• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lan diyen sevgiliden ayrılınır mı?

Bu geldi aklıma Lan Jale🤣🤣

Bana göre salak manyak gerizekalı gibi şeylerde söylenmemeli hakaret saygısızlık bunları diyen kişi herşeyi der gibi geliyor
20230903_192425.webp

Benim işim varken ben de tilt olurum üst üste aranmaya evet doğru değil ama siz de taciz etmişsiniz.

Yani 1 ya da en fazla 2 ararsınız sonra siz mesaj atarsınız en fazla: aradım, duymadın müsait olunca döner misin? diye.
Lan demesi o zaman haklı mı yani çok saçma değil mi

Lan demesi o zaman haklı mı yani çok saçma değil mi
Saçma evet saçma olduğunu biliyorsun neden tepki vermeyip kafam karışıyor diyorsun

Ha senin yaptığında saçma ortada doğru yok

Saçma sapan bir ilişki

Lan deme lan derdik eskiden aklıma geldi bir an 🥴🤣
Bir tane vardı böyle flörtlerimden. Lan lan lan en sonunda dayanamadım. 😁😁 Kime lan diyorsun lan dedim. Yok efendim mizacı öyleymiş. Sen dağdan indiysen benim suçum ne 😁

Siz insanları niye çıldırtana kadar üstüne gidiyorsunuz ki?
O an müsait değildir açamamıştır. Biraz bekleseydiniz geri dönerdi.
Herkesin bir sabır noktası var. Tahammül tahammül nereye kadar patlar tabi insan.
Cok önemli bi seu demem lazimdi ciddi mesele olmasa israrla aramazdim:(

Şey sizce ben gerizekali miyim bu süreci uzatarak arada kaç yıl olunca kestirip atamıyorum:KK43: böyle olmasını istemezdim napicam
Daha önce rahatsız olduğunu söyledin de halen tekrarlıyorsa yapıştır tekmeyi. Saygısı olsa yapmazdı.

Back