• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lamine diş yaptıranlardan yardım istiyorum

Sevgili arkadaşım senin aadına çok üzüldüm ama bu noktada bence doktorunkabiliyeti devreye giriyor.Sadece ön iki dişime yaptırmama rağmen kocaman kocaman
olmadı dişlerim.Çok da güzel oldular,boyları uzadı,renk ve diş eti uyumu mükemmel.Ne bileyim yani ayrıca en ufak problemde gidebileceğim bir doktorum var.
Senin de madem o kadar problem oldu dişçinin yeni baştan yapması gerekirdi.Bir önceki mesajımda fotoyu görebilirsin.Elma falan ısırmıyorum ben ama alışkanlık hep keserek yerim.
Ama dürüm,ekmek arası döner falan ısırıp yiyorum her şeyi.

Benim 6 disime yapildi.Yurtdisina gidip gelen bir dr.Bende isiraraK yiyorum herseyi.Sorunum gorsellik boyutunda, cok buyuk hatalar yapildi.Bir diger sorun da hijyeni sagliyamiyorum..Su an baska sehirdeyim, istanbula gidince, eger iy bir dr. bulursam bunlari sokturmek istiyorum.Dislerimi ne derece kesti bilmiyorum bile.O kadar kotu yapti ki herkes eski dislerin cok iyiydi gibi yorumlar yapti.O kadar kotuler ki, gulunce ust dislerimde simetri kaymis gibi oldu.Yeni yeni yapmaya baslamis mis oda bana denk geldi.Amerikan hastanesinde calisyormus eskiden, bende aldigi diploma egitimlerden dogru disci oldugunu sanmisim.Kadin dr. daha guvenmem bukadr cabuk.Disleri yapistiriken de zorluk cekdi erkek teknisyen vardi o geldi yardim etti.Beceriksiz bir dr. du benimkisi..iyi bir coZum bulana dek boyle kalsinlarda, tekrar dislerimin kesilmesini istemiyorum. Sinirlerime kadar kesti, uyusuk oldugu halde canim cok yandi.Alttaki dislerim ne halde bilmiyorum.Keske geri donusumu olsa. Asla lamine yaptirmazdim..

Son düzenleme:
Canım ya çok kötü olmuş.Kocaeli yakınlarındaysan kendi doktorumu tavsiye edebilirim.
İnşallah sorunlarına bir an önce çözüm bulursun.Çok kestiyse artık en kötü ihtimal full porselen kuron yaptırırsın.
Onda da metal desteği olmadığı için çok güzel ve doğal duruyor.Sen ilk çıktığı yıllarda yaptırdın demek,şimdi teknoloji daha da gelişti.
Çok geçmiş olsun tekrardan.

Bunları okuyunca çok üzüldüm ve korktum :( neden derseniz geçen çarşamba gittim doktora ve lamine işlemine başladık.. hatta su an agzımda ikinci geçiciler var, plastikten 5 dakikada yaptıkları dişler (ki bunlar bile güzel geldi bana).. bugun takılacak dişlerim.. korkmaya başladım resmen :52::52:
dişlerimde cidd sorun vardı, ortodonti tedavimi yarım bırakmıştım üniversiteye başlayonca. sonra ön dişimin bi tanesini kaybettim (kök içinde), gayet çarpıktı dişlerim.. önler içe doğru çarpıktı, köpek dişlerim yukarıdaydı.

benim bir sene oluyor laminate yaptıralı hatta geçiyor bir seneyi...çok çok memnunum toplam 20 dişimi yaptırdım...bazı dişlerim laminate müsait değildi porselen kaplama yapıldı....herşeyi yiyebiliyorum hiçbir sorun yaşamadım...benim dişlerimde aşınma vardı,sızlıyorlardıve renkleri koyuydu...doğru düzgün gülemiyordum...şimdi çok memnunum...yaptırmak isteyen herkese öneririm....

dr unu istanbul daysa fiyatıyla öğrenebilirmiyim.

