Bölgesel İncelme Lanaform inceltici kuak

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
  • Konu Sahibi impossible_d
Kızlar gerçekten işe yarıyor mu ya? Ben 1 60 boyunda 59 kiloyum. Aldığıma değermi değmezmi onu düşünüyorum. Kullananlar lütfen yazsınlar yorumlarını.

kilo ve boyumz aynı bn kullanıyorum bide yağ sürüyorum gece yatarken biberiye yağı 7 cm fln incelme var 1 ay kdarda kullnmısımdır

alsam mı diye düşündüm kaldım
kızlar kullananlar yorum yaparsa çok yardımcı olucak

peki bir süresi varmı kullanırken nasıl kullanıyosunuz

kızlar merhaba..ben de lanaform almaya karar verdim..ancak ka. beden almalıyım sizce ?
boyum 168 kilom 59..göbek çevrem 91...yani small alsam daha mı iyi sarar acaba yoksa medium mu ?CADIARZU
kullananlardan acil cewap bekliyorum kızlarr yaz geldi incelmem lazımmmguclubacismile

canım lanaformda beden seçeneği yok bel çevresi 150 cm kadar olan kişiler kullanabilir.sana fazlasıyla olur

arkadaşlar ben bu ürünü uzun süredir kullanıyorum, hiç bişey yapmayıp otururken bile göbek çevresinde sıcaklığı hissediyorsunuz, en ufak bi harekette de terletmeye başlıyor, en iyi kullanım şekli yürüyüşle yada spor yaparken..lanaform terden sırılsıklam kalıyor, teri de kendi içinde saklıyor..bence etkili bir ürün verilen paraya değiyor

arkadaşlar uzun bir süre önce aldım kuaşağı ve kullanmaya başladım .yanlızca geceleri takıyorum aşırı derecede bir terleme oluyo çıkardığımda incelmiş görüyorum kendimi ama 3_4 saat sonra eskisi gibi oluyo:) ayrıca çok kötü bel ağrısıda yapıyo .bel fıtığı olanlar bence kullanmasın .

bende burda okuduklarımdan sonra aldım basta düzenli kullandım hergün yürüyüşte yaptım güzel terletti evt fakat incelme falan olmadı su an takmıyorum çünkü belim çok kötü ağrıdı. bazen pişman oluyorum keske mekik aleti falan alsaymısım diye param boşuna gitmiş gibi geliyor

nedir son durum? Kullananları yorumlarını merak ediyorum :)

Bende almayı düşünüyordum taaki erkek arkadaşım bölgesel olarak su kaybı yapar su içince hepsi yerine gelir diyinceye kadar...

bende yorumlarınızı okuyup bugün sipariş verdim umarım işe yarar

kuşağım dün geldi arkadaşlar hemen taktım yatana kadar çıkartmadım gerçekten çok terletiyor bugün ikinci günüm inşallah incelme olur ya

kullananlar var mı hala bu ürünü ben de almayı düşünüyorum fiyatı da 39tl ye inmiş,bel ağrılarından korkuyorum ama kesin işe yarıyorsa alabilirim,pek fazla kullanmam zaten fazla göbeğim ve belim yok

2 haftadan fazla oldu kullanalı evet aşırı terletiyor ama gözle görülür bir incelme olmadı sonuç göremedikçe acımaya başlıyorum verdğim paraya herkeste farklı etki yaratıyor sanırım kimisi 5 cm inceldiğini söylüyor mesajları okudukça çok umutlandım ama karşılık alamadım ne yazık ki

Canem altına biberiye yagı sürmeyi denedin mi, başka bir topicte bu konusuluyor, acayip inceltiyormuş filan diye

bazen aklım geldikçe sürdüğüm oldu canım ama ben zaten terletmesine birşey demiyorum aşırı terletiyor ve ben gece yatıncaya kadar hiç çıkartmadan taktım 2 hafta boyunca çok umutluydumya ama incelme göremedim işte

Arkadaslar, ben strech film sararak inceliyorum. Ama sadece strech film degil tabiki. inceltici jelimi oncesinde vucuduma surup sonra strech film sariyorum spordan once. harika terliyorum ve super sonuc aliyorum. Su kaybi degil sadece, yag hucreleri isiyla kuculuyor, fazla kaloru aciga cikiyor ve daha pek cok sey. Kusak yerine jel+strech film oneriyorumm:)
kolay gelsinn

Hangi siteden ve ne kadara sipariş ettiniz lütfen söyler misiniz? Ayrıca güvenli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…