Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili arkadaşım senin aadına çok üzüldüm ama bu noktada bence doktorunkabiliyeti devreye giriyor.Sadece ön iki dişime yaptırmama rağmen kocaman kocaman
olmadı dişlerim.Çok da güzel oldular,boyları uzadı,renk ve diş eti uyumu mükemmel.Ne bileyim yani ayrıca en ufak problemde gidebileceğim bir doktorum var.
Senin de madem o kadar problem oldu dişçinin yeni baştan yapması gerekirdi.Bir önceki mesajımda fotoyu görebilirsin.Elma falan ısırmıyorum ben ama alışkanlık hep keserek yerim.
Ama dürüm,ekmek arası döner falan ısırıp yiyorum her şeyi.
Ben 2 ay önce yaptırdım ve gayet memnunum. İnşallah hepte böyle olur...
benim bir sene oluyor laminate yaptıralı hatta geçiyor bir seneyi...çok çok memnunum toplam 20 dişimi yaptırdım...bazı dişlerim laminate müsait değildi porselen kaplama yapıldı....herşeyi yiyebiliyorum hiçbir sorun yaşamadım...benim dişlerimde aşınma vardı,sızlıyorlardıve renkleri koyuydu...doğru düzgün gülemiyordum...şimdi çok memnunum...yaptırmak isteyen herkese öneririm....
Merhabalar..Bu işlem iki şekilde yapılıyor. Biri dişinin üstüne sadece ön yüzeye yapıştırılarak, diğeride dişi biraz daha küçülterek tümden kaplanarak oluyor. Benim dişlerimde çarpıklık çok olduğu için tümden yapıldı. Kullanım süresi ve ömür açısından soruyorsan canım, ömürlük dedi doktor bana. Ön dişlerimi kullanıyorum, herşeyi ısırabiliyorum, çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ben. Burdaki yaptıran arkadaşlardan fikir alarak yaptırdım bende, memnun kaldım.
slm kizlar bende lamine dis yaptirmak istiyorum,üst ön dislerim hafif ice dogru bu beni cok rahatsiz ediyor,uzun süre kaliciligi varmi yapan varsa fikrini ögrenmek istiyorum.bide fiyatlari uygunmu en fazla dört disimi yaptirmak istiyorum...
merhabalar,
yarın benim üst öndeki 6 dişime lamine yapılacak gerçi doktorun adına mükemmel şeyler duydum ama bir bilginiz varmı? doktorun adı özgür aslan .olumsuz birşey biliyorsanız lütfen paylaşın şimdiden tşekkür ederim. umarım söylenilenler kadar iyidir.
arkadaşlar üst ön dişlerim biraz problemli arası açık ve renk kaybı var bende artık rahat gülmek istiyorum bu tedaviyi öneren yada önermeyen var mı ? ACİL YARDIM LÜTFEN!!!
Konak hastanesinden Burak Sarıoğlu.Belsa plazanın orada bir iş merkezinde polikliniği var.
Ben ön iki dişimi yaptırdım.Buradan fotoya bakabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/agiz-...m-estetik-lamine-kaplama-23.html#post22738143
İstersen görüşebiliriz de.
Merhaba arkadaşlar,
Benim ön 2 dişim çarpık yani bir tanesi diğerinin biraz üstünde. Senelerdir bunu takıntı yaptım artık istediğim gibi gülmek istiyorum Bugün doktorla görüştüm sadece ön iki dişime implant yapabileceğini anlattı. Fakat tel takmayı düşünürsen biz ilk olarak onu öneriyoruz dedi. Diğer ayın 11i için ortidontiden de randevu aldım. İmplant olursa tedavi 1 hafta sürermiş. Teli için ise dişlerinizde çok sorun yok 6 ayda düzelebilir dedi. Benim kafam karıştı sizce hangisini yaptırmalıyım? Lütfen yardım edin