Merhabalar..Bu işlem iki şekilde yapılıyor. Biri dişinin üstüne sadece ön yüzeye yapıştırılarak, diğeride dişi biraz daha küçülterek tümden kaplanarak oluyor. Benim dişlerimde çarpıklık çok olduğu için tümden yapıldı. Kullanım süresi ve ömür açısından soruyorsan canım, ömürlük dedi doktor bana. Ön dişlerimi kullanıyorum, herşeyi ısırabiliyorum, çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ben. Burdaki yaptıran arkadaşlardan fikir alarak yaptırdım bende, memnun kaldım.

istanbuldaysa dr unu ve fiyatını öğrenebilirmiyiz

Sevgili arkadaşlar. Bu durum gerçekten karar vermesi zor ve doktorun çok iyi araştırılması gereken bir durum. 5 yıldır kompozit lamine kullanan biri olarak size olumlu olumsuz yönlerini paylaşacağım. Bendeki durum çapraşıklıktı. Halk arasında köpek dişi denilen sivri dişlerim altta ve üstte çok önde dolayısıyla onun yanındakilerde gerideydi. Geride olan dişlerim kompozitle dolduruldu. Estetik olarak bir sorun yok. İlk 3 yıl tüm fotolarımda sürekli sırıttım çünkü dişlerim çok güzel oldu psikolojim düzeldi. Fakat zamanla sararma ve aşınma yapıyor yani ömrü çok iyi bakarsanız 5-6 yıl. Çay sigara kullanıyor ve iyi bakamamıycaksanız 3 yıldır. Öncelikli diş ipi ve ağız duşuyla hergün temizlemeniz gerek yoksa koku yapar. Günde 3 kez fırçalamanız gerek sararma yapar. Diş etlerinizde çekilme olursa kompozitlerin diş etiyle birleştiği yerde ayrıklık olur. Birde 6 ayda bir cila yaptırmanız gerek. Bunu benim doktorum 5 yıl boyunca ücretsiz yapıyor. Doktorum işini mükemmel yaptı gittiğim başka doktorlarda hayran kaldı. Sonuç olarak pişman değilim çünkü dişlerim çok çirkindi gülüşüme bir özgüven geldi ama zamanla estetik görüntüsünü ve rengini kaybettiği ve bakımı zor olduğu için ortodontiyi tercih erseydim keşke diyorum. Birde 5 yılda bir buna bütçe ayırmak zor çünkü pahalı bir yöntem. Şimdi 30 yaşındayım ve eğer bu laminelerin geri dönüşü varsa tele dönücem inşallah geç kalmamışımdır :( Olumlu olumsuz tüm yönlerini paylaştım Umarım deneyimim bu durumu araştıranlara faydalı olur

bende lamine diş yaptırmak ön iki dişime ortasında küçük bir çürük var lazer dolgular belli bir süre sonra kararma yaptığı için lamine düşündüm ama bir çok kişi memnun değilim sanırım bende kararsız kaldım. istanbulda yaptıran var mı ve doktorundan memnun olan ?

Bu konuda kesinlikle diş doktoru cem erdoğan ı öneririm internetten bilgilerini alabilirsiniz diş estetiği konusunda mükemmeli yakalayan yegane doktorlardan birisi bir çok ünlününde dişlerini onun yaptığını duydum internetten bulduğum ve onun yaptığı bir kaç diş resmini buraya yapıştırıyorum.

