da sürdüm.Kokuyorum buram buram.Korsemi taktım.Çok rahat kullanımı var.Ayrıca teri içine hapsetmesi de çok güzel.Stech film de kullanmıştım bu selülit yağı ile, inanılmaz terleme yapıyordu fakat vıcık vıcık oluyordum.Bu korse bu açıdan iyi.
Ayrıca yemek yedirmiyor gerçekten.Basınçtan dolayı sanırım.

Yalnız belirtrmeden geçemeyeceğim ki, meşhur programın tanıtımları ile aynı yerden aldığım korsenin üzerinde PRC etiketini görünce dumur olmadım desem yalan olurakannehir

Yok oldu demiyorum ama sarkmış da yaaa. spor şart oldu ve yoğun kremle kullanıcam bu gece de çıkarmayacağım sevgili korsemi

göbeğe birebir mi acabaaaaa
fena şekilde muzdaribimde akannehir

bende bu korseyi herevelazım.com dan almak istiyorum fakat daha önce internetten alışveriş yapmadım kart numarası falan vericeğim için korkuyorum sorun çıkarmı arkadaşlar:S

merhaba hanımla ıyı aksamlar bende sık sık sıteden klubunuze aıt yorumları okudum bende bu kusagı almak ıstıyorum ama kullanan arkadaslar a bır sorum olucak ben 6 ay once dogum yaptım malesef bebegımı emzıremedım sezeryanla dogum yaptıgım ıcın gobgeım erımedı bılakıs ıyıce bı kılo aldım gercekten yagları erıtırmı ya ben bı suru ılac aldım hıc bı fayda olmadı kemerde var ama nafıle spor dogru durust yapamıyorum bı arkadasım bu sauna sortlardan almıs ınceleme var dıyor ama o da ısyerınde gıyılmez bunu korseyı almak ıstıyorum gercekten gobegı erıtımı

bende bu korseyi herevelazım.com dan almak istiyorum fakat daha önce internetten alışveriş yapmadım kart numarası falan vericeğim için korkuyorum sorun çıkarmı arkadaşlar:S

canım selam,

kart bilgileri siteye girmekle hiçbir sorun yaşamazsın....
ben o programında bağlı olduğu aynı şirketşn farklı bir bölümünde çalışıyorum garantisini veririm yani sana....yerimseniben

Bu lanaformu sadece internet üzerindenmi alabiliyoruz ? başka satan biryer yokmu ?

birde bahsettiğiniz internet sitesinde ne renk ne de beden seçeneği var , ama başka sitelerde bedende seçiliyor renkte , hadi renk önemli değilde beden önemli değilmi ? kullanan arkadaşlar hangi bedenini takıyor bilgi verebilirlermi rica etsem

sitede lanaform inceltici kuşak hakkındaki yorumları okudum ben de almayı düşünüyorum paramın boşa gitmesini istemiyorum faydası oldumu gerçekten yardımcı olursan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…