Bölgesel İncelme Lanaform inceltici kuak

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
  • Konu Sahibi impossible_d
sitede lanaform inceltici kuşak hakkındaki yorumları okudum ben de almayı düşünüyorum paramın boşa gitmesini istemiyorum faydası oldumu gerçekten yardımcı olursan sevinirim

Ben de cevaplamak isterim bu sorunu;

Benim gibi 2 gün takıp 15 gün takmayacaksan hiiiç alma canım,
Ayrıca o kadar da ince bir şey değil,Düz ama yine de kalın görünüyorsun.İç organlarına acımayıp da sıkarım dersen bilemem ama nefes alışın zorlaşıyor.Bir de oturduğun yerde terletmiyor.Hareket halinde olmalısın ve bence terlemeyi hızlandırıcı sıkılaştırıcı bir kremle beraber kullanmalısın.Ama eski bir dostla karşılaşınca sarılmamaya dikkat et,karşındaki "bu da ne" diye seni yokluyor bir daha...
Sevgilerimle:ecrin_bebek:

komık yazı bende elektrikli vardı oda yaramıştı salak annem atmış

Bende almak istiyorum ama kararsızım . Bel bölgem kalın ve gerçekten rahatsız oluyorum . Yardıcı olursanız sevinirim kullananlar memnun mu acaba ?

esmerella ben 15 gündür kullanıyorum sadece belimi terletiyo sabahları evde biraz egzersiz yapıyorum ama yinede bi faydası yok ama yinede sen bilirsin denemek istersen al

sizene ya benim ailem kötü insanlar bu laf az bile onlara

arkadaslar tek bel bence iyi degil ben velform elektirikli olan varya ayarlaniyorondan alcam hic olmssam bele basene her yerine takiliyor ve inceltiyor terletiyor televizyonada cikmisti ben videosunada baktim amacok etkili bsiey benim fikrim bu sadece beliinceltiyor ama basende cok onemli bir bolge sagolun yinede

mbr arkadaşlar bende bu kuşaktan almak istiyorum. shoping tvde bu kuşağın tanıtımı sürekli yapılıyo yanlız aklıma takılan bişey var.? madem işe yarıyo bu kuşak neden tanıtımı yapan bayan(sahrap soysal) bu kuşağı kullanmıyo kadında maşallah göbekmi dersiniz belmi dersiniz hepsi var ve ayrıca yaklaşık 6_7 aydır bu ürünü satmak için ürünün tanıtımını yapılıyo neden ozamandan beri canlı canlı kililo birinin üzerinde denemiyolar ve neden geri iadesindede ambalajı açılmadan iade edilebilir deniyo bu demek oluyoki ürünlerine güvenmiyolar.alıpta satmak isteyen arkadaşlar oluyo neden satmak istiyolar demekki işe yaramıki ellerinden çıkarmak istiyolar ya neyse beni bu kuruntularımdan kurtarıcak gerçekten kullanan arkadaşlara sesleniyorum İŞE YARIYOMUUU göbeğimden kurtulmak istiyorum yarıyosa almak istiyorum

mbr arkadaşlar bende bu kuşaktan almak istiyorum. shoping tvde bu kuşağın tanıtımı sürekli yapılıyo yanlız aklıma takılan bişey var.? madem işe yarıyo bu kuşak neden tanıtımı yapan bayan(sahrap soysal) bu kuşağı kullanmıyo kadında maşallah göbekmi dersiniz belmi dersiniz hepsi var ve ayrıca yaklaşık 6_7 aydır bu ürünü satmak için ürünün tanıtımını yapılıyo neden ozamandan beri canlı canlı kililo birinin üzerinde denemiyolar ve neden geri iadesindede ambalajı açılmadan iade edilebilir deniyo bu demek oluyoki ürünlerine güvenmiyolar.alıpta satmak isteyen arkadaşlar oluyo neden satmak istiyolar demekki işe yaramıki ellerinden çıkarmak istiyolar ya neyse beni bu kuruntularımdan kurtarıcak gerçekten kullanan arkadaşlara sesleniyorum İŞE YARIYOMUUU göbeğimden kurtulmak istiyorum yarıyosa almak istiyorum

'ambalajı açılmadan iade edilebilir' cümlesi şundan kaynaklı canım ürün kişisel ürün olduğu için a.s
yani kullanan kişinin teni ile teması olduğu için ambalajı açılınca firma iadesini almıyor...

Benim bi arkadaşım yazın dışarı çıktığında yürüyüş esnasında takıyordu eve döndüğümüzde su gibi terliyordu ve zamanla gözle görülür bir incelik oldu... şutarafagittiyine sen bilirsin canım...a.s.

kullanan arkadaşlar son gelişmeler nelerdir.?memnun kaldınız mı?

sipariş verdik hadi bakalım bizde kullanalım bakalım ne değişecek.

arkadaşlar kullanmaya başlayalı 2 gün oldu gece takıyorum aşırı terletiyo yani işe yarıyo bence.iyiki almışım diyorum.

doğum yapalı 6 ay oldu göbeğim baya bi sarktı burada okuduklarımdan sonra almaya karar verdim, aldım 2 haftadıır kullanıyorum spor salonuna da gidiyorum henüz bi gelişme yok.olursa yazarım

Ya arkadaşlar ben bu lanaformu aldım ama 3 gündür taktığım zaman acaip ağrılarım olmaya başladı yani belim öyle ağrıyorki anlatamam, eşim zamanla geçeceğini söylüyor, çok üzüldüm ya o kadarda para verdim. benim gibi ağrı yaşayan var mı merak ettim.

arkdslar bnde aldım lanaformu . yediklerime dkkat etmedim ama 4 kilo vrdm kc cm olduqunu blmiorm ama inceldm arkdslrmda frk ettiler tvsiye edrm bnde..

ve ayrıca aqrı yaptıqı doqru onun icn bi cozumüm yk suan bulan bnda söylesin :KK70:

ben de lanaform kuşaktan almak istiyorum ama çok kararsızım yarın sipariş vermeyi düşünüyorum
yorumlarını okudum coğu kişi memnun kalmış

sizce faydası olur mu ama bende basen de var

ben de lanaform kuşaktan almak istiyorum ama çok kararsızım yarın sipariş vermeyi düşünüyorum
yorumlarını okudum coğu kişi memnun kalmış

sizce faydası olur mu ama bende basen de var

basene bi yararı olduğunu snmıyorm bn sdce göbek ve bel kısmı icin uygun ama baseni eritmek istersen streçle sarabilirsin

Kızlar gerçekten işe yarıyor mu ya? Ben 1 60 boyunda 59 kiloyum. Aldığıma değermi değmezmi onu düşünüyorum. Kullananlar lütfen yazsınlar yorumlarını.

X