Porselenlerin-Hasta-Ağzına-Takılması-son12.jpg

Porselenlerin-Hasta-Ağzına-Takılması-copy1.jpg

ilk-ve-son-hali5.jpg

Hastanın-İlk-Teşhisi-copy1.jpg

adsz1ye.jpg

adsz3z.jpg

adsz2bh.jpg

DSC03306.jpg

]

Son düzenleme:
merhabalar,
yarın benim üst öndeki 6 dişime lamine yapılacak gerçi doktorun adına mükemmel şeyler duydum ama bir bilginiz varmı? doktorun adı özgür aslan . şimdiden tşekkür ederim. umarım söylenilenler kadar iyidir. bitince resimlerini paylaşırım.

slm kizlar bende lamine dis yaptirmak istiyorum,üst ön dislerim hafif ice dogru bu beni cok rahatsiz ediyor,uzun süre kaliciligi varmi yapan varsa fikrini ögrenmek istiyorum.bide fiyatlari uygunmu en fazla dört disimi yaptirmak istiyorum...:58:

merhabalar,
yarın benim üst öndeki 6 dişime lamine yapılacak gerçi doktorun adına mükemmel şeyler duydum ama bir bilginiz varmı? doktorun adı özgür aslan .olumsuz birşey biliyorsanız lütfen paylaşın şimdiden tşekkür ederim. umarım söylenilenler kadar iyidir.

merhabalar,
yarın benim üst öndeki 6 dişime lamine yapılacak gerçi doktorun adına mükemmel şeyler duydum ama bir bilginiz varmı? doktorun adı özgür aslan .olumsuz birşey biliyorsanız lütfen paylaşın şimdiden tşekkür ederim. umarım söylenilenler kadar iyidir.

büşra yaptırdın mı dişlerini???

arkadaşlar üst ön dişlerim biraz problemli arası açık ve renk kaybı var bende artık rahat gülmek istiyorum bu tedaviyi öneren yada önermeyen var mı ? ACİL YARDIM LÜTFEN!!!

MErhaba, lamine yaptırdınız mı dişlerinize ? memnun musunuz ? ben üst ön dişlerime yaptırmak istiyorum ve yaklasık fiyat olarak bı bilginiz var mı _?

Cem erdognakardeşim burdaki önerileri okuyarak gitmişti 22 milyar istemiş 4dişini yaptırmak isteyen kardeşime 14 diini yapmamız lazım diye diretmiş :) burdaki reklam kokan yazılara bakınca iyikide yaptırmaktan vazgeçmiş diyoruz.

Merhaba arkadaşlar,
Benim ön 2 dişim çarpık yani bir tanesi diğerinin biraz üstünde. Senelerdir bunu takıntı yaptım artık istediğim gibi gülmek istiyorum:( Bugün doktorla görüştüm sadece ön iki dişime implant yapabileceğini anlattı. Fakat tel takmayı düşünürsen biz ilk olarak onu öneriyoruz dedi. Diğer ayın 11i için ortidontiden de randevu aldım. İmplant olursa tedavi 1 hafta sürermiş. Teli için ise dişlerinizde çok sorun yok 6 ayda düzelebilir dedi. Benim kafam karıştı sizce hangisini yaptırmalıyım? Lütfen yardım edin:(

Merhaba arkadaşlar,
Benim ön 2 dişim çarpık yani bir tanesi diğerinin biraz üstünde. Senelerdir bunu takıntı yaptım artık istediğim gibi gülmek istiyorum:( Bugün doktorla görüştüm sadece ön iki dişime implant yapabileceğini anlattı. Fakat tel takmayı düşünürsen biz ilk olarak onu öneriyoruz dedi. Diğer ayın 11i için ortidontiden de randevu aldım. İmplant olursa tedavi 1 hafta sürermiş. Teli için ise dişlerinizde çok sorun yok 6 ayda düzelebilir dedi. Benim kafam karıştı sizce hangisini yaptırmalıyım? Lütfen yardım edin:(

Slm tatlim dişlerine implat yaptirdinmi yada tel taktirdinmi merak etdim? İmplant yaptirdiysan tanesini kaca yaptilar bende yaptirmak istiyorumda?

İmplat ve lamina diş kaplamasi yaptirmak istiyorum lutfen yaptiran arkadaşlar doktorlari ve fiyatlari hakinda bana fikir verirmisiniz lamina diş basina kac TL ye yapiliyor ve implat diş başina kaca yapiliyor lutfen yardim bekliyorum ? Tesekur ederim simdiden

Back