Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katlanma olmuyor sarıldığı gıbı duruyor :)arkadaşlar bende bu ürünü kullanmak istiyorum. fakat merak ettiğim belimize sardığımızda özellikle masa başı çalışanlar için otururken yukardan katlanma kıvrılma oluyormudur? yoksa sarıldığı gibi kalabiliyormu? kullanmakta olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim. herkese ideal zayıflamalar. umarım çabalarımız boşa çıkmaz :)
ben hareket etmeyi sevmeyen biriyim:dance: diyorum ki hiç egzersiz falan yapmasan öyle otururken tv seyrederken faln taksam nasıl olur
ben dün sipariş verdim yarın gelecek bakalım etkili olacak mı?:sm_cool:
ben 1 hfta 2 gundur kullanıyorm çok etkılı :)pişman olacağını sanmıyorum :)
kıloma bakmadım fakat cm olrk inceldim .. onemlı olan kılo vermek deil di benım için ince bir bele sahip olmak :) oda oluyor ..:)4 cm ınceldım belimdeki yağları artık hissetmiyor gibiyim ..:)bu sonucu gorunce daha çok tkmak ıstıyorum kuşağı:):):)
kuşağı taktıgında mekık felan çek etkılı olur...ya üzüldüm şimdi sadece beli inceltiyosa hiç almiyim yani belim ince ama göbeğim var.
Biraz gitmesi yetmez benim için göbeğin tamamen gitmeli tamemen gitmiyorsa yazık yani verdiğimiz paraya ve yazık umutlarımıza