Lan diyen sevgiliden ayrılınır mı?

Lan dediği için ayrılmazdım ne var ya ne var deseydi de aynı kabalığı göstermiş olurdu benim için lan ekledi diye kabalaşmamış sadece. Normalde iyi giden bir ilişkim varsa bu konuda tepkimi çocukca olmadan net şekilde koyardım sonrasında normale döner bu konuyu bir daha açmazdım tekrarladığı anda ayrılırdım ama sizde gereksiz kavgalar vs cıkarmayın sizde tutarlı davranın.
Hiç bilmiyorum kafam karışık ve bazı insanlar beni suçluyor

Öncelikle yanitlariniz için şimdiden teşekkür ederim, bu konu içime dert olan bir konu ve sabahtan beri düşünüyorum ne yapacağımı. Benim uzun süreli bir ilişkim vardı, iyi gidiyordu, sevgilim de sinirlenince çok nadir bağırsa da genel olarak beni incitmekten korkan birisiydi, gonlumu almaktan cekinmez bana iyi davranirdi onu çıldırtsam bile kapatalim sonra konuşuruz kalbini kirmak istemem derdi ta ki bugüne kadar bugün onu aradım konuşmamız lazimdi telefon iki kez çaldı acmayinca duymuyor sandim bi kez daha aradım tam o sırada mesaj atmış seni sonra tekrar arayacağım diye tabii ben o mesajı görmeden aramaya devam ettim ve telefonu açıp bir anda bana ne var lan ne var diye bağırdı neye ugradigimi şaşırdım iki üç saat aramalarina yanıt vermedim özür diledi pişman oldu sana sinirlenmemistim patladım çok pişmanım hakkını helal et vs dedi ama ben o bagirmasini o lan lafını unutamıyorum onu seviyorum ama ileride daha kötü hakaretler eder mi saygısını yitirmisse bu devam eder mi demekten beynim ağrıdı. Sizce bu sebeple ilişkiyi bitirmeli miyim bitirmesem bile bir daha asla olmaması için nasil davranmaliyim?
Israrla arayacak ne oldu ki?

Kusura bakmayın tam bir hödükmüş sevgiliniz.

Bir arkadaşımın eşi ona ‘hayvan, öküz, gerizekalı’ gibi şeyler söylerdi daha evliliklerinin 2. yılında. Sonra çocuk yaptılar, hala evliler ama seviye yerlerde. Sizin yaşadığınız da bunun fragmanı gibi bi şey.

Onca sene var ve seviyorum normalde öyle biri değilse de ayrilmali miyim
Hayır canım lan dedi diye ayrılınır mı erkekler muhtemelen çok sinirli olduklarında biz ısrarla arayınca böyle söylüyorlar sonra bir kez burnunu bir güzel sürtüyorsunuz ondan sonra lan demiyorlar o yüzden ayrılmayın törpülenir bana da eşim bir kez demişti hakkından geldim 😂😂bir daha da ağzından çıkmadi

Öncelikle yanitlariniz için şimdiden teşekkür ederim, bu konu içime dert olan bir konu ve sabahtan beri düşünüyorum ne yapacağımı. Benim uzun süreli bir ilişkim vardı, iyi gidiyordu, sevgilim de sinirlenince çok nadir bağırsa da genel olarak beni incitmekten korkan birisiydi, gonlumu almaktan cekinmez bana iyi davranirdi onu çıldırtsam bile kapatalim sonra konuşuruz kalbini kirmak istemem derdi ta ki bugüne kadar bugün onu aradım konuşmamız lazimdi telefon iki kez çaldı acmayinca duymuyor sandim bi kez daha aradım tam o sırada mesaj atmış seni sonra tekrar arayacağım diye tabii ben o mesajı görmeden aramaya devam ettim ve telefonu açıp bir anda bana ne var lan ne var diye bağırdı neye ugradigimi şaşırdım iki üç saat aramalarina yanıt vermedim özür diledi pişman oldu sana sinirlenmemistim patladım çok pişmanım hakkını helal et vs dedi ama ben o bagirmasini o lan lafını unutamıyorum onu seviyorum ama ileride daha kötü hakaretler eder mi saygısını yitirmisse bu devam eder mi demekten beynim ağrıdı. Sizce bu sebeple ilişkiyi bitirmeli miyim bitirmesem bile bir daha asla olmaması için nasil davranmaliyim?
size bağiran hakaret eden insandan hic birsey olmaz.gercek bir iliskide huzur olur sevgi olur anlayis olur .gereksiz insanlari hayatinizdan cikarin.sorgulamayin bile.kafaniza bedeninize ruhunuza yazik

Hiç hoşlanmam bende ama iyi takip etmek gözlemlemek gerek. Ben ayrılın demem şu durumda. Yarın evlenmeyeceksiniz heralde gözlemlersiniz tavrını vs. Ama şu durumu da alttan almayın ki o da nasıl olsa umrunda değil deyip demeye devam etmesin

2 kere aranır cevap vermiyosa mesaj atılır ne bileyim garip geldi 🤷🏻‍♀️ Neyse yine de bağırmasını burnundan getirin bu erkek milletine yüz vermeye gelmez

Sırf bunun için ayrılmazdım ama hakaret, küfür vb bir durum olursa anında silerim.
Lan bi hakaret değil mi sizce :KK43:
Hayır canım lan dedi diye ayrılınır mı erkekler muhtemelen çok sinirli olduklarında biz ısrarla arayınca böyle söylüyorlar sonra bir kez burnunu bir güzel sürtüyorsunuz ondan sonra lan demiyorlar o yüzden ayrılmayın törpülenir bana da eşim bir kez demişti hakkından geldim 😂😂bir daha da ağzından çıkmadi
Nasıl geldin

Ben sevgisinden eminsen ayrılmam ayrıca bizde kullanabiliyoruz şaka ile karışık ulan falan. Bazen onlar da sinirle söyleyebiliyorlar birşeyler. Şakasına söylese birşey olmuyor da kızgınlıkla söylense mi sorun ki? Kızgınlıkta insanların bilinci bir an gidiyor sağlıklı da düşünemiyor.
Gerçekten pişmansa affederim argo kelime olabilir ama bu kadar ağır bir kelime de değil benim için.
Sende adamı gazlama.

İlerde sana sinirlendiğin de böyle patlayacak işte bunlar minik sinyaller gör diyor anla diyor

Normalde kaba biri degilse tepkini koy devam et.
Ayrica neden insanlari israrla ariyorsunuz? Musait olunca doner size siz de hatalisiniz

X