Bölgesel İncelme Lanaform inceltici kuak

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
  • Konu Sahibi impossible_d
ben hareket etmeyi sevmeyen biriyim:dance: diyorum ki hiç egzersiz falan yapmasan öyle otururken tv seyrederken faln taksam nasıl olur

arkadaşlar bende bu ürünü kullanmak istiyorum. fakat merak ettiğim belimize sardığımızda özellikle masa başı çalışanlar için otururken yukardan katlanma kıvrılma oluyormudur? yoksa sarıldığı gibi kalabiliyormu? kullanmakta olan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim. herkese ideal zayıflamalar. umarım çabalarımız boşa çıkmaz :)
katlanma olmuyor sarıldığı gıbı duruyor :)

ben hareket etmeyi sevmeyen biriyim:dance: diyorum ki hiç egzersiz falan yapmasan öyle otururken tv seyrederken faln taksam nasıl olur

etkisi olur anck fazla olacagını sanmıyorum .. hareket etmezsen bıraz zor terlersın

kıloma bakmadım fakat cm olrk inceldim .. onemlı olan kılo vermek deil di benım için ince bir bele sahip olmak :) oda oluyor ..:)4 cm ınceldım belimdeki yağları artık hissetmiyor gibiyim ..:)bu sonucu gorunce daha çok tkmak ıstıyorum kuşağı:):):)

kıloma bakmadım fakat cm olrk inceldim .. onemlı olan kılo vermek deil di benım için ince bir bele sahip olmak :) oda oluyor ..:)4 cm ınceldım belimdeki yağları artık hissetmiyor gibiyim ..:)bu sonucu gorunce daha çok tkmak ıstıyorum kuşağı:):):)

vay beee bu kadar etkili demek demek:1shok:
ay hemen kullanmaya başlamk istiyorum

slm arkadaşlar ben aldım. 3 hafta kullandım. ilk önce farketmedim ama sonra anladımki beliin agrısı lanaformdan kaynaklanıyor. benim göbeğimden çok belimi terletti dersem yeridir. bel kısmıma teri çekecek bir atlet koydum. Ama ne yatıysam fayda etmedi. ne zaman taksam belimi ağrıtıyor. göbekte hafif bir nemlendirme yapıyor ama inceltme etkisini ben göremedim.

ben aldım size nasıl bi etki yarattıgını söylerim ama bunu takınca mekik falan çekebilirmiyiz katlanma olur mu

ya üzüldüm şimdi sadece beli inceltiyosa hiç almiyim yani belim ince ama göbeğim var.
Biraz gitmesi yetmez benim için göbeğin tamamen gitmeli tamemen gitmiyorsa yazık yani verdiğimiz paraya ve yazık umutlarımıza

ya üzüldüm şimdi sadece beli inceltiyosa hiç almiyim yani belim ince ama göbeğim var.
Biraz gitmesi yetmez benim için göbeğin tamamen gitmeli tamemen gitmiyorsa yazık yani verdiğimiz paraya ve yazık umutlarımıza
kuşağı taktıgında mekık felan çek etkılı olur...

ürünü kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz

ben kullanalı 1 hafta oldu 3 cm inceldim artı 3 kilo verdim bence baya yararlı ama takınca yürüyüş falan yapıyorum mekik çekiyorum ,alete biniyorum ozaman çok etkisi oluyor

arya16 ya kesınlıkle katılıyorum .. kuşağı taktım yerımde otururarak zayıflayacam dememelı spor yaparak çok buyuk etkısını gorebılırsınız...:)çok mu zor takın 30 dk koşun yuruyun sonra bıraz egzersiz yapın oldu bıttı ...:)dıyelım egzersızde yapmak ıstemıyorsunuz en sevdığınız hareketlı bir şarkı eşliğinde dans edin hem eglenmışte olursunuz... isteyınce oluyor yeterkı azda olsa bıraz spor yapın

evet etki ediyor hemen inşallah yaza kadar baya fark edicek :-)

haklısın gerçekten telefonla ulaşamıyorum devamlı meşgul nedense internetten de pek güvenilir gelmedi açıkcası gerçi impossible_d internetten aldım demişti ama güvenebilirmiyim acaba çünkü bütün bilgilerimi giriyorum ve daha önce internetten hiç ürün almadım belki onunda etkisi var

arya aynı anda mesaj gönderdik :1rolleyes: sen ne şekilde aldın bu ürünü paylaşabilirmisin